Forslag til helgekos


Hva med prøve min favoritt raw supppe i helgen? :-)

1 agurk (ca 250-300 g)
1 avokado
6 ss frisk dill (ca en god neve)
Skvis av en liten halv sitron
Klype salt
1 ss ekstra virgin olivenolje
1 ss hamp pulver (kan sløyfes)

– Putt alt i en blender å fyll opp med vann til det er et par tre cm igjen før det dekker.
– Blend, smak til, og ha i evnt mer vann hvis du ikke liker den tykk.
– Den er ALLER best servert med litt agurkbiter og mungbønnespirer <3Eller kanskje du vil prøve oppskriften min på Snickersbar som ble veldig populær? Fikk gode tilbakemeldinger fra de som testet den (som feks «Jeg håpte kjæresten min ikke likte dem så jeg kunne ha alle for meg selv») Hahaha :-)


Eller kanskje verdens beste Sjokoladetrøfler frister?


Eller deilig blåbæris, helt uten melk, egg, raffinert sukker eller tilsetningsstoffer?


Eller kanskje du har mer lyst på sjokolade med karamell og kokosfyll?


Eller bare helt enkelt god mørk rå sjokolade?

Mulighetene er mange! Kos dere masse, håper dere får en fin fin lørdag :-)

35 thoughts on “Forslag til helgekos

 1. Åoh jiises så mye godt!!! Og jeg som ødela blenderen min i går. Den tålte ikke at jeg puttet frossen frukt i den en gang :( Så nå må jeg kjøpe ny. Kjøpte saftpressen du anbefalte og elsker den :O) Hvilken blender har du, og tar den frossen frukt og isbiter også? Og et par mase-ting til.. Hvor kjøper du konfektformer og kokosmasse? :D Håper du får en vidunderlig helg der du er ♥ Mica

  • Ja blendere blir lett forbruksvare når man bruker dem mye! Er nesten så man «håper» at de blir ødelagte innen et år så man kan benytte seg av garantien for å få en ny, hehe. Jeg har blender i samme serie som juicer, søk på blender i søkefeltet mitt så finner du den. Den tar det meste og er veldig grei når man ikke kan kjøpe seg Vitamix eller Blendtec *drømme*. Former kjøper jeg som regel på Søstrene Grenes eller panduro! Har også en som jeg vant fra økosjokolade. Myke silikonisbitformer funker også!

   • Åh nå har jeg googlet blendtec og vitamix, og stønn! jeg er forelsket ♥, og dobbeltstønn! hvorfor måå de være så dyre??? *damn*
    Jeg må nok gå for noe billigere, og den Philips blenderen som har vunnet en haug med tester, og som du har, virker som et brukbart alternativ. Kan man bruke denne til å blande sammen ingredienser til rå sjokolade, eller bruker man bare kjøkkenmaskin til det egentlig?

   • Åh ja I KNOW :-| Men det er nok en grunn til at de er dyre, man får nok hva man betaler for.
    Rå sjokolade blander man med visp i en bolle over vannbad :-) Godiskuler osv lages i foodprosessor.

 2. Nam! Jeg skal prøve meg på en raw sjokolade-mousse-kake som jeg har diktet opp selv i dag. Det blir spennende! I hodet mitt virker det enkelt og supergodt, så jeg håper realiteten er likedan! Kommer jo ingen vei uten å eksperimentere litt :)

 3. Jeg har så lyst til å lage alt sammen! Bare tror jeg må vente til jeg bor i Norge igjen, føler ikke jeg har de helt store kjøkkenfasilitetene. Snickers står øverst på listen, og hei, jeg må ikke dele med min kjæreste uansett, for han er allergisk mot nøtter :)

 4. Det ser så sinnsykt godt ut! Jeg hadde ikke helt sansen for sjokoladen fra rawshopen..(har kanskje noe med vane å gjøre også) men godteriet du lager ser helt fantastisk ut! Pst, ta med litt på brakka til dyrebeskyttelsen neste gang :P

 5. Alt det du lager ser så utrolig godt ut..! ;D

  Jeg er fortsatt like hekta på Bakery Story, hihi.. Det får bli med den bakinga jeg gjør der inne, hehe, er ikke så kreativ når det kommer til matveien sånn i det virkelige liv ;P

  Du får an Award fra meg – sjekk inne på bloggen min! :D Goood helg videre!

 6. Mange gode matmuligheter! Men må innrømme at jeg er veldig glad i varm mat. Selv om suppen ser god ut, kunne helt klart ha laget noe slikt, så vet jeg ikke om det er noe jeg hadde hatt som fast helgekos, det er liksom noe med den tacoen da… ;) Er skikkelig vanedyr. Men den sjokoladen ser jo fantastisk ut som alltid!

 7. Har nettopp oppdaget bloggen din og den er jo bare helt fantastisk! Har bladd side opp og side ned og lest til langt tilbake i tid (både i tide og utide, synes det er så interessant at jeg bare MÅ innom).
  Det er kjempeinspirerende for en som prøver å gå over til vegetarlivet :D

 8. Avocadosuppen ser fantastisk god ut!

  Og – så utrolig flink du er. :) Veldig fristende oppskrifter. Og jeg blir alltid glad når jeg hører om folk som er snille med dyr, som du. Heia deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.