Glutenfri spagetti uten ris

Lyst på god glutenfri spagetti som også er litt sunn? Jess please! Etter intoleransetesten jeg tok er det mange ting jeg skal holde meg unna av matvarer, og til min store glede og overraskelse fant jeg en spagetti med ingredienser jeg tåler godt! Hurra! Denne inneholder kun økologisk søtpotet og bokhvete, og det fins mange varianter i dette merket med ulike ingredienser. Den er ganske brun og blir litt klissete når man koker den (kun 4-5 min), men det gjør ingenting syns jeg. Men ikke forvent deg vanlig hvit pastaspagetti, da blir du skuffet ;-)

Jeg pleier å koke en tjukk saus til. Sausen lager jeg med base av løk, hvitløk, purre i god sesamolje+ bønner/linser + litt grønnsaker/sopp. Kokes gjerne med litt kokosmelk i vannet + salt, pepper, gjærfri grønnsaksbuljong. Kok ca 15 min, mos med stavmikser, ferdig! Blandes med spagettien i gryta, serveres med frisk koriander.

Spagettien er kjøpt på Etikken i Trondheim, 37 kr.

18 thoughts on “Glutenfri spagetti uten ris

  1. Liker så godt dette merket (og synes King Soba er så søtt navn ;) ). Jeg pleier å kjøpe bokhvetenudlene, og synes de er så gode! Men jeg vil prøve alle! Disse med søtpotet MÅ jo være gode!

  2. Oi, godt tips, thnx!:):)

    SV: JA, ikke sant?:);) Ble SÅ glad når jeg så de har fått inn EM- produkter!:) Iherb er nesten som en ønskebrønn iblant, man ønsker seg noe- og vips, så har de fått det inn, har skjedd flere ganger. Hmmm, så hva blir det neste vi kan ønske oss?;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *