«Er du her ofte eller?»

Aaaaaaah. Sliten. Vært på svømming. Dødsdigg.
dsc0204

Men nå er jeg veldig sliten som sagt.
Sofaen ble plutselig ekstremt god.

dsc0211
Yndlingsputa.

Jeg ble the center of attention for en gjeng smågutter på 16-17 år på svømmingen på Pirbadet idag da. En av dem sneik seg bort til der jeg satt i boblebadet og satt seg ved siden av meg, ser på meg med noe som skal ligne et sjarmerende glis, og sier pubertalt; «Er du her ofte eller?«, etterfullt av hylende latterbrøl fra kompisgjengen hans rett bortafor. Det var ikke flaut i det hele tatt det. hehe. Og ei lita jente stirra på meg og ble redd og på gråten da hun så hullene i ørene mine. Det er på pirbadet det skjer.

Men svømming, det er konge.
Liker du også å svømme og trimme i basseng?

:*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.