Glutenfri og veganske muffins i bursdag

481964_548017018562775_45332866_n

På lørdag postet jeg mobilbilderbloggens Facebookside av muffineser jeg tok med på bursdagsfest. På bildet over ser du dem nederst til høyre med en liten kremtopp med bringebær på. Det er min helt egen oppskrift på eplekryddermuffins, selvsagt glutenfrie, veganske og sukkerfrie. Den vil komme i kokeboken min :-) Jentene syns de var fantastiske, gjett om bakesilje ble stolt! Og da fatet ble tomt kom det ønsker om flere. Mission accomplished!

321355_548028858561591_1120600250_n

13 thoughts on “Glutenfri og veganske muffins i bursdag

  1. Å, det så godt ut! Gleder meg til boka kommer :-)
    Spiser du helt vegansk nå, eller fortsatt egg?

  2. Det er så gøy når det man tar med slår ann i selskap :D
    Muffinsene dine ser veldig gode ut, og jeg gleder meg sååå til kokeboken din kommer!

  3. gleder meg til kokeboka! bruker oppskriftene dine masse. for tida lager eg sjokolade til sønnen min sitt første ordentlige barneselskap. han blir fire og er vant til å spise masse rart, så det blir spennande om sjokoladen slår an hos dei andre barna og. dinosaurform er i alle fall en sikker vinner. i kveld skal eg lage en batch med carobsjokolade med lucuma.

  4. Gleder meg til boken din kommer ut, kommer til å se fin ut i bokhyllen min på kjøkkene ^_^ Selv er jeg ikke veganer, men synes det er så herlig å ta inspirasjon fra slike retter for de er ofte veldig kreative og sunde ^_^ gleder meg :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *