Film av Hydralica og Linus!

Jeg har laget min aller første lille film noensinne! Det tok litt tid å knote og trikse i redigeringsprogrammet, og jeg fikk ikke til å legge på musikk i starten, bare på slutten. JAJA ;–) Det kan være greit å ha på seg headset så dere hører dem godt! Men pass opp, på 56 sek kommer musikken, og den ble litt høy. Nybegynner you know.

Purr Purr Purr ♥ ♥ ♥

Fiiine kattepuser, ikke sant?

43 thoughts on “Film av Hydralica og Linus!

 1. Så koselig med puser som maler. Katten vår hjemme maler omtrent ikke, det er skikkelig stusselig!

 2. åhhh, elsker purrrring. savner katt når jeg hører det. flink du var – nybegynner eller ei (:

 3. Så flink du er å lage film :-) Nydelige puser! Liker så godt når potene er rosa under :-) Kjempesøtt. Og veldig søtt det bildet hvor du holder begge to. Fint budskap på slutten og greier :-) Bra jobba!

  • Nei det visste jeg ikke, men jeg er veldig enig i påstanden! Ingenting er bedre å høre på enn kattemaling, gjerne med øret inntil magen og den varme pelsen <3

 4. Dette var jo kjempe bra Silje! Dette må du lære meg. Har tenkt selv å filme litt istede for all knipsingen! Søte pusene :-)

 5. Nydelige katter du har hos deg, Silje, flott film! :-) Godt i kattehjertet mitt å høre malingen fra kattene når min egen er langt unna (student i annen by, katta bor hjemme hos foreldrene mine). Gleder meg til jul og jeg skal få kattekos igjen jeg også! ;-)

 6. Så søte! :D Kan de ikke bare bli hos deg da? Jeg tror ikke det finnes noe finere enn dyr som viser at de er glade i hverandre.

 7. Hvem synger sangen? Er ikke det en Kaizers-sang?:)
  Nydlige pusekatter du har på lån<3 Skulle gjerne hatt en liten sjarmør selv, men samboer liker ikke dyr:( Heldigvis er jeg tante til verdens kuleste katt, så det hjelper jo litt på;)

  • Det er «Moi» sin versjon av kaizers sin låt ja. Den er så fiin.
   Ja godt du kan være tante til en når du ikke kan ha selv :-)

 8. Nydelige <3

  Vaktmesteren der vi bodde før sa at når katter maler så roer de ned hele kroppen sin og at det har vist seg veldig forebyggende på kreft :) Jeg har ikke sjekket om dette er fakta, men det høres jo logisk ut

 9. Nååh, så søt film, og så herlig og avslappende å høre på den malingen:)

  SV: Takk for det:) Hm, hirsefrø har jeg ikke smakt i sin «opprinnelige» form, men lager av og til hirsegrøt (sunt alternativ til risengrynsgrøt) av hirsefrø og det smaker veldig godt- og ganske likt ris:) MEN man må huske å skylle dem godt, både i varmt og kaldt vann, før bruk, for de har jo dette saponin (såpestoffet) utenpå,som gjør at de nok smaker litt bittert. Kanskje det var det du smakte?

 10. Elsker hennes versjon av den sangen :D Nyyydelige katter, og ja, de er jo så like på hverandre!
  Veldig spesielt utseende på Hydralica, forresten, med de smaaaaale øynene :)

  • Ja man skulle tro de var ordentlige søsken :-) Men i våre øyne er de jo søsken, det er kun to uker som skiller dem i alder. Og jaaaa hun har verdens beste og fineste øyne, lille Hydralicaen.

 11. Awwww mitt pusehjerte smelter for de to skjønningene <3 Det er nesten så jeg sipper åpenlyst her, haha. Kleint. Puser er det beste som finnes (: Og å være pus som får komme å bo hos deg må jo være himmel på jord – man kan se at de to der (og alle andre katter du har hatt hos deg) har det som plommen i egget. Evt. som katten med nøstet :D

  • Eller som katten med klesstativet fullt av klær, haha. Det er populært her i huset. Tusentakk for så hyggelige ord! <3

   • Ja, hahaha. Puser finner på mye rart. Elsket også bildet med dorullene – happy kittens, utvilsomt! ;D

 12. Aw, så søte de er! Man kan virkelig se at de er lykkelige hos dere :) Jeg har så lyst til å hjelpe til på samme måte som deg, ved å ta meg av katter for Dyrebeskyttelsen. Dessverre er det ikke noe slikt sted i Askim (Indre Østfold) :(

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *