God tur til meg! :-)

Håper jeg får se Moskus på dovre igjen når jeg skal ut og toge igjen i dag! :-) Dette er fra Osloturen vår i månedsskiftet april/mai. Kule dyr!

 

20 thoughts on “God tur til meg! :-)

 1. Åh jeg vil også se !! Rare skapninger. Sett dem utstoppa i Bjørneparken i Buskerud et sted. Men at de er farlige – det ser jeg jo. Bulldozer med pels.

 2. Du er en ikke-trønder i en trønderby :-) Men hvor er du fra og hvilken dialekt snakker du? Jeg har lenge gjettet inni meg at du snakker Molde-dialekt. Det er morsomt å prøve å danne seg et bilde av hvordan en person er i levende live, utifra å se på bilder på en blogg osv. Eller bommer jeg kanskje helt, og du er fra Dovre? Siden du har lagt ut bilder av moskus? (Det fantes moskus på Svalbard fram til sent på 1980-tallet, men så ble de utryddet)

  • Hehe. Jeg er fra litt utenfor Molde, så snakker mye breiere enn de byfolka, hehe. Men mamma bor i molde nå, så når jeg reiser hjem er det til molde. Jeg har sikkert nevnt det noen ganger her på bloggen at jeg har reist hjem til molde etc, så kanskje det er der du har snappet det opp :-)

 3. Ja, de er sykt kule. Rart i tenke på at de egentlig ikke er herfra, men ble introdusert fra nord-amerika.

 4. Håper du koser deg på Gjøvik:) Bare lurte på en liten ting, bipollen er noe du og flere har skrevet mye om, og nå har jeg endelig fått bestilt meg det- men hvordan inntas det egentlig? Er det mye smak på det?

  • Ja det smaker ganske mye, og jeg har fått inntrykk av at folk enten liker det eller IKKE liker det. Jeg syns det er litt spesielt, men det smaker godt. Bruk det i smoothie, i sjokkis, på frokostblanding, eller bare spis det som det er. Start med bitttelitt, man kan reagere på det.

 5. SV: Hehe, ja, syns liksom hun måtte få sin egen bunad. Hun er ikke så glad i å ha på seg klær, og vi kler på henne ytterst sjelden- det blir når det er kaldt og til sånne spesielle anledninger:)

  Takk for tips, blir spennende å prøve, skal hente bipollen mm. på posten i dag:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *