Gi meg bloggadressen din!

Jeg skal begynne å rydde opp i menyene mine øverst, og på «Linker» vil jeg ha en bloggliste. Gi meg linker både til deres egne blogger og andre dere mener bør stå på en slik liste. Kan ikke love at alle får stå, håper det ikke blir sure miner av det!

Jeg vil at bloggene skal være vegetar og vegansk, samt blogger i samme sjanger som min, altså glutenfri, sukkerfri osv.

Brakka i dag

Kjør på! Gleder meg til å sjekke ut alle linker som kommer :-)

ps: Bilder av katter fra Brakka til Dyrebeskyttelsen tidligere i dag.

25 thoughts on “Gi meg bloggadressen din!

 1. Tja, du vet jo om bloggen min så du får bestemme om du vil ha meg med tross for at jeg ikke er veganer. Men bloggen min har en del råmat, og tipper det blir MYE mer til våren! Da går det mest i juicing og smoothies, supper og salater. Deilig :)

  Deilige pusekatter forresten!

  klem til deg!

  p.s. jeg har disse bloggene på min bloggliste.
  Kommer til å oppdatere den snart, men du kan jo ta en titt!

 2. Helt nyoppstartet blogg om kosthold, sukkerfritt, glutenfritt, for det meste melkefritt, naturlig skjønnhet og hverdagslykke! <3

 3. Hei! Jeg legger ut vegetariske oppskrifter, er selv lakto- ovo- veggis. De fleste oppskriftene har også et vegansk alternativ :) Jeg bruker mye økologiske råvarer, og om jeg legger ut oppskrifter på annet enn middag så er det gjerne ting som er sukkerfritt og passer for veganere og allergikere. Ikke alltid, men oftest :)

 4. Jeg blir gjerne med på listen din, og lover at det ikke blr sure miner fra min side om du ikke tar den med ;)

  Andre veganske fine blogger er veganmisjonen, http://www.theyoungveg.wordpress.com og ww.undulin.blogspot.com. Det er de jeg kommer på i farten, men det er jo fler også. Dessverre er det ikke mange mange hel-vegetar/veganblogger, så jeg gleder meg til å finne flere når du oppdaterer listen din :)

 5. http://ideatroll.blogg.no/
  Fantastisk dame med godt humør og glimt i øyet, ikke en matblogg, men hun er vegetarianer :)
  Bloggen min er for det meste glutenfri og sukkerfri, men jeg spiser tradisjonskost og føler meg bedre ved dette, så passer nok ikke helt inn :)

 6. Hei! Jeg er så frekk at jeg legger til linken til min nylig påbegynte blogg. Jeg er ernæringsfysiolog (bachelor) med postviralt utmattelsessyndrom (vil ikke kalle det ME ennå, det høres så mye mer kronisk ut). Bloggen min skal være en systematisk tilnærming til det å få et gluten- og sukkerfritt (bl. a) vegansk kosthold. Jeg har så vidt begynt med å finne ut hva jeg er overfølsom for av diverse matvarer, og bloggen vil dermed utvikle seg parallelt med det jeg finner ut. Er også opptatt av supermat og leser en del vitenskapelige artikler om dette på PubMed.

  http://linedansene.blogspot.no/

  Og så må jeg applaudere deg for en fabelaktig blogg! Den er så positivt vinklet, og det er godt å se hvordan noen spiser og tenker seg ut av den nærmest trøstesløse situasjonen som en kronisk sykdom lett kan føre til.

  Hilsen Line

 7. hallo, siljepersonen. det er mye jeg leser, men i dag vil jeg egentlig bare dytte deg i to retninger:

  først, til min egen blogg (hysjduskremmerfisken.blogspot.com), som jeg er veldig glad i. jeg har hatt en lang pause med veldig sporadiske innlegg, men er på vei tilbake igjen. skriver om og viser frem ting jeg får øye på, sorg, psykisk helse, fine mennesker, bøker, fine/vonde/bra ord, hvaler… og jeg tar bilder. akkurat nå er det med mobilkamera for… vel, jeg er legitimt gal og ble redd for å bruke det ordentlige kameraet fordi alt ble for skarpt og klart og ekte. mobil er litt mer trygt. inntil videre.

  og så vil jeg anbefale bloggen til amanda palmer. hun er musiker/artist/nakenperson/bloggskriver. det er den beste bloggen jeg vet om. det hjelper å være glad i henne sånn ellers, men jeg tror at cirka hvemsomhelst kan ha godt av å lese den. så mye bra om livet og kjærlighet og musikkindustrien og å holde ut/overleve/være modig og arbeid og slikt. eksempelinnlegg finner du her: http://www.amandapalmer.net/blog/the-wedding-blog/ —– det handler om forholdet hun har til ektemannen sin, neil gaiman, og hvordan det var å velge å gifte seg med ham.

  jeg håper du vil sjekke ut begge deler.

 8. Så fine kattepuser <3 Er heldig du :) Min blogg er stort sett vegansk, men har ikke så mange mat oppskrifter uten gluten og sukker :P Blir spennende å se blogglisten, er sikkert noen blogger som er ny for meg :)

 9. hei utrolig flott blogg du har.
  jeg skriver selv blogg, med glutenfri mat. ikke vegetarmat altså..men glutenfri fordi jeg ikke tåler gluten.
  jeg er ganske opptatt av et kosthold i balanse
  kommer nok til å lese denne bloggen ofte….
  hege

 10. Bloggen min «Mat for sjelen» er ikke vegansk og vegetarisk, men sukkerfri og glutenfri :-)
  Ta en titt på: http://sjelemat.blogspot.no/
  Blir spennende med bok! Har akkurat gitt ut en bok selv, så vet hvor utrolig mye arbeid som ligger bak! Lykke til! Gleder meg til å se resultatet!

  Tove

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *