Favorittkremet råkostsalat

Kremet råkostsalat blogg 1

Når jeg syns noe smaker skikkelig godt kan jeg uten problemer spise det hver dag i en uke, kanskje to også. Denne råkostsalaten med cashewdipp er en slik ting. SÅ GODT! Basisen er gulrot, brokkoli, avokado, gressløk (viktig å ha med), hvite store bønner, cashewdipp, og hold dere fast – stangselleri! I små tynne skiver. Ja jeg sier det bare, nå står ikke verden til påske. For det hadde dere ikke trodd, at stangselleri i sin natulige form havnet i maten min frivillig. Men gjør den altså, og jeg kjenner jeg er litt kry.

Salaten kan du spise som mellommåltid, tilbehør, en liten lunsj, kveldsmat, eller når du vil. 100% glutenfri og vegansk. Håper det smaker!

Kremet råkostsalat blogg 2

15 thoughts on “Favorittkremet råkostsalat

  1. Stangselleri, uff og huff så ekkelt det er! Jeg har kjøpt meg juicer nå, så kanskje jeg også sakte men sikkert kan venne meg til smaken av det.. Det er tross alt en av de verste smakene jeg vet om, så det kan bli spennende å se :) ..Kanskje jeg til og med kan lære meg å like andre ting via juicing?

    Uansett. Noe slikt må jeg nesten prøve meg på en gang, jeg er bare tom for cashewnøtter for øyeblikket :)

  2. Det så helt nydelig ut :) Imponerende at du har klart å like stangselleri, den sliter jeg også med. Men har lært meg å like avokado, og det er jeg veldig glad for.. Det er jo så godt :)

  3. Det både så og hørtes godt ut – du er så kreativ og inspirerende! Gleder meg stort til kokeboka di kommer ut :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *