61 thoughts on “Følelser her og følelser der

  • Hi hi. Min kropp sørga for buksene mine ble 7 cm for trange i livet fra oktober til nyttår den. Kjempefestlig. Men greit å finne midlertidige bukser til tjue kroner da, mens man venter på at de gamle skal passe igjen :-)

 1. Ja, takk for flere oppskrifter fra deg :) Du har jo alltid så mykje nytt og godt å vise… mmm.

 2. Tøff du er som er «på» Detox:) Skulle vært selv, men er jo syk på alle mulige måter så må bare vente til jeg blir frisk, så skal jeg også prøve meg på en detox..:) Kjekt med oppskrifter:)))

  Klem!

 3. Jeg vil gjerne høre hva du gjør i matveien, hva du spiser i løpet av en dag, en uke osv. Liker å kopiere deg litt på matveien. Du har så masse gode tips.:=)

  • Kommer ikke til å legge ut hva jeg spiser i en ukesplan eller noe slikt :-) Man skal komponere kostholdet sitt slik at det føles rett for deg.

 4. Åh, ja lag et raw-food innlegg :-D
  Og så fant jeg under kategorier; Skjønnhet og velvære, at du har laget hjemmelaget ansiktmaske. Kan du flere slike, isåfall kan du skrive et innlegg om det da?

  Jeg har nettopp begynt å lese bloggen din, den er suuper bra! Jeg får motivasjon, GLEDE, og masse annet positivt av å lese den :-D Så er du utrolig pen også!

  Ha en fin karusell dag <3

  • Det kan jeg sikkert :-) Det var første gangen jeg laget ansiktsmaske selv det der da, så har ikke så mye på lur. Ha en fin kveld du også!

 5. Skulle ønske jeg var like «sterk» i matfronten og kanskje klart en detox også ;) Utrolig bra i hvert fall! Har selv «begynt» å spise sunnere fra i går.hehe. Må gjerne legge ut mattips, alltid spennende det :)

 6. Høres veldig slitsomt ut, men helt sikkert veldig godt for deg å rense kroppen litt. Tror jeg ville hatt veldig godt av det nå. Har aldri prøvd før, så jeg er litt redd for å prøve, men det høres veldig riktig og godt ut for kroppen :) Kunne du skrevet litt mer om det, eller er det kanskje ikke mer å si? :)

  • Ja greit å rense en gang i året :-) Prøv en dag nå og da! Ikke hiv deg uti en uke eller to med en gang. Jeg har ikke tenkt å skrive så mye om det på bloggen nei, men du kan lese på Anita sin blogg, hun har skrevet om det nylig. http://superlivsstil.net/

 7. Først må jeg si at du har en veldig fin og inspirerende blogg! :) Det kommer godt med når hverdagen blir tung og grå.

  Også lurte jeg på en liten ting…hvor får man kjøpt sevja?

  :)

 8. Akkurat et sånt belte er jeg på utkikk etter også! kjøpte toppen jeg skal ha det til i dag, lol! var det salgsgreie eller er det sjans for at jeg finner det her i kr også?

  Jeg har slike jojodager selv fortiden ,men de kommer mest av at jeg sliter skikkelig med å komme i gang med kostholdet… :( jeg er på trening, men jeg smugspiser godis… litt her og der.. leter etter ting i skapet…AAAH BLIR GAL OG SINT på meg selv :(

  jeg vil gjerne se litt av det du spiser – du har ikke mattips for oss som ikke er så inne på de forskjellige rawingrediensene/produktene. Sunne, vegetarmåltid som ikke krever at en må kjøpe spesielle produkter på spesielle forretninger eller nett?

  og du – behold kåpa/frakken da!!;D

  • Maten jeg skal poste i neste innlegg er med kjente og kjære ingredienser (utenom vaniljepulveret da, men det forstår man ihvertfall hva er fornoe, hi hi). Men ingredienser fra innvandrerbutikker bruker jeg en del, så det kommer man ikke utenom. Er jo så mye billigere!

 9. Ihi så skjønne plastblomster. Det er kjipt med karuselldager altså, men morgendagen blir sikkert bedre. ;-) Og Rastus muntrer deg vel litt opp?

  Syntes det høres kjempespennende ut med detox, har tenkt å begynne å lese om det, har du tips til bra bøker/nettsteder om emnet?

  Har forresten veldig lyst til å se hvilken raw food du spiser, trenger litt inspirasjon nå som jeg har tenkt å begynne å spise litt sånn. :)

  • Jada er bedre allerede :-) Rastus er god å ha, vi hadde oss en skikkelig koserunde på sofaen nå iste.
   Stikk på biblioteket og les/kikk i alt av bøker om detox/rens osv. Søk på google.

 10. Jeg ELSKER bruktbutikker, er så utrolig morsomt når man først finner seg en skatt! Jeg fant verdens fineste tekopp med skål som jeg med en gang skjønte jeg måtte ha. Inni hodet satte jeg grensa til 250 kr før jeg spurte hva den kosta. Den kosta 10 kr. Tok den jeg :)

  • Litt, men ikke så ille i år som i fjor. :-) går ganske så greit, for denne gangen har jeg lært at man skal spise fett underveis, det visste jeg ikke i fjor. Jeg går på det for å ta en årlig liten opprensking og få en ny start.

 11. Mm, gleder meg til raw oppskrifter!:D

  Kjedelig med jojo humør, men godt det kommer ut også da;) Går veldig fint med meg, kun tendenser til hodepine på ettermiddagen, men det forsvinner når jeg får spist middag. Men satser ikke på at det er så lett hele veien.. til helgen blir det kanskje ikke så lett når de andre skal spise godis.. iiik:D

 12. Vil gjerne ha rawfood inspirasjon! :) Har lyst til å prøve en detox periode selv, tar spirulina og chlorella hver dag, men med nytt semester i gang og masse planlegging og stress på jobb tar jeg plutselig en haug med feil valg, så muligens litt vanskelig for kroppen å rense seg når jeg får i meg mer sukker og mel enn resten av året :( Da er det godt å ha blogger som din med mye bra tips! :D

 13. Flinka! :D Vil gjerne har litt raw food inspo :) Håper det blir mest superkvinnedager resten av detox perioden din <3

 14. Kjedelig med humørsvingninger, men så lenge det er for en god sak ;
  Litt inspirasjon på Raw food siden hadde ikke gjort noe, hadde trengt det :)

 15. Ja! gjerne mer om raw food. og oppskrifter generelt. Sitter og spiser kikertpannekaker, hummus og salat nå. perfekt mat etter en treningsøkt!
  Takk for at du deler og inspirerer :)
  Karoline

 16. Jaaa, skriv innlegg om hva du har spist!! :D Pen bukse! Og pen jente, ikke minst ;) Når det gjelder følelser, så er jeg dronning. For min del så fungerer det veldig godt å gråte skikkelig ut noen ganger. Ser en trist film eller leser noe trist….og lar tårer og snørr renne. Funker på sånne dager. Blir så mye lettere etterpå…

 17. Heisann!

  Jeg skal til oslo i begynnelsen av februar, og har spart opp en del penger. Da har jeg lyst til å gå innom noen butikker for alternativ mat, siden det ikke er noen her på det lille stedet jeg bor! Vet du om noen jeg burde besøke, og hva jeg evt. burde kjøpe helt i starten, nå som jeg skal prøve å komme i gang med supermat og rå mat?:)

  • Supernature og Røtter er jo spennende å gå inn i :-) Men det er jo ikke akkurat billig der. Begynn å handle på iherb, da sparer du MYE! Og bruk gjerne rabattkoden min BUH225 hvis det er første gangen du handler der, gir deg $5 i rabatt. Start med kamut hvetegress feks, og spirulina.

 18. Ja takk, det vil vi gjerne ha :) Raw-food-greiene altså… x]

  Lykke til med karusellen din :) Håper den bare hadde litt problemer i starten, og at resten blir en fin liten tur i kjærlighetstunnelen ^^

 19. Liker ikke sånn der. Hva slags detox tar du? Hørtes nesten ut som skumle greier :p
  Kjenner meg ganske igjen i det du skriver, hehe. Har hostet og slitt med influensa en god stund, så nå fikk jeg en reseptbelagt hostesaft med litt morfin i. Følte meg først dopa, så ble jeg kjempesint og lei. Snålt det der.

  • Hehe, uffda. Og nei det er ikke skumle greier :-) Men det er logisk at når man skal rense ut avfallsstoffer fra kroppen at også humøret vil/kan bli berørt, ser på det som positivt jeg. Itjnå skummelt.

 20. Jeg stemmer virkelig for mer raw food inspo! Syns det er så vanskelig å legge om på kostholdet, og dine oppskrifter er så bruker vennlige og ideene er alltid gode :D

  Angående skinn, er dette noe du ikke bruker i det hele tatt? Noe du gjør bevisst, og i så fall hvorfor? Jeg sliter med å kutte ut stadige motekjøp med skinn, selv om jeg vet bedre.

  Lykke til videre med detoxen :)

  • Takk for det! :-)
   Ja jeg forsøker å unngå skinn så langt det går, kjøper det aldri bevisst lenger. Jeg gjør det pga dyrene. Jeg er jo veggis, det ligger jo litt i min natur ;-)

  • Har rundet den litt av nå, har begynt å putte inn litt andre matvarer igjen nå :-) Men den går hovedsaklig ut på å kun spise rå grønnsaker, bær og litt frukt + gode extravirgin oljer, samt drikke rensende teer osv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.