44 thoughts on “Fine bøker

 1. Jeg og skal begynne for fullt i morra! Denna helga har liksom vært siste krampetrekningene av jula. Men nå føler jeg meg som en svær stappa potetsekk som veier flere tonn. Ingen god følelse!
  Skal bli godt å avgifte kroppen litt nå!

  Du, den Detoxboka du har på bilde der,er den no bra? Har litt lyst å kjøpe den. Er den verdt penga sine?

  • Haha, ja samme her.
   Detoxboken er fin den altså, men i mine øyne mer en oppskriftbok enn en detoxbok. Det er ikke sånn skikkelig hardcore detox-oppskrifter i den, men mye godt! Og litt rare og spesielle ingredienser i en del av det, det trekker litt ned. Men har en fin innføring i hva detox er osv.

 2. Ja, jeg tenker «i morgen, ikke idag» om å pakke. Meeen … Må vel bite tenna sammen og gjøre det idag.
  Den brune genseren så helt sykt deilig ut!

  • Pakk NUH! Så blir du ferdig med det.
   Genseren kjøpte jeg på loppis i høst :-) En diger herregenser fra h&m, supervarm.

 3. hehe, akkurat sånn det er hos meg i dag også. Begynner i morgen og har allerede booket treningen for uken :) Så skal bli godt å komme igang igjen. Ikke bestemt middagen i morgen enda da, kommer ikke på noe fornuftig, hehe ;-)

  gratulerer med blits! jeg har også lyst på det, men det får bli senere. Gleder meg til vår og sommer, når lyset kan gi meg bedre bilder :)

 4. Haha, nydelig det nederste bildet! Grattis med blits, og lykke til med en grønn januar:D Silje, she can;*

 5. Ja, jeg hadde planer om å begynne 1. januar med detox siden jeg har fått meg juicemaskin. Men av en grunn jeg ikke kan skrive her så kan jeg ikke gjøre det nå i hvert fall. Men rikelig raw food og juicing blir det nå i januar uansett;) Lykke til! Gleder meg til å lese om det:)

  Bildene dine ble superfine! Må ha meg en sånn blits altså, mine bilder er forferdelige for tiden, er jo aldri lys nok..

 6. Haha.. likte det siste bildet! :)
  Elsker blitzen min som jeg har på kamera.. virkelig gode invisterte penger!

  I morgen SKAL jeg trene ;) Bare ikke i dag..

  • Hihi, ja i morgen skal du trene! Det blir BRA! Det blir digg å komme i gang. 17.jan skal jeg begynne jeg også, for da starter vårsemesteret på yogasenteret. Har ikke trent på over 3 år, gjett om denne fiskebollen her trenger litt oppstrammig nå da ;-) Hehe, neida. Men litt mer muskler hadde vært fint, merker det godt for hvert år som går hvor svakere jeg blir.

 7. Oh, herlig genser, kjærestegenser? Jeg begynner i morgen, for i dag er det helg.. Jepp, alltid en fin unnskyldning.

 8. Jeg skal også begynne for fullt i morgen. Det har jeg sagt til meg selv ganske lenge nå, at 3.januar skal jeg begynne :-)

 9. Haha, ler. Kjenner meg veldig godt igjen i den i morgen…men ikke i dag. Gomla i meg et kakestykke på jobb og tenkte…I morgen, DA…. Og joda, jeg er full av motivasjon for sunnhet nå så jeg tror faktisk jeg skal klare det også.

 10. Jeg begynte ikke i dag… Jeg begynte i går. :) HAHA!;)

  (sunnsunn mat og jeg kutter ut sukker, holder også på å bli mer bevisst på hva maten inneholder og holde meg til «rene» produkter, trener (så langt bare trent litt hjemme da – og det gjorde jeg IKKE i går i dagenderpåformen, altså.. haha) – skal også bytte ut sminke og produkter i slikt som ikke er testet på dyr, og har begynt å sette meg litt inn i det) :D

  wiiiiih, ivrig og gira!! ;p

  (men i MORGEN.. da skal jeg gå på vekta for første gang på sikkert en måned. yikes.)

  • Hurra for deg! :-) Jeg var på vekta i dag, men ville ikke vite hva den er for å ikke bli hekta på det, så fikk teg til å se hva den var uten å si noe til meg. Skal ikke veie meg før jeg er fornøyd, og vil heller vite hva vekta var når det er et avsluttet kapittel ;-) Hehe.

 11. Jeg har fått meg en sånn almanakk som jeg skal notere i litt hver dag så kan jeg få litt kontroll og oversikt. Alt har blitt bare rot og surr i det siste så nå setter jeg min lit til at denne lille boken skal hjelpe meg på rett kjøl:)

 12. Hei Silje,

  Ramlet nylig over bloggen din, utrolig bra! =)

  Har bare et par spm.

  Ser du handler en del på Iherb.com, hva er din erfaring med toll, leveringstid osv? Har du andre nettbutikker du kan anbefalle?

  Ha en god dag :)

  • God erfaring. Hold deg under 200 kr i vareverdi og hold vekten på pakken under 1360 g, da får du billig frakt. Vekten og alt ser du i handlekurven. Leveringstiden er som regel ca 2 uker, +/-. Kan også anbefale gojiking.com og funkyraw.com når det kommer til kostholdsting.

 13. Haha! Silje er en mann! :D Med tre hender :o

  Off, skulle ønske jeg også hadde blits :( I disse mørke tidene er det nesten aldri vits i å ha med kameraet en gang, for det blir jo mørkt før du rekker å trykke på avløseren :(

 14. Vi deler samme tankegang! I dag er dagen – januar blir måneden! ;) Jeg skal ha en litt striks måned for å få igang kroppen igjen. Trenger virkelig det etter små og STORE utskjeielser i julen! Likte forresten at du sammenlignet deg selv med en søppelsekk! Haha. Føler meg veldig der selv! :D

 15. Strålende nyttår, berta! :-)

  Jeg er også i gang i dag. I kveld blir det steking av tortillalefser av kikertpannekakeoppskriften din. Det med rød hummus og salat må jo bli bra lunsj i morra! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *