Frokost og billig økologisk!

photo(2)

Dette var søndagsfrokosten min. Stekt tofu, salat, avokado, tomat, og en prøvepannekake laget av mel og quinoa, nam nam! Kjempegodt! Hadde laget den samme frokosten i dag også hvis jeg ikke manglet avokado, tomat og salat………. Må handle i morgen, og da blir jeg å handle på Coop Hypermarked for de har LIK PRIS PÅ ØKOLOGSK OG VANLIG FRUKT OG GRØNT! Det er fantastisk! Det gjør at økologisk blir et tilgjengelig valg for folk flest, selv om det er støv på bankkontoen. Støtt opp om dette folkens, handle øko på coop!

Nå skal jeg eksprimentere videre med å bruke quinoa i pannekake og bakst. Håper jeg får til noe bra :-)

17 thoughts on “Frokost og billig økologisk!

 1. Ja, det er så flott at coop gjør dette! De har jo hatt lik pris i over et år nå, og der jeg handler har de hele tiden hatt fullt sortement av alle slags frukt og grønnsaker økologisk. På tide å skrive takkebrev? ;)

  Mine tips: Frukt og grønt kjøpes på coop, alt annet økologisk er satt ned 25% på kiwi, helt greit for oss som lever bevisst og lavbudsjetts, hehe.

 2. Veldig bra tiltak av Coop! Men jeg syns de er mye dyrere da. Jeg kjøper vanligvis Isbergsalat på Kiwi, der koster den 9,90. Mens på obs betalte jeg 16,90 :O Så det blir jo dyrere! Men så er det økologisk, så da er det greit. :)

 3. Nam, ser så godt ut :) Her er det ikke så veldig mye økologisk mat, men fant fair trade mango på Rema!

 4. Hei Silje. Kan du skrive litt om hvilke kosttilskudd og supermat du bruker nå for tiden?

  • Bruker ikke så mye. Tar chlorella nå for tiden, men før det var det et par år siden sist. Tar probiotika, og oreganoolje for å styrke immunforsvaret. Og B12.

 5. Så utrolig deilig frokost!! Yum, dette fikk jeg lyst på!
  Handlet mye øko på Coop når jeg bodde halvåret i Valdres. Nå handler jeg stort sett bare på Helios, siden jeg får rabatt der og elsker maten der :) Øko er best :D
  Veldig bra av Coop å ha snille øko-priser!

 6. Hei!

  Jeg er litt newb på tofu, og har såvidt begynt å eksperimentere litt med det. Hvilket merke og hvilken type tofu bruker du? Jeg har prøvd den myke til dressing, og den som er «firm» fra Silken Tofu til steking. Synes at det ble veldig mykt og det falt litt fra hverandre. Har du noen tips til tilberedningsmetoder?

  Tusen takk for en kjempeinspirerende blogg (spesielt for et nyfrelst vegan-par!)

  • Jeg bruker også en firm, kjøpt på asiabutikk. Vakuumpakket, etiketten er rød. De har også en fried tofu, den pakken er brun. Silketofu har jeg ikke brukt så har ingen tips der desverre.

 7. Kiwi har jo fjerna momsen på økologiske produkter nå! Det betyr at ved flere tilfeller blir økologisk faktisk billigere enn vanlig, som f.eks med egg og havregryn <3<3<3

 8. Digger Coop så tar ukeshandelen der :-) Du inspirerer Silje, sikkert sagt det før…men skjønner at du blir lei av å hele tiden måtte spise «spesiell» mat som du må lage selv…men som du sier, det er verdt det…:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *