Frokost: Grønn smoothie, aloe vera shot, og te

Her er lørdagens frokost :-)

Grønn smoothie: Squash, agurk, grønnkål, bløtlagte chiafrø, Best of greens, Chlorella, litt bipollen, 1 ss extra virgin kokosolje, isbiter, en skvett sydtyrol eplejuice, litt vann.

Aloe Vera 40X konsentrat: Blander 1 ts av denne i et lite glass vann og tar sammen med grønne pulver og alger. Denne fikk jeg med meg et eksemplar hjem av med damene på SuperNature i starten av Juli, kjempeglad for den! Har fremdeles halve flasken igjen, drøy i bruk. Den gjør at alle de gode næringsstoffene osv osv osv forblir og virker mange timer ekstra i kroppen.
«Aloe vera er ikke bare supereffektivt mot brannsår, solskader, eksem og tørr hud, men det er genialt til å pleie kroppen innenifra. Aloe vera inneholder 200 virkestoffer og av disse finnes både vitaminer, mineraler, aminosyrer, mono-og polysakkarider og enzymer. Aloe vera virker bla. betennelseshemmende, er bra for fordøyelsen, øker næringsopptaket og styrker immunforsvaret» (kilde: SUPERMAT)

Teen er en blanding av disse to:

Hylleblomst te: Tradisjonelt i folkemedisin har svarthyll vært brukt mot plager i nedre og øvre luftveier, både som drikk og gurglevann, samt mot reumatisme. Den har mild vanndrivende og avførende effekt. (Kilde: Helios)

Kamille te:
Tradisjonelt i folkemedisinen har kamille blitt mye brukt pga sin sterke antiseptiske, betennelsesdempende og beroligende virkning. Den har også blitt benyttet mot forkjølelse og tette bihuler, samt kolkk og andre «mageonder». I tillegg har den vært brukt som omslag, sårvask og øyenskyllevann. (Kilde: Helios)

Ved å blande de to får du en mild, søt og veldig god te. Min store favoritt for tiden! Blander ca 50/50 av hver i teklypa.

Her ser dere bløtlagte chiafrø som jeg drikker på tom mage med sitron, eller bruker i smoothie. Jeg skal skrive et innlegg om Chia iløpet av helgen.

Ha en fin lørdag allesammen!

:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *