Falafel Mix – Allergivennlig og vegansk!

falafelmix

Vi laga falafel fra pakke idag. Det er kjempegode kikertboller. Og ikke bare vegetarisk, det er vegansk (uten egg og melk)! Og uten gjær. Jeg fant nemlig ut hvorfor magen har vært mongo siste tiden. Burgerne og soya»kjøtt»deigen vi har brukt til grilling osv inneholder gjær! Det hadde ikke jeg fått med meg og rabalder ble det. Hehe, uff nå deler jeg for mye.

Sånn lagde vi maten. Veldig enkelt:

fra pulver til rre

teg lager 2
klar til steking

stekes gylne og spr

falafel p tacolefse

nam nam nam

Smakt falafel før?

OG:
Syns dere jeg skriver for mye om mat? Skjønner hvis det blir litt mye. Syns bare det er litt gøy å vise dere vegetarmaten jeg og teg spiser. Kanskje det inspirerer noen?

Oppdatering: Falafel Mix kjøpes på store matvarebutikker (feks ultra, ica maxi osv) eller helsekost.


:*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.