Fretexkupp og influensa

Jeg har funnet meg en så fin skjorte på Fretex! Og til bare 20 kr! Har lett etter en slags sommercardigan som ligger inntil ryggen slik jeg vil, og som godt kunne være lys – og der hang den! Karma, uten tvil, for jeg leverte en diger pose med klær i conteineren deres før jeg gikk inn.

På nederste bildet ser dere ca hvordan jeg føler meg om dagen. Kom hjem fra syden seint lørdags kveld, mandag ble jeg sjuk. JADDA. Skikkelig influensa, og det ser liksom ikke ut til at det skal gi seg heller. Jeg er også blitt en sånn person som ikke tar medisiner med mindre jeg MÅ, så uten paracet og ibux føler jeg meg som en eneste diger verkebyll, alt gjør vondt! Men det går bra. Jeg observerer at kroppen er i ulage, men tenk som den jobber! Den jobber på spreng for å gjøre meg frisk. I mellomtiden pleier jeg den godt og ser fram til å bli frisk igjen til tisdag. For på onsdag dere, på onsdag skal jeg til OSLO på NOFX konsert! Og jeg skal treffe en blogger jeg vet mange av dere liker. Hi hi hi.

Så heng i, kroppen, vi har en Oslotur å gjøre oss klar til!

Enn du da? Holder du deg frisk i «sommer»?

:*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *