Ferdig med antibioktika

På onsdag var jeg ferdig med antibiotikaen, og jeg velger å tro at den har gjort jobben sin. Jeg er blitt litt småsår i halsen når jeg våkner, med det er sånn som går bort rett etter man er stått opp. Håper det ikke det er noe å bry seg om, men skal ta det opp med legen hvis det ikke forsvinner. Men åh, jeg er helt ødelagt i formen, skikkelig utmattet og tåler ingenting. Det er litt kjedelig syns jeg, og jeg håper det tar seg opp igjen snart. Jeg spiser ihvertfall mye grønnkål om dagen nå! Det må da vel booste kroppen med næring, eller hva?? :-) Fikk kjøpt meg en BÆREPOSE med økologisk grønnkål for et par dager siden! Les innlegget mitt om grønnkål her.

http://images.iherb.com/HOG-55515-l.jpg

Og dette er probiotikaen jeg endte opp på. Hadde lyst å kjøpe den fra Udos, men var litt dyr. Så da ble det denne fra iHerb. Les innlegget og kommentarene om antibiotika og probiotika her.

I dag har jeg lyst å lage masse sjokolade som jeg skal kose meg med hele helgen. Skal lage denne med valnøtter og gojibær, og denne med kokos og karamellfyll. På mandag skal jeg nemlig ta meg litt sammen igjen, det har blitt litt mye snacks av typen potetgull og salte og fettete nøtter de siste ukene for å si det sånn ;-) + at jeg fikk tidenes sukkersjokk av en pakke søte druer på mandag, fikk cravings fra h*lvete! Milde moses sier jeg bare, og det henger i ENDA. Jeg må virkelig bare holde meg unna sånt, hverdagen blir så mye enklere da.

HA EN NYDELIG LØRDAG! Kos dere masse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *