En sommersøndag i april

Har hatt en herlig dag i bakgården med sol, maxikjole og fiksing av en vintage kjole som har vært bestemor sin. Min orange kombisykkel har også vært bestemor sin, det er stas! :-) Sommer i april derimot er sært, men HELT ok. Været nå om dagen er jo bedre enn det var sent i juni i fjor!

Ble ikke kjolen fin i den lengden der? Litt mer snerten enn når den rakk til nesten over knærne.

En som ble glad når jeg kom inn igjen nå var Rastus. Han ligger i skrivende stund ved siden av meg i sofaen og smatter og koser seg. Han får ikke være med ut desverre, for katter i krisehjem skal ikke være ute (så de ikke stikker av osv).

Håper dere også har hatt en nydelig dag!

38 thoughts on “En sommersøndag i april

 1. Så fin kjolen ble Silje! Deilig med sommerfeeling, men i kveld ser det jaggu ut til at den er bortevekke når vi våkner i morgen noe som «passet fint» siden AE og jeg har satt som dagsagende å komme oss ut i hagen og på forsiden å rydde vekk alt skrotet og kjøre avgårde masse buskekratt som vi har saget vekk rundt omkring :(

  Får de ikke ut altså? Hun jeg snakka med fra Dyrebeskyttelsen her sa at vi kunne slippe ut Vilde etter en månedstid inne, men jeg tør det ikke med henne enda da. Siden hun fortsatt er så redd og egentlig ikke er blitt knytta til oss. Sikker på at hun vil stikke av hvis vi slipper henne ut. Tror vi har vært uheldig med pusen altså, er så rådvill på hva jeg skal gjøre. Hun finnes ikke sosial. Bare når hun smisker etter mat. Ellers ligger hun bare under stolen på spisestuen. Vanskelig situasjon synes jeg. Hun maler jo, men vet ikke om det er så godt for pusen å være så redd og nervøs som hun er :S

  • Her hvor vi bor har ikke kattene lov ut, men det kan jo hende hvis vi hadde bodd et annet sted. Uff, skjønner at det blei kjipt når dere fikk en så redd katt. Det virker nesten som at hun er blitt slik, stakkar. Kan ikke noen andre ha henne, så dere kan få prøve dere på en sosial en da? Man mister motet når den første man skal hjelpe er så utfordrende.

 2. Så nydelig kjole!!! FANTASTISK :D Mye gamle ting kan bli fint med litt «oppussing»
  Jeg er også fortsatt missunnelig på den fine kurven du har forran kombisykkelen din ;)

 3. Kjolen var alldeles nydelig <3 <3 Sant det altså, vi hoppet over våren og gikk rett på sommeren i år!! Herlig! ;-)
  Ønsker deg en god dag!

 4. Lurven er ute på vift han nå. Han masa slik om å få komme ut på påskaften. Lurven og samboeren skulle bare en liten tur ut på terrassaen for å lufte seg, og plutselig så hoppet han over fasaden. Prøvde å få han inn igjen, men måtte gi opp etter en time. Han har vært her så lenge nå, og trives så godt at han mest sannsynlig kommer tilbake. Uff, men allikevel kjente jeg det helt inn i hjerterota når han kom seg ut. Liker å ha kontrollen over disse kattene :) Når vi fikk de første to kattene fikk vi beskjed om at de minst måtte være inne 14 dager før de kunne slippes ut, men siden borettslaget har regler om at det ikke er lov så har vi dem kun inne.

 5. Vi har katt vi også. Og da vi kom hjem fra påsketuren vår så har han hengt rundt oss hele dagen. Prater som en foss gjør han også. Enda han fikk nykokt sei før vi dro, og tunfisk på boks da vi kom hjem.
  Ellers smiler jeg når jeg ser sykkelen din. Barndomsminner vet du :-)

   • Det samme gjorde Lurven når han kom hjem i dag :) Ropte på han i dag tidlig, etter 10 minutter stod han på døra å mjauet. Det var så godt å se han igjen! <3 Den lille luringen mjauet helt til han fikk fylt opp skåla si med en pose whiskas. Sulten var han, og jeg var så glad for å se han igjen at han fikk en pose nr 2 også ;) Når han hadde spist seg mett mjauet han til han fikk all den oppmerksomheten han behøvde. Vi koste og stelte pelsen hans, og han låg å rulla seg på golvet. Deretter la han seg til å sove i fanget mitt <3 Satt der lenge å bare strøk gjennom pelsen hans, han er så god han lille Lurven!

 6. Så fin kjole! Sånn en ønsker jeg meg også. Har så lyst på symaskin, og får ikke mindre lyst på etter såndre innlegg…

 7. For en fantastisk blogg du har. Jeg har gluten og melkeallergi så setter pris på oppskriftene dine.

  :)

  • Aldri hørt om det før, så jeg googla det for å prøve å finne andre navn på det (man kan gjerne få match på lovdata med andre navn på samme ting), men fant ingenting. Så jeg vet ikke om det er lovlig å importere eller ikke desverre.

 8. Hei Silje! Lenge siden jeg har lagt igjen noen kommentar hos deg, men er flittig leser alikevel ;) Du er så inspirerende at! Og så lurte jeg på hvor lenge du venter med å bestille mellom to pakker fra feks. iherb. Jeg tør liksom ikke bestille ny med engang dersom de kommer i tollen samtidig eller noe. Har ikke mye erfaring med toll, så tar ingen sjanser.

  • Neida jeg kjører på og bestiller mange pakker i slengen jeg :-) Ikke noe problem, de blir ikke slått sammen eller noe slikt, så sålenge du holder deg under 200 NOK i vareverdi per pakke så er det ikke noe stress.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.