Framtidsplaner for bloggen

Næmmen dere da, for en utrolig fin gjeng dere er! Tusentakk for alle gode ord, det var hyggelig og smigrende at så mange ønsker at bloggen min skal bestå.

Det som er greia er at på samme tid som jeg har innmari mye jeg vil skrive om og dele, så ønsker jeg ikke å dele noenting. Da blir jeg liksom stående der, og alt går i stå. Men jeg liker godt å holde på med bloggen, det har jo vært en av mine største hobbyer de siste par åra. Og tenk, det er snart 3 år siden jeg opprettet Siljesreise.
Men nå etter å ha tenkt masse og halvveis gjort alvor av å avslutte bloggen så tror jeg at jeg har kommet fram til en løsning:

– Blogge mindre, ca 2 ganger i uka.
– Private ting skrives i word som dagbok, og alt annet trivelig deles på bloggen :-)

Jeg må rett og slett begynne å blogge for meg selv igjen tror jeg. Og jeg må bestemme meg for hva jeg ønsker med bloggen, og hvordan jeg skal gjøre det. For jeg har ikke lyst å slutte. Og jeg ønsker å fortelle dere om kattene vi får fra Dyrebeskyttelsen, om spennende mat jeg skulle finne på å lage, og om andre fine ting i en litt stusselig hverdag. Egentlig er det helt snålt at så mange finner hverdagen og bloggen min interessant, men dere om det. Uansett, jeg ønsker ikke å føle press, selv om presset mest sannsynlig kommer fra meg selv.

Så jeg og bloggen min forsvinner ikke, vi vil bare ikke være like aktive som før.

Høres ikke dette greit ut da?

Jeg og lille rastepus i dag. Og han, som forøvrig hadde fest her ei natt da han hadde fått hull på matposen sin, og «mamma-silje» må ta seg av en pus med l i t t løs mage i dagene i etterkant. Festlig med glupsk katt, sjø. Haha.


Ja du er et bøllefrø ja.

62 thoughts on “Framtidsplaner for bloggen

 1. Dette var virkelig gode nyheter! :D Bloggen din er jo tross alt en gave i seg selv, en gave man kan glede seg over hele året <3

 2. Så flott at du ønsker å fortsette! Dette med å føle at man må blogge hver dag, kanskje flere ganger om dagen, tror jeg mange bloggere opplever. Men det er til syvende og sist din blogg og ditt valg, og kvalitet er bedre enn kvantitet uansett. (Og ved å bruke bloglovin trenger man ikke gå skuffet fra bloggen når det ikke er skjedd noe nytt!)

 3. JIPPPIIII! Nå ble jeg KJEMPEglad! :D keep up the good work, Silje! Jeg gleder meg til fortsettelsen :-)

 4. Å, nå ble jeg glad! Det var årets glede :-) Måten du har tatt tak i livet ditt på er så inspirerende! Det virker som om du
  har en utrolig selvinnsikt, at du rett og slett lever hver enkelt dag til det ytterste, med de forutsetningene du har. Det er så beundringsverdig at jeg kan ikke få satt ord på det…

  Kort fortalt: Du har inspirert meg nok til at jeg har kjøpt «Den grønne supermaten» av David Sandoval, og nå aktivt setter meg inn i hva dette innebærer. Jeg innser at ulike former for samtaleterapi i seg selv ikke er nok, men at kosthold i seg selv kan fungere terapeutisk. Det gir meg så mye å sette meg inn i dette her! *takk* :-) Ikke minst stiller du opp for dyrene (Har prøvd å overtale samboeren min til at vi skal stille som fosterhjem i 2 år nå, uten hell.. Men ENDELIG begynner jeg å få han på gli… Og jeg tror faktisk jeg kan takke deg og bloggen din for det også… :-D ) Og sist, men ikke minst, så blir jeg rett og slett bare glad av å se på bildene av deg! Du virker som et så godt og omsorgsfullt menneske, Silje. Både for deg selv, og alle andre!

  Ønsker deg og dine en superopptilkjempefantafenomenalistisk jul :-)

 5. ååå det var fint!! Viktig at man blogger når man har lyst til å dele. Jeg har bare blogget siden mai men har kjent et par ganger at jeg er sliten og ikke orket å dele noe, så skjønner deg veldig godt!!

  Ønsker deg og dine en riktig god jul og godt nytt år :-D

 6. Ååååå så godt å høre at du ikke forsvinner helt, Silje. Det hadde vært veldig trist. Du er virkelig en stor inspirasjon for mange, inkludert meg! Jeg har lært så utrolig mye av deg på mange områder. Jeg har nærmest fått et nytt liv etter at jeg begynte å lese bloggen din i vår. Jeg har det så godt med meg selv og kroppen min etter å ha lagt om livsstilen, at jeg kan nesten ikke tro det selv. Dette skal DU ha en stor, stor takk for! Du har vært en fantastisk inspirasjon for meg :)

  Det er viktig og riktig at du først og fremst tenker på deg selv og hva du vil med bloggen. Du har min fulle respekt uansett hvilke valg du måtte gjøre fremover :) Bare vit at du har betydd mye for mange. Du er helt spesiell, Silje.

  Håper du og Rastus får en strålende julefeiring. Dere er aldeles nydelige begge to <3

 7. Igjen, skjønner så godt hva du mener. Derfor jeg velger å heller blogge kun om mat og ikke alt annet. Prøvde meg på to blogger ei stund men jeg vet ikke hva det blir til. Som deg – har så mye jeg vil skrive om privat men det er så mye arbeid.

  Blogg når det passer :)

 8. Neimen, Silje, her er det ett innlegg jeg ikke får med meg, og så var det at du var lei av å blogge? Takk og pris kom jeg rett til innlegget om at du skal blogge- herlig! Du skjønne menneske, det er jeg glad for at du skal!

 9. så herlig! ble oppriktig redd for at bloggen din skulle bli borte.. du har vært en enorm inspirasjonskilde i en vanskelig sykdomstid.

 10. Hurra!
  Nei, det er ikke gøy når man legger press på seg selv og blogging blir «tvangstanke». Har selv vært der et par ganger.
  Og jo flere som leser bloggen, jo vanskeligere er det å dele nære og personlige ting, sant!

  /Greta-G

 11. Veldig koselig om du stikker innom av og til søte du:), men det viktigste er at du tenker på deg selv!

  God juleklem til deg

 12. Så fint at du vil forstette å blogge!
  Du er nok til stor inspirasjon til kjempemange, sjølv om du kanskje ikkje ser det.
  Selvfølgelig skal du berre blogge når du har lyst, og det er da innlegga dine blir best :) så får heller vi som er faste leserar glede oss ekstra mykje til nye innlegg når dei kjem :)

  God jul vakre Silje!

 13. Å, nå blei jeg glad! Du har gitt meg så utrolig mye inspirasjon når det kommer til både matlaging og allergi- og miljøvennlige produkter etc. Håper du fortsetter blogginga, du er så herlig!:)

 14. Nå ble jeg også utrolig glad. Det første jeg gjorde da jeg kom hjem i dag var å gå inn på bloggen din for å se om du hadde kommentert, hehe. Dette høres ut som en super løsning :) Tusen takk for at du ikke gir opp bloggen helt. Jeg gleder meg derfor til å fortsette og lese bloggen din i 2011 også :D

 15. Så flott at du fortsetter med bloggen :) Du er jo ein kjempe stor inspirasjon for meg med vegetarretter og kostholdet :) Tusen takk! :)

 16. Så koselig :D Synest det er utrolig fint at du gidder å ta deg tid til oss leserene, og vi setter utrolig mye pris på det! Du er ett fantastisk menneske :)

 17. Fast leser av bloggen :) så va kjekt å høyre at du forsetter :) liker oppskriftene dine og alle dei gode tipsa :D

 18. :-)
  Hyggelig men pass på så vi ikke presser deg i gang med blogging, finn ditt eget tempo og blogg så mye du orker, ikke blogg fordi du føler du må.

  Du mister ikke oss lesere for det om.
  God bedring og håper du finner roen hjemme i Molde

  :-)

 19. Yaaaaaaaaay!

  Jeg forstår kjempegodt hva du mener. Jeg har hatt ulike blogger gjennom årene, og med jevne mellomrom har jeg blitt «full of my self» og avsluttet dem. Men behovet for å skrive kommer som regel krypende tilbake, og så er det på’n igjen (^.^)

  Man gjør seg sårbar ved å skrive personlig, men det var også grunnen til at jeg begynte å lese bloggen din i utgangspunktet.
  Fordi du skrev åpent og ærlig om nedturene ved ME, et tema som er vanskelig å forstå ved å kun lese faglige rapporter.

  Så tusen takk for det du gjør, og lytt til egne behov framover så du ikke sliter deg ut.
  Husk at du ikke har et ansvar ovenfor leserne dine, de må klare å underholde seg selv innimellom når du ikke blogger!

  Stooor pierat-toz fra Silje, Oluf og Buddha

 20. Så kos at du ikke har tenkt å slutte helt, da! :) Blogging et par ganger i uken er jo mye bedre enn ingen blogging i det hele tatt for vår del, men husk på å gjøre akkurat det du føler for!

  Jeg vil uansett fortsette å følge bloggen din helt til du slutter å blogge. :)

 21. jeg synes det er bra at du tar hensyn til degselv! om jeg ikke ville mer, hadde jeg slutta på dagen! din blogg,ditt liv, du bestemmer;)

  Og rastus er bølle-søt! eg diggar dyr med personlegheit! hjarta!

 22. Det høres bra ut! Man skal jo tross alt blogge for sin egen del. Gleder meg til å lese om kattene (gleder meg såå mye til å bo i en leilighet der det er lov å ha dyr så vi kan være fosterhjem) og om god vegetarmat:)

 23. Nå ble jeg veldig glad ;-) Du har vært min store inspirasjon lenge nå, virkelig! Du har hjulpet meg masse faktisk ;-) Så tusen tusen takk! Jeg er glad du fortsetter, og håper du finner ut av det som er best for deg. Ha en superfin jul søta !

 24. Woho! Glad att du inte slutar blogga:) Då ska jag börja kommentera bättre ochså:P Glömmer det lite när jag är så van vid att bara läsa och bli fascinerad:P

  God jul!!

  Kram Andréa

 25. Det høres fint ut Silje! Lykke til videre med bloggen og livet utenfor bloggen! Det er en vanskelig balansegang hva man skal dele og ikke. Det tror jeg mange kan skrive under på.

  God jul igjen!

 26. Så bra at du «ombestemte» deg! Bloggen din er virkelig til inspirasjon for mange :) Du har fått meg til å tenke mer over hva jeg putter i meg og jeg har nå et gluten-, sukker- og gjærfritt kosthold. Jeg hadde ikke hørt om supermat før jeg kom over din blogg og tenkte det var verdt et forsøk (har prøvd alt mulig før). Livet mitt er helt forandret etter jeg la om kostholdet til et supermatkosthold :D

  Så tusen takk for det!

  Håper du får en kjempefin jul og at du husker på hvor mange du inspirerer med bloggen din :)

 27. Fikk ikke med meg dette før i gårkveld jeg. Men er kjempeglad for at du kommer til å fortsette med bloggingen. Elsker å bla nedover bloggen din og finner stor inspirasjon i oppskriftene dine.

  Så søt du og Rastus var. ^^
  Ønsker dere en god jul. :)

 28. Herlig!!var nesten litt deppa her en stund…du er til stor inspirasjon og jeg gleder meg til å lese mer(selv om det ikke blir like ofte)!:)

 29. Så bra du ikke legger ned bloggen helt, jeg koser meg veldig med bloggen din og henter ofte inspirasjon fra den. Og oppskriftene dine burde jeg egentlig printe ut, sånn at de aldri forsvinner.

  Kos deg masse i jula og blogg når du har lyst.

 30. Så bra du ikke slutter! Har ikke fått lest blogger på noen dager, så logger jeg på i dag og det første jeg ser er innlegget der du skrev du skulle slutte. Tenkte «fader, der går enda en god blogg bort», men så var heldigvis dette innlegget der også.. Altså.. Det jeg prøver å si er: Takk for at du fortsetter, du har en fantastisk fin blogg=)

 31. Dette høres veldig fint ut.
  Jeg er glad for at jeg kom inn her først nå, og ikke like etter det forrige innlegget ble lagt inn.. Godt at du velger å fortsette!
  Likevel er det tross alt DIN blogg, og det er du som skal styre den, og ikke omvendt ;)
  (Vi får alle litt «nok» i blant, tro meg..)

  Hilsen fra ei som har lagt ned 2 blogger tidligere :P

 32. Nå ble jeg glad! :)
  Bloggen din er herlig, og det er du og.
  Blogg når du har lyst, aldri når du føler du «må». Blir sliten av slikt.
  Masse god jul, og godt nytt år! Gleder meg til å følge bloggen din på nyåret også!

 33. Håper virkelig du fortsetter altså! Du er en inspirasjon når det kommer til hva du får til med mat. For en fellow M.E.-pasient med veldig lik diett er det mange bra tips å hente :)

 34. Bare du blogger er jeg fornøyd! Det voktigste er at du ikke forsvinner helt :-) Har foresten forsøkt meg på sjokoladelaging! Godiskulene fikk jeg ikke helt til å smake så godt, men «nammis» ble nammis. Tusen takk for flotte oppskrifter. Godt nyttår!

  • Godiskuler er det bare å hive oppi det du vil og mose det sammen til en deig, oppskrift trengs nesten ikke. Kult at nammis’en ble suksess da! :-) Godt nytt år til deg også.

 35. Hei.

  Er glad for å se at du ikke skal slutte å blogge :) Du har vært meg til stor hjelp med dine oppskrifter og ideer. Er vanskelig å komme i gang med ny mat for alle og spes når man har ME. Så tusen takk!!!
  Verdsetter at du legger ut linker til produkter man kan få kjøpt på iherb!!! Gjør livet litt enklere :)

  • Åh, det tror jeg kan være like vanskelig uten ME også :-) Men absolutt en ekstra utfordring når kreftene ikke alltid strekker til. Og ja, nettshopping er konge! Elsker nettet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *