Forskjellig smak på bipollen

Tenkte å bare kort fortelle til alle dere som har prøvd bipollen og syns det har smakt HØGG (fælt), at jeg har oppdaget at mange av dere har rett. Det er nemlig enormt stor forskjell på smak på de forskjellige merkene!

Jeg har prøvd den de selger på gojiking, den smakte seriøst ikke bra. Og jeg har blitt fortalt av venner at den de selger på helsekost i den sylinderformede boksen også smaker skikkelig ille. Så da forsto jeg endelig hvorfor folk syns bipollen er så innmari ekkelt. For de som er ekle er virkelig ekle.

Men derimot den jeg kjøper fra funkyraw.com, den er mye bedre! Den er ikke bitter, og er mild og rund på smak. Selvsagt har den en ganske spesiell smak, men jeg liker den veldig godt. Litt tilvenning i starten var det, det skal sies.

Så hvis dere vil gi det en ny sjangs så vil jeg anbefale å prøve den fra funkyraw.
Den ser slik ut:

34 thoughts on “Forskjellig smak på bipollen

 1. takk for tipset! Har hatt tenkt å kjøpe bipollen en stund nå, og nå vet jeg hvor jeg IKKE skal kjøpe iallfall! :)

 2. Postet i snop og godis uten sukker?!? Mine smaksløker hadde garantert protestert :-) Og takk for tips. Da vet jeg hvor jeg skal kjøpe bipollen, når fristelsen blir stor…

 3. Åh, godt tips! Nå har jeg ikke prøvd bipollen, jeg forklarer stadig min kresne samboer det der: Det merket og den tilberedelsen der er kanskje vond, men gi denne HER en sjanse. Og jaggu blir han ikke litt overrasket over hvor mye forskjell det er på f eks ulike varianter av tilsynelatende samme råvarer.

  Åååh, jeg er så glad nå. endelig penger og skulle handle litt på iherb – så har noen brukt koden min og 4 dollar i bonus ventet på meg!!! Jeg elsker iherb. Og jeg elsker den som brukte koden – det ble litt ekstra på den pakka!

 4. Veldig stor forskjell ja, har adri kjøpt fra funkyraw. Kanskje jeg skulle teste det ut selv om jeg sluker all bipollen da- uten å tenke på om det er godt eller ikke- bare det er SUNT, hehe.

 5. Jeg vil så gjerne LIKE bipollen, virkelig, men jeg klarer det ikke. Jeg har nok kjøpt av de som ikke er gode på smaak da, og ikke liker smaken på grunn av det, men jeg har prøvd flere merker uten hell. Jeg skal ha denne i bakhodet til neste gang jeg skal prøve meg på bipollen, for ikke søren om jeg skal godta at jeg ikke liker det. Hehe :)

  • Det er jo noe med det å smake på ting 10-12 ganger, og gjerne 10-12 dager på rad ifølge Berit Nordstrand. Og JEG har klart å like selleri liksom. Da tror jeg det meste er mulig, haha.

 6. Hei Silje!
  Lurt tips..bipollen har jeg ikke prøvd enda..på denne tiden i fjor hadde jeg såvidt hørt ordene raw food og supermat. Nå bruker jeg det daglig, og prøver stadig nye produkter. Så ville bare takke for lærdom og inspirasjon i 2011! God jul!

 7. Den har jeg ikke smakt…. tror jeg! Jeg har erfart det er stor forskjell (smak) innen betegnelsen «supermat». En finner sine favoritter etterhvert i denne jungelen av utvalg. :)

 8. Bra tips Silje!
  Jeg inbiller meg liksom at det smaker som honning jeg da, så tror jeg kommer til å bli litt skuffet når jeg smaker det ;) Men jeg har veldig lyst til å gi det en sjanse iallefall!

 9. Hehe, høgg er ordet :-)

  bruker bipollen i smoothies, da glir det ned, godt kamuflert :-)

 10. Takk for tipset! de jeg har prøvd har smakt skikkelig ille.. men den sjokoladen din var veldig mild og god :)

  • Ja ikke sant, den er ikke ille den fra funkyraw altså, og i kombinasjon med bl.a lucuma blir det jo bare helt fantastisk :-)

 11. Jeg har bare kjøpt det i små poser ifra den lokale helsekosten. Synes det har vært ganske godt iallefall, så tydeligvis vært heldig.
  Har hørt at man bør ha en ’tilvenningsfase’ med bipollen, fordi man kan få allergiske reaksjoner.
  Burde jeg med andre ord være litt forsiktig med å servere sjokolade med bipollen til venner som ikke har spist bipollen før?

  • Jeg har lurt på det samme selv også egentlig, og svaret er kanskje ja? Jeg er forsiktig til venner osv ihvertfall. Personlig fikk eller får jeg ingen reaksjoner på det.

 12. Jeg har også merket veeelig stor forskjell når det kommer til bipollen.
  Jeg har prøvd fra både fra Creative Nature og The Raw Chocolate Company. Jeg synes begge var gode, men vidt forskjellige smaker.

 13. Hei Silje… jeg bare lurte på om du har skrevet noe om hva du bruker bipollen til? :) Jeg er litt tom for ideer, og har akkurat fått en ny kjempestor pose bipollen av en venn. Tidligere har jeg stort sett bare spist en skje nå og da.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *