Endelig påfyll av monster + en liten overraskelse

Nye monster i vinterfarger finner dere i Eplabutikken min NÅ :-)

Og nå over til overraskelsen. Jeg tenkte å ha en liten minikonkurranse her på bloggen min idag, for å gjøre litt ekstra stas på dere som trofast leser og kommenterer her inne. Setter kjempestor pris på dere, og ønsker derfor at alle som er innpå her i dag legger igjen en kommentar i dette innlegget hvor dere forteller noe hyggelig. Det er alt! I morgen tidlig når jeg står opp trekker/velger jeg er vinner som får disse to nissemonster-magnetene fra Eplabutikken min gratis tilsendt i posten :-) Er ikke det litt kjekt nå i førjulstida da? Husk å fyll inn epostadressen din.

Så fyr løs! Håper mange blir med! (Skikkelig konkurranse blir utsatt bittelitt, vil fylle opp butikken litt først)

Edit: Selv om jeg får egoboost på grensen til hva som er sunt av å lese kommentarene i innlegget her trenger dere ikke bare å fortelle noe om meg altså, fortell gjerne noe annet hyggelig også så jeg ikke blir høy på pæra :-) Haha.

113 thoughts on “Endelig påfyll av monster + en liten overraskelse

 1. Jeg har kjøpt monster til min søster til jul, og digger de. Leser bloggen din fast, og har fått så mye bra inspirasjon. Du er superflink

 2. Ååhh, så fine de var! Søteste nisseluene! <3

  Og siden vi skal si noe hyggelig, så MÅ jeg jo rose deg for at du er deg. Du er en inspirasjon, søt og kjempekreativ!
  Fortsett med å være fine deg og lag de søteste mmmonstrene som finnes! :)

 3. Hei på deg! Jeg legger igjen en kommentar fordi jeg gjerne vil være med i trekningen og fordi jeg syns nissemonsterene var utrolig søte. Innlegg som dette varmer godt nå i kulda, kom gjerne med flere! Takk for at du er du!

 4. Hei! nissemonsterene var kjempe søte! :) Er fast leser av bloggen din :) Har fått mykje inspirasjon av bloggen din, spesielt mat og raw sjokolade oppskrifter! sitter og spiser noken heimelaga sjokolada no! kjempe godt! Har gluten og melke intoleranse så derfor er det kjekt å få inspirasjon av mat og andre ting som ikkje inneholder det. Har ikkje hatt det så lenge heller, så da er det ekstra kjekt å få tips! Stå på! :D

 5. Hei på deg!! Jeg og min datter elsker monstrene dine :-) Nissemonstrene var jo utrolig søte og det hadde vært supert å vinne de!!Dette var en veldig koselig konkurranse :-D Liker at du er så positiv på bloggen din og har mange gode tips!!!

 6. Du er en stor inspirasjon, Silje! På så mange måter. Hvordan du har endret spisevaner, ser positivt på livet, lever med ME uten å gi opp, er krisehjem for små kattepuser, Epla-butikken, bloggingen. Åh, jeg kunne fortsatt lenge! :) Blogginnleggene dine lyser opp dagene mine her jeg ligger (ME’n er verre nå for tida). Så tusen takk! Og de monstrene er helt fantastisk søte!

 7. Så koselig med en liten konkurranse:) Jeg har vært fast leser lenge, men har ikke kommentert noe særlig. Derfor vil jeg benytte sjansen nå til å si at jeg blir utrolig inspirert av deg og bloggen din!:D En annen ting; jeg har også blitt krisehjem for Dyrebeskyttelsen! Jeg hadde tenkt på det en god stund før du skrev om at dere var blitt midlertidig hjem. Det gav meg sparket bak som jeg trengte:) Sendte mail til Dyrebeskyttelsen samme dag og nå har jeg akkurat hatt en fin hannkatt på besøk i fjorten dager:D

 8. Hei, Silje!
  Jeg har lest bloggen din helt siden du starta opp med den og turen din til Dødehavet, og den er i dag en av mine favorittblogger :)

  Du er en inspirasjon på mange måter, og jeg elsker, elsker, elsker monstrene/monsterne dine :) (hvordan i huleste skriver man monster i flertall? :P)

  Jeg har ett som bor på kjøleskapet mitt, og et glitrende lilla som bor sammen med nøklene mine :D

  Jeg håper du har en fantastisk dag :D

 9. Fikk skikkelig julestemning av de søte nissemonstrene! Blir så glad av monstrene og bloggen din! koselig med ekstra inspriajson i førjulstida! KleM

 10. Hei! Har lest bloggen din lenge, og elsker alle oppskriftene du legger ut, alltid med fristende bilder. Med inspirasjon fra deg kan virkelig hvem som helst legge om kostholdet sitt. Synes også du er veldig søt og flink til å finne skatter på loppemarked:)

 11. Åååh, så mange søte monstre! =D Du er så flink. =D

  Vil gjerne være med i trekningen; Hvis jeg vinner, så skal nissemonstermagnetene få hjelpe meg med å holde julekortene jeg får på kjøleskapet! =D

  Så; noen hyggelige ord:
  Jeg har fulgt bloggen din i noen måneder nå, og den (du!) har gitt meg utrolig mye. Her har jeg funnet motivasjonen til å endelig ta tak i meg selv og endre kostholdet mitt, noe jeg burde ha gjort for lenge siden. Du beviser gang på gang at å leve sukkerfritt, melkefritt og glutenfritt ikke trenger å være kjedelig, og at en ikke nødvendigvis trenger å savne det gamle kostholdet sitt, bare en erstatter de gamle favorittene med nye. Du har gitt meg troen på at det går an!

  Du gir meg også mot og håp i en vanskelig tid. Som du veit, så har jeg slitt veldig med fibromyalgien min de siste månedene og hele livet mitt har blitt snudd på hodet. At du som har ME, og sliter med mye av det samme som jeg selv, greier å være så positiv og full av engasjement og glede, og i tillegg velger å bruke av den dyrebare energien din til å dele det med oss, er virkelig beundringsverdig! Når jeg går inn på bloggen din og leser, blir en dårlig dag fort mye bedre, og jeg husker å glede meg over de små tingene i hverdagen: En kopp med te, et smil fra en fremmed, en klem fra min kjære eller at kattene mine er så søte.

  Ikke nok med at du deler av deg selv på bloggen din, men du har også svart meg på personlige mail og kommet med gode råd og oppmuntrende ord. Det betyr så mye mer enn du kanskje tror. Jeg vil at du skal vite at jeg har tatt til meg mange av tipsene dine, og at det gir meg følelsen av at jeg gjør noe godt for meg selv.

  Jeg veit så alt for godt hvor lett det er å bli selvsentrert, motløs og amper når kroppen ikke vil fungere, og jeg synes det er beundringsverdig at du med din sykdom greier å holde humøret oppe dag etter dag, og attpåtil stiller opp for vilt fremmede mennesker. Jeg veit også hvor dyrebar både tid og energi er for en som må bruke store deler av døgnet på å hvile og hente seg inn etter selv små oppgaver, og jeg synes at det er fantastisk at du tar deg tid til å svare på alle spørsmål folk stiller deg (og det er ikke få!).

  Jeg beundrer deg for alt jeg allerede har nevnt, og også fordi du tør å vise dine sårbare sider og at du tør å stå for det du mener. Du er uten tvil ei jente med både mot, styrke og omsorg for andre – både folk og dyr.

  Jeg håper du får en kjempefin helg, og at du får masse fine kommentarer til dette innlegget, for det fortjener du! =D

  Takk for at du er deg! <3

 12. Hm, de føles litt stivt å skulle skrive noe hyggelig i kommentarfeltet ditt på »kommando», og frykter at dette vil høres uoppriktig ut men.. jeg kan nevne at jeg virkelig liker deg & bloggen din, og at det hjelper litt å klikke seg inn her på ikkefulltsågode-dager? Du gir håp og mot om at det finnes et godt og sunt liv til tross for sykdom, og så er du kreativ, og det inspirerer meg på mange måter.

  Det vil jeg du skal vite uansett :>

  • Jeg liker å klikke meg inn på din blogg også, fordi du er du. Men det vet du jo, jeg skrev det vel til deg for ikke så lenge siden :*

 13. De var superfine, du er kjempe flink!
  Digger bloggen din og all den gode inspirasjonen du kommer med! MÅ stikke innom minst en gang for dagen:)

 14. Monstrene dine er så kule! Jeg elsker fargene og fasongene:D
  Håper du får en fantastisk fin 3. desember, og for den saks skyld at resten av desember blir flott!

 15. Hurra! Endelig en konkurranse som ikke krever blogg eller facebook :) Jeg må bare si jeg er glad for at «komaen» din ikke varte lenge, da du skrev det tenkte jeg «åh nei!» med en gang (både fordi jeg er innom her hver dag og fordi jeg vil at formen din skal være god, hvert fall nå som jula nærmer seg). Ingenting er bedre enn å dumpe foran pcn med en kopp te og lese bloggen din etter en lang dag på skolen (eller smuglese den på biblioteket når man egentlig skulle gjort noe annet :P)

 16. hei. har veldig lyst på eit lite nissemonster, eg. det ville jammen muntre meg masse opp her eg sitter og jobber med oppgave om løvetann og lesing til eksamen i ugras (økologisk landbruk). syns det er veldig kjekt å følge med på bloggen din. det har blitt en fast liten kjærkommen pausesyssel i skulearbeidet. du tar opp mange interessante og inspirerande tema og kjem med gode tips. særlig om råmat og supermat. er i ferd med å legge om kosten til mest mulig råmat sjølv.

 17. Kjempefine monstre du lagar!

  Dei med nissehue skulle fått hengt på kjøleskapet mitt heile året om dei ville! ;)
  (Forresten minnar dei meg litt om nokre vannvesen frå ein Futurama-episode, stilige :D )

  Eg er veldig glad for at eg oppdaga denne bloggen, har fått mykje inspirasjon til ein sunnare kvardag både for meg sjølv og dei rundt meg.

  Stå på vidare og god helg :)

 18. Jeg har «nettopp» funnet bloggen din, men vil likevel se på meg selv som en fast leser. Det du skriver om kosthold, livsstil og hverdagen din gjør meg nysgjerrig og enda mer innstilt på at jeg ønsker å prøve å endre kostholdet mitt. Du er rett og slett en inspirasjon!

  Ha en god fredagskveld. :)

 19. Monster- duppedittene dine er så fine, Silje. Jeg blir ordentlig varm og god inni meg når jeg ser på bilder av dem.

 20. Legger igjen en kommentar fordi jeg har lyst på nissemonster ettersom jeg liker de to monstrene jeg har fra før veldig godt :) Elsker bloggen din og henter så mye inspirasjon herfra. God helg!!

 21. Så koselig med liten konkurranse, fine julemonstrene!
  Sitter egentlig å gjøre noe relativt ukoselig, nemlig storoppgaveskriving (psykiatrioppgave på 5000 ord!) på denne fredags ettermiddagen. Men så har jeg masse musikk (tipser om Tone Damlis nye album som faktisk hadde mange fine sanger), stearinlys og tanken på at jeg skal på trening og bafstu etterpå, og kose meg med film i kveld.
  I morra skal jeg på julemarked med søstra mi, og gleder meg. Litt kos innimellom gjør at man slipper å se på skolearbeid som bare et ork! Ha en fin kveld søte du! :))

 22. I kveld får eg besøk av to gode vennar som eg ikkje har sett på lenge. Vi skal drikke litt vin og skravle, kanskje spele spel, og så skal eg servere sjokoladetrøffelbrowniekulene dine – fordi dei er supergode! Og dessuten så har eg kjøpt ei julestjerne i dag, den var fin.

  Og selvfølgelig så syns eg også at du og bloggen din er til stor glede og inspirasjon. God helg!

 23. I dag fikk jeg julekalender i posten av mammaen min! Siden jeg går på folkehøgskole i år og hadde ganske hjemmelengsel nå når jula snart er her, sendte mamma meg søt pakkekalender i posten med en liten gave hver dag! Kjempekos å ha en sånn liten ting å se frem til hver dag! Du lager kjempetøffe monstere, kjempesøte som julegave! :D

 24. Å, jeg vil gjerne vinne julemonster:) Er kjempefan av bloggen din, men det vet du jo;) Din blogg var faktisk den første jeg fant om supermat når jeg søkte litt rundt i begynnelsen. Love at first sight! hehe:D

  Håper advent og jul 2010 blir den beste du har hatt noensinne!;)

 25. Jeg er forholdsvis ny leser på bloggen din, men digger deg det gjør jeg.
  Du er superawesome :)

 26. Så mange fine monster du lager. Har skikkelig lyst til å kjøpe noen etterhvert. :)

  For fortelle noe hyggelig som ikke gjør deg høy på pæra, så kan jeg jo si at vi endelig har funnet ut hva som feiler meg og jeg har fått en diagnose. Selv om diagnoes ikke var like hyggelig da. :P Men var liksom veldig godt å få det bekreftet på en måte.

  Ønsker deg en strålende helg. :)

 27. Så koselig at du har en liten overraskelse nå i begynnelsen av desember :D
  Jeg skal ikke si så fryktelig mye, i håp om å holde deg litt på jorda :p hehe! Neida :p
  Jeg vil bare si at monstrene dine sprer glede :D I alle fall i mitt hjerte! Jeg bestile for ikke så lenge siden et lite nøkkelringmonster som nå henger på nøklene mine. Og når jeg om morgenen skal ut døra i -20 på vei til jobb, så må jeg jo låse døra, og da roter jeg i veska mi, kjenner monsteret, tar de opp, og kjenner at et lite smil brer seg over munnen min :p Det er bare så utrolig søtt!! :p hehe!

 28. Jeg digger så sykt oppskriftene dine på bloggen. Har desverre ikke fått prøvd de enda, men jeg får masse inspirasjon og får kjempe lyst til å lage mat når jeg leser bloggen din. Så vurderer jeg faktisk og kjøpe monstrene dine i julegaver til noen, for de er jo såååå søte. Perfekte gaver. Har lyst på så mange selv. Men de nisse monstrene var døds søte. såååeeeh ja takk liksom xD

  <3

 29. Du har en kjempe søt side som jeg må titte innom hver dag.
  Ville egentlig bare fortelle at jeg drømte om Rastus i natt! At det var egentlig jeg som skulle passe på han, og han var sååå søt! Drømte det sikkert fordi jeg ikke har sett kattene mine siden august, men bare en uke til jeg skal hjem og kose med dem :D
  Håper han får en god jul med dere ^^,

 30. Åh, så koselig! Nå må jeg jo legge igjen en kommentar og krysse fingrene litt- monstrene dine er de flotteste i verden. Det gule med brun sløyfe jeg kjøpte for en del uker siden henger trofast rundt halsen hver eneste dag <3

  Det fineste i verden nå er lusekofte og ullsokker på et trangt og kaldt skoleinternat med gode venner og godt humør. Vi spiller kort og brettspill hver kveld, og ser alle(!) julekalenderene sammen. Amalies Jul har vi på DVD. DET er julestemning det.

  Og kanskje det fineste av alt er at jeg har blitt ferdig med en novelle jeg har jobbet med kjempelenge, og fikk vist den fram for resten av skriveklassen i dag til kjempegod og flott respons. Nå skal den pyntes på før den skal framføres på en fortellerkveld på søndag, og så skal den gis bort i bokform til en superflott pappa til jul. (Historien handler om en gammel mann med hund og flaskesamlebehov, er ikke det superfint kanskje?)

  Hihi, dette ble en lang kommentar.

  • Lang og FIN kommentar! Og så kjekt at monsteret får bli med i hverdagen din, det er jeg bombesikker på at den stortrives med :-D

 31. En fin ting som jeg har oppdaget (og som jeg vil dele, så kanskje andre gjør det også!) er å slappe av i førjulstiden! Ikke lage mange stressende oppgaver for seg selv, eller føle at man «bør» gjøre ditt og datt. Jeg har bestemt meg for å kose meg hele denne måneden, og ta meg god tid til å lage mat, spise hjemmelaget snop, se gode filmer og kose meg med mannen min! :)

 32. Så fiiine julemonstre!

  Må si at når jeg ser det nederste bildet på venstre side her på bloggen din, hører jeg latteren din inni hodet mitt! <3
  Den søteste og mest sprudlende latteren jeg har hørt!

  Håper vi sees i jula!

 33. Du skriver i dette innlegget at du er så takknemlig for dine lesere, og ønsker å gi bort noe som takk. Tenkte jeg derfor skulle bruke anledningen til å spørre om jeg kan sende noe til deg, Rastus og andre fremtidige katter, som en takk for den supre innsatsen dere gjør? :)

  Vil bare si tusen takk til deg og samboeren din for at dere er slike fantastiske fosterforeldre for hjemløse katter som Orakel og Rastus! Den hjelpen dere gir før kattene får varige hjem er veldig undervurdert, og Norge og verden trenger flere som dere! Keep up the good work :)

  Mvh. Ingvil og kattene

  Send gjerne svar på mail.

 34. Ser jo ut som to små jule-smurfe-monster :)
  Vet du, i går hadde jeg og kjæresten 7 årsdag. Tenk at vi har vært sammen så lenge. Helt fantastisk :D Jeg lever på en slags rus nå ;) Jeg håper og tror at jeg alltid har vært hyggelig her inne. Har jo fulgt deg siden starten.
  Ellers ønsker jeg deg en fantastisk helg! :) <3

 35. Jeg er utplassert på en skole for tiden, og på denne skolen så har det seg slik at 5klassen pleier å ha en veldig spennende konkurranse. Den konkurransen går ut på hvem som har fines julebord. Så hver dag i desember får de lov til å ta med seg ting til å pynte opp bordet sitt.
  I dag var det ei som kom med en syngende julenisse, og ei som kom med et helt «stort» hus som det var lys i! Blir spennende å se hva de kommer med etterhvert :P

 36. Er så herlig med julen rett rundt svingen! i dag har jeg holdt på med å male syltetøyglass som jeg tenkte å fylle opp med hjemmelaget sjokolade og gi bort til jul. Er så kjekt å lage ting selv syns jeg:) Monstrene dine er kjempe fine!

 37. Etter at jeg oppdaget bloggen din, oppdaget jeg også supermat! Jeg hadde over lengre tid måtte vurdere å slutte på danselinja fordi jeg konstant var utslitt og ikke klarte mengden trening, men etter at jeg begynte med supermat og nå har brukt det en god stund har jeg nesten ikke problem med det lengre :D Du og bloggen din har faktisk gjort livet mitt så utrolig mye bedre å leve! Tusen takk for at du er fantastisk!

 38. Du har motivert meg til å ta steget og starte en ny og forbedret livsstil :)
  I går var min første dag uten sukker, melk, hvetemel og e-stoffer. Jeg ser frem til flere slike dager, og hvilke effekt det vil ha på kroppen og spesielt humøret!
  Tusen takk for at du startet denne bloggen!

  Du er min motivasjon :D God helg!

 39. Jeg har bønne-og kikertform i ovnen, farris på kjølen og knaske-grønnsaker til etterpå, samt siste Beat for Beat-episoden med Frank Kjosås på opptak. Akkopagnert av masse levende lys, og kanskje litt brodering, blir dette en kjempetrivelig fredagkveld.

 40. Eg fikk verdens fineste kort av lillebroren min i går! han hadde tegna oss og skrevet masse fint, som : » du e den beste store søstera i vÆrden» ..Eg blogga om det hvis du vil sjå, Hjartesmeltar-garanti;)

 41. Jeg er en fast leser av bloggen din, men jeg er nok ikke den flinkeste til å legge igjen en kommentar. Jeg er generelt ikke alltid like flink til fortelle personene som betyr noe og inspirerer meg at jeg setter pris på de. Jeg kjenner deg ikke, selvom jeg føler jeg gjør det. Du har, uten at du vet det, hjulpet meg utrolig mye med å legge om kostholdet til rå/vegansk. På tøffe dager er det fantastisk å komme inn her for litt inspirasjon. Så jeg setter veldig pris på det du gjør. Innlegg som de du har fått i dag burde du få hver dag, jeg håper du forstår at det du gjør betyr mye for mange der ute! Fortsett med det. Ha en utrolig fin helg :)

 42. Okei, jeg skal prøve å skrive noe som ikke er «smiskete» (selv om du fortjener det, altså!). I kveld får jeg besøk av den ene bestevenninna mi. Hun skal være her hele helga, og jeg gleder meg masse! Hun flyttet til Oslo i sommer og vi har ikke sett hverandre siden. Mye å ta igjen mao.

  Vi møttes i voksen alder, men klikket i løpet av sekunder og erklærte oss bestevenner etter én dag. Noe slikt har jeg ikke opplevd siden jeg var bitteliten, den gangen det var nok å si «Skal vi være venner?», og så var man det.

  Er ikke det hyggelig, så vet ikke jeg! :)

 43. Hei :D Nydelige monstre, jeg må innrømme; jeg misunner det skikkelig for å være så flink med å lage små søte ting :) Har så utrolig lenge hatt lyst på en sånn :) Du er en vanvittig inspirerende person på mange måter, livvstilen, monstrene, klesstil og intriør (digger bildene fra soverommet ditt, elsk!)

  Ellers har jeg en annen liten hyggelig ting jeg vil fortelle om meg: Jeg og verdens herligste gutt har vært sammen i ett år nå :D Jeg er mer forelsket enn noen gang!

 44. OiOi,så fine… Bra at du la ut dette. For det fikk meg til å komme på at jeg skal sende deg en mail ang monsterbestilling…. Jeg har endelig fått 100% stilling på arbeidsplassen min.. Er så happy.. Har hatt 50.35% og jobbet ca 50% ekstra.. Men endelig digg å ha 100% så da vet man fra uke til uke når man skal på jobb fast… Happy skvætt…. ;o) Kanskje ikke så hyggelig for deg ;op Men for meg så er det MEGA hyggelig… hehe

  • Jo ABSOLUTT hyggelig for meg å høre også Vibeke! Økonomisk sikkerhet og trygghet er utrolig viktig for å kunne slappe av. Jeg er glad på dine vegne! Og venter spent på mail :-)

 45. Jag har diagnosen IBS och under mina dåliga perioder spyr jag varje dag, får inte i mig näring och mår allmänt skit. Nu har jag ätit medicin sedan juni och under den tiden bara spytt tre gånger! Vilket är helt fantastiskt för mig. Jag kan ha hela dagar utan att vara kvalm!! Jag måste passa noga på vad jag äter, när jag äter och jag blir fortfarande lätt uppblåst och kvalm men jag spyr i alla fall inte och för mig är det en helt fantastisk positiv hyggelig ting. :)

 46. E det hyggelig at i fortelle at i savna de? Visst ikkje gjer i det uansett! For i savna de virkelig Silje <3 Savna kakao med krem og sjokoladestrø og te på choco! Å sladdring i hjørnet vårt under trappa;) Håpe det ikkje bli alt for lenge te i ser de att! Ha ei fin adventsti:)

 47. jeg er gjerne med på give away!
  jeg er ikke særlig flink til å kommentere, men må jo bare si at bloggen din er til stor inspirasjon! den er nok en av de jeg oftest er innom. ha en fin helg!
  mvh Dina

 48. Kjære Silje. Takket være deg har jeg ikke blitt syk på 8 måneder. Bloggen din har faktisk forandret livet mitt. Tusen takk!

 49. Hm.. Noe koslig.. Om deg eller generelt? Tar begge deler jeg. Noe koslig om deg er at du er veldig søt og at jeg liker bloggen din kjempegodt. Desuten er du pen.

  Noe generelt koslig.. I dag skal jeg spise pinnekjøtt!!

 50. Så koselig med konkurranse!

  Jeg vil bare si at jeg har fått kjempeinspirasjon fra matinnleggene dine, jeg har lest så og si alle og kjenner meg kjempemotivert. Jeg tenker nemlig mye i samme baner som deg, spiser ikke kjøtt, ikke gluten osv. Så det er så bra at det er noen der ute jeg kan relatere meg til :)

 51. Hvis en gullfisk kun oppholder seg i mørke, vil den etterhvert bli hvit.

  En gang spiste en fransk mann et helt fly.
  Learnsomethingeveryday.co.uk

 52. I dag kjøpte jeg verdens søteste bok til nevøen min. Den heter kumatpakkene. I boka er det en gris med maske som stjeler en.. Hysterisk morsomt! :D

 53. eg fortel noko heilt kvardagsleg, eg, noko som kan skje kvar dag, kanskje, om ein berre let seg sjølv tenke. nemleg det å finne på nye pålegg, og nemleg det å kombinere dei beste pålegga saman. det vil altså ikkje seie leverpostei og nugatti, eller baconost og syltetøy, for det er ærleg talt litt ekle kombinasjonar. kombinasjonen av makrell-i-tomat, avocado og majones på toppen er derimot min største kvardagsglede. helst med nykverna pepar på toppen. og er eg skikkeleg i det gode hjørne, dreg eg fram mixmastaren, hiv oppi litt frø, gjerne litt nøtter, nokre bønner og urter og olje og lagar heilt eige pålegg, som alltid er så mykje betre enn det ein kan kjøpe, det seier jo alle, og det er jo så sant.

 54. Jeg liker så godt monstrene mine! Den ene er på jobbnøkkelen min (medisinskap-nøkkelen faktisk) og den andre på badelandnøkkelen min:)

  En annen hyggelig ting er at mine to søte barn fikk koselig pakke fra deg på onsdag, jeg vil på vegne av de og meg selv si tusen takk!

  Ha en fin helg begge to!

  • Så bra den rakk fram! Jeg var så seint ute med å få den avsted, så krysset fingrene for at posten var rask! :-))

 55. Jeg. ELSKER. Bloggen. Din. Som jeg har skrevet før; jeg har lest gjennom arkivet sånn tre ganger. :)

  Jeg har begynt å bli mer og mer bevisst på hva jeg spiser. Føler meg hundre ganger bedre, både litt mentalt, og fysisk. Organisk mat og sunne ting er bare SÅ mye mer spennende enn «normal» mat.

  Stamkunde i helsekosten, er jeg óg. Hehe. Tusen takk, Silje. Du er en nydelig og helt utrolig inspirerende person. Jeg er kjempeglad for at jeg kom over bloggen mens jeg er ung, og kan gjøre noe med de helt utrolig fæle hormonsvingningene som regjerer storparten av 16-åringene til lands.

  Takk, Silje! :)

 56. Sjekker bloggen din hver dag og gleder meg alltid til å lese hvert eneste nye innlegg! Søte monstre som jeg vil vinne!:)

 57. Har fulgt med på bloggen din i et halvt år nå, og jeg blir stadig imponert og inspirert av deg, til å leve sunnere og bedre, selv om det er litt vanskelig :)
  Jeg jobber som kokkelærling på båt og er midt i en tre ukersperiode med matlaging. Dagene er lange og slitsomme, men jeg finner alltid en grunn for å fortsette, selv om det er tøft. Menneskene her er supertrivelige og jeg elsker den sprø merkeligheten man får av å leve på et så lite sted sperret inne med et mannskap på rundt 200 personer. Det er ikke en eneste dag jeg kan sove lenge på, og slappe før den 18. desember, og da skal jeg jammen ikke gjøre mye, det gleder jeg meg sykt til!
  Håper dette var trivelig å lese, og at du fortsatt vil ha ei fin førjulstid! :-D

 58. Skal reise til utlandet i morgen, og har vært plaget fælt med mage, hode, feber og øynene. (bruker linser/briller, men ser ikke med det ene øyet når jeg bruker linser…) dette tok helt motet fra meg, og jeg må bruke brillene mine som er i veien for alt, hele tiden og jeg er enda ikke frisk. Ble skikkelig sutrete og ekkelt. Helt til jeg snakket med verdens skjønneste solstråle. Hun er bestandig glad, og tidenes gledesspreder. Hver gang jeg har snakket med henne, stråler verden mot meg og tanken «herregud, det kunne virkelig vært værre, jeg har det GODT» slo meg og jeg følte meg latterlig egoistisk. Nå ser jeg framover mot turen og ja, resten av året (det lille som er igjen) med ny giv! tenk at en person kan gi så mye, bare over facebook! Hun er et menneske som er glad i alt og alle, inkluderende og positiv! Hun har slitt mye selv, og vært syk i mange, mange år, men likevel har hun latt det forme seg til det bedre! Jeg syns at både hun og det hun gjør for alle oss andre, er koselig, jeg :)

 59. Å så søte monster:)

  Jeg vil forteller noe…
  kanskje mer fint enn hyggelig.
  Jeg tror på at våre nære og kjære kan komme og besøke oss etter de har kommet over på den andre siden.
  I dag satt jeg å høret på musikk og redigerte bilder, da jeg plutselig fikk en intens følelse av nærvær. I det samme som jeg snudde meg mot denne følelsen, kjentes det ut som ei varm lita hånd strøk over hånda mi.
  Da bare viste jeg hvem som var der.
  En god venn som jeg savner <3
  Og det var fint…
  (noen vil kanskje kalle meg skrullete, men det skiter jeg i!)

  Ellers vil jeg bare si at bloggen din er kjempefin.
  Masse fine tips og oppskrifter, skrevet av ei positiv jente.

 60. Jeg er aldri lykkeligere enn når det er snøvær ute. Noen av mine aller beste minner er fra når det har vært snøvær :)

 61. Jeg synes det er sykt fint at kaninen min ruller seg rundt på gulvet som en hund når den vil ha kos, og at hun akkurat nå ligger helt oppi halsen min og «vasker» meg :o)

  (uæ,internetten min driver å klikker, så om denne kommentaren plutselig kommer typ 10 ganger er det derfor:p)

 62. Hei :)

  Jeg har fulgt bloggen din en stund. Liker den veldig godt og finner mye inspirasjon i den. Det jeg synes er så fint med din blogg er at du velger å fokusere på de positive tingene. Det som du får til, det som du er god til, fine ting som skjer og små gleder.

  Selv er jeg under utredning for ME. Er mye dårlig, noe som går utover skole og det sosiale livet. Itillegg går det utover min familie. De prøver å hjelpe alt de kan, men det er vanskelig få hjelp. Ting tar veldig lang tid når man blir henvist videre hele tiden. Det er også en belastning for dem å se at jeg er så dårlig, og hvordan jeg ikke klarer å gjøre noen ting. Fortiden bor jeg hos min mormor. Hun er en utrolig klok dame, som jeg beundrer stort. Hun gir meg små gleder i hverdagen som jeg kan holde fast til når jeg er dårlig. Derfor har jeg lyst til å gi henne et av nisse-monstrene. Da kan hun henge den på kjøleskapet sitt der hun har mange fine ord og morsomme bilder som hun har klippet ut fra ukeblader :) Den andre vil jeg gi til min mor som står på for at jeg skal bli bedre, og hjelper meg så mye hun kan.

  Du har inspirert meg til å tenkte over hva jeg spiser, og fra nyttår skal jeg kutte ut sukker, gluten og melk for å se om det kan gi noen endring i forhold til helsen.

  Tusen takk for at du har en slik fin blogg som gir så mye inspirasjon!

  Hilsen Mari.

 63. Jeg blir veldig inspirert av det du spiser. Og jeg har tenkt en del på det, at kanskje man blir mer kreativ i matveien når man har noen restriksjoner på ting man ikke kan spise? For da må man finne andre løsninger og bli mer bevisst på hva man putter i kroppen. Kanskje du også inspirerer andre til å bli mer kreativ og bevisst i matveien. Noe jeg tror du gjør!

 64. Haha hvorfor er ikke det en ekte konkurranse da? Søtnosene dine er iallefall mer enn populær vises det av kommentarfeltet;) Og nissemonstrene var jo bare knall! Hvem vil ikke ha det lissom?

 65. Noe som er kjempehyggelig(for meg) er at jeg blir ferdig med å male hybelen min i dag!!! Herregud, jeg liker ikke måla. Så sykt kjedelig. Så fra i dag av trenger jeg ikke å tenke mer på det, for da er jeg ferdig, haha:D

 66. Superkule monster! Likte spesielt de med sløyfe og nisseluer :D jeg koser meg med å lese i bloggen din og blir inspirert til å gjøre forandringer i livet mitt. Tenke mer på miljø og helse slik du gjør. Takk for oppskriftene dine og, har begynt å komme ingredienser i posten så skal snart smake :)

 67. Så du skrev at vi kun skrive noe hyggelige om hva som helst, men det er jo ingenting som faller mer naturlig enn å skrive noe hyggelig om deg!

  Selv sliter jeg mye med helsa, og har aldri tenkt ordentlig over hvordan det man får i seg påvirker helsa. Greit jeg har bestandig spist sunt og slikt, men du har fått meg til å tenke på en helt ny måte. Jeg skal ikke påstå at jeg har begynt å spise supermat, raw food eller noe sånt. Men jeg tenker annerledes, og det er jo det grunnleggende for å forandre noe. Jeg er blitt mye friskere, bare ved å slutte å kjøpe så mye ferdigmat og heller spise mat som er laget fra bunnen av. I tillegg har du vist meg at det er fullt mulig å være glad og positiv, selv om man sliter med forskjellig. Jeg blir rett og slett oppriktig glad av å lese bloggen din!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.