Gammel pus i hus igjen!

I dag kom det ny pus hjem til oss.

Eller, la oss heller si Takk for sist! Dere har nemlig møtt han her på bloggen før:

RASTUS! :-) :-) Desverre er ikke grunnen til at han kommer tilbake like trivelig. Han er nemlig blitt syk og trenger ekstra mye omsorg og pleie i tiden fremover. Han har fått diabetes. Oh no! Og siden jeg elsker han over alt på jord ble han plassert her hos oss, så vi får knuskost han skikkelig og passet godt på han! <3 Han må få insulinsprøyte morgen og kveld til faste tider, og gå på spesialfor. Lavkarbo står det på pakken. Trendy i kostholdet han Rastus, hehe.

Men det var skikkelig godt å få han tilbake! Veldig trist at Lurven måtte dra, men samtidig veldig fint at Rastus kom tilbake. Jeg greier ikke bestemme meg for om jeg er trist eller glad, tror jeg er begge deler samtidig. Og Rastus så med en gang hvor han var når han kom ut av buret, og han var «hjemme» med en gang. Jeg la meg på sofaen og han hoppet etter – klar for kos! Han er så god!

Og Lurven, som har bodd hos oss i en måneds tid nå, og som forøvrig blomstret og kom ut av skallet sitt i helgen (<3), han dro videre til et annet krisehjem i dag og får masse kos og omsorg der.

Disse kattene altså, man blir så glad i dem!

54 thoughts on “Gammel pus i hus igjen!

 1. Ånei! :O Stakkars Rastepusen. :( Diabetes er ikke hyggelig. Men så klart er det desto bedre at det er nettopp dere som er så glad i ham fra før som skal passe på at han har det bra, da. :) Det er jo fantastisk! Men sikkert litt trist å måtte si ha det til Lurvepusen også. Kjenner jeg er litt misunnelig på dere som kan være krisehjem for SÅ fine pusekatter.

 2. Nei og nei, huff, har han fått diabetes!? Hvordan finner man ut at en katt har det? Kn godt tro det er både godt og trist å ha han hjemme, men dere får kose dere masse med han og nyte at han er en plass han trives veldig godt <3

  • Han ble kjempeslapp, tynn, drakk masse, og mistet rett og slett gnisten. De mistenkte enten noe med nyre, lever – eller diabetes. Hos sjekk hos dyrlegen fant de fort ut hva det var og satte han på sprøyter med en gang. Men det kom akutt, noe som er bra, for da har han større mulighet for å bli frisk igjen!

 3. Så utrolig bra at det gikk fint med Lurven, men stakkar Rastus som har fått diabetes da.. Heldig er han som har dere til å passe på han :) :)

 4. åååh, Rastus! Jeg ble også glad i Rastus – gjennom bloggen din ;p

  Kan du ikke behooolde han? At den katta har sjel ser jeg jo gjennom pcen. :D

  • Hadde vært drømmen å fått beholde han <3 Men da må de gjøre et engangsunntak av adopsjonsreglene. Tviler på de gjør det.

 5. Åh! Snakk om være overfølsom i dag. Jeg ble så glad for at Rastus var tilbake hos dere at jeg felte en tåre. Synd det skulle være under sånne omstendigheter som at han er syk men. Kos dere masse i allefall! :D

 6. Så gøy å høre at Rastus har komt tilbake, og trist at Lurven måtte dra! Jeg har sagt det før, og sier det gjerne igjen; dere er så flinke som har krisehjem! :)

 7. Huff jaaa! Blir nesten for glad i dem! Fine Rastus stakkars, har sitt og slite med han også. Heldig han som kom til deg igjen, for da får han mye fin og god omsorg <3

 8. Stakkars katt! Aldri tenkt på at de kan få slik. Men blir det ikke litt pining å holde han sånn resten av livet? Er lissom noe annet med mennesker.. Uansett så kunne han ikke kommet til noen bedre med tanke på kosten, selv om han sikkert ikke kan spise dine grønne venner hehe

  • Han pines mer om han ikke får behandling, og til slutt dør av det. Får han medisin og rett mat vil han jo ikke ha det ille :-) Det er også muligheter for at han blir frisk, det kom akutt, og da er sjangsene større for å bli kvitt det.

 9. Så koselig at han er tilbake og så trist at han er syk! Tenker både dere og Rastus kommer til å trives. Han får det jo fint så lenge han blir godt tatt vare på :). Jeg har på følelsen av at han kommer til å bli hos dere en god stund!
  Jeg hadde en helt forferdelig dag i går. Zita døde i armene på meg, jeg har aldri vært så lei meg noen gang. Ikke bare er hun borte, men hun er borte for alltid. Hun døde rett etter jeg stod opp. Stefan er overbevist om at hun ventet på matmor.

 10. Off, stakkar Rastus, nå kan han jo nesten ikke drikke brus engang! Men bra han er tilbake hjemme hos dere. Jeg tror nok det er der han hører til :)

 11. Herlige Rastus! Vi får håpe han blir fort frisk. Jeg skal nok rekke å komme innom dere i løpet av uka så jeg får knusekost han litt ;)

 12. sv: Huff, stakkars liten. Men veldig bra at symptomene var så tydelige at de fant fort ut hva som var galt med han slik at han kunne få behandling raskt. Har aldri hørt om at katter kan få diabetes, men det viktigste er at de kan få behandling :)

 13. Hei Silje.

  Min katt gjennom 17 år har også diabetes. Hun har hatt det de siste 4 årene og lever helt fint med det. Hun får også sprøyte to ganger om dagen og må spise spesialfor. Verdens beste pus!

  Fint å se at dere tar vare på Rastus. Selv om han er syk så kan han få et godt og langt liv. :)

  Ha en fin dag!

 14. Så trist at Rastus har fått diabetes. Han er kjempeheldig som har deg og Teg til å ta vare på seg. :-) Har blitt skikkelig glad i Rastus gjennom bloggen din jeg.

 15. Heij Silje!

  Jeg eeelsker bloggen din!

  Jeg bare lurer på hvor du får kjøpt ingrediensene i Snickersbarene?

  Og ER de virkelig sunne?

 16. Så herligt at du fikk Rastus hjem igjen:) Han er helt sikkert kjempeglad han og(eg har sett kosebildene deres) :)

 17. Nommen! Stakkars Rastus da, men det er i hvertfall helt sikkert at han får det godt hos dere så lenge! Ble litt nysgjerrig jeg, hvordan behandler de diabetes hos katter? Må dere gi han insulin?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.