Ecco Bella, Bourbon Vanilla – Vaniljeparfyme

«Bourbon Vanilla: The rich, creamy scent of vanilla is at once exotic and intoxicating. It is made from the finest vanilla in the world, Bourbon vanilla, from the island of Madagascar. Choose it when you want to elicit feelings of creativity, love and sensuality.» Kopiert fra produsentens nettside her.

Jada, dere kjenner meg, jeg får jo aldri nok av «kvalme» lukter, som venninna mi Lise kaller det ;-) Har tidligere skrevet om to andre kroppsprodukter som fint passer inn i denne sjangeren, her. Jeg elsker ting som lukter vanilje, kokos, krem og sjokolade! Siden i sommer har jeg brukt The Body Shop sin parfymeolje med kokos, kjøpt på ebay siden den er ute av produksjon. Men har brukt den lenge nå og trengte litt forandring, derfor prøvde jeg denne her.

Ecco Bella, Bourbon Vanilla eau de parfume
– Holistisk, opptil 70% økologisk, og ikke testet på dyr.
– Ecco Bella ønsker det beste for både deg, dyrene og miljøet, les mer her.
– Parfymen er laget av essensielle oljer i en alkoholbase, og lukten blir individuell.
– På meg lukter den litt «gammalkjerring» de første minuttene før den etter en liten stund forandrer seg til en herlig lukt av vanilje-krem-søtt, akkurat slik jeg liker det.
– Ingredienser: Grain alcohol, Vanilla absolute, cocoa absolute, rose and jasmine.
– Fin pris. Kjøpes på iHerb her, 30 ml, ca 95 kr.

http://i256.photobucket.com/albums/hh170/silje2po/iherblogo-uten-ramme.png

Alt i alt er jeg fornøyd med denne :-)
Fin flaske også, med mønster på.


Liker du vaniljelukt?

19 thoughts on “Ecco Bella, Bourbon Vanilla – Vaniljeparfyme

 1. Hm, interessant, skal sjekke ut merket ihvertfall!! Aner ikke hvordan vanilje vil fungere verken PÅ meg eller FOR meg, har ikke mye erfaring med rein vanilje dessverre… baker jo lite og da har det aldri vært et behov å ha. Må skjerpe meg der ;)

  Men snille parfymer er fint. Og flaska mi, som sikkert er slem uansett, er snart tom.

 2. Oi, også jeg som elsker slike dufter da :D Jeg har fylt klesskapet med vaniljeduftposer, tihi;) Denne må jeg nok vurdere å kjøpe, takk for tips :)
  Sv; Tusen takk for så god kommentar!! Utrolig godt å høre at du føler det samme, denne følelsen unner jeg alle som har hatt det tøft! Håper du poster innlegget, det gjør så utrolig godt å se det på «trykk», å fortelle til verden at ting er så mye bedre gjøre noe med selvfølelsen :) Håper du har en fin lørdagskveld og ei fortsatt god helg:)

 3. Heiiij :)
  Følger med på bloggen din og suger til meg inspirasjon og nyttig info. :)
  Har delt link til bloggen din på ncf og alle de andre cøliaki sidene jeg vet av.
  Og i dag har jeg bestillt fra Iherb for første gang.. må prøve den vaniljeduften.:D
  Fortsett med super blogg, takk, takk :D

 4. Jeg er veeeeldig glad i vanilje!!! Kjøpte den kokos/vanilje-olja som du skrev om tidligere, og digger den. Først syns jeg den var litt too much, men så brukte jeg kanskje litt for mye. Nå tar jeg bare litt innimellom, og for en som ikke bruker noe parfyme eller kremer etc er det nok lukt for meg. Føler meg velidig feminin ;)

 5. Når jeg leste innlegget tenkte jeg…haha, du er akkurat som meg! Jeg elsker denne typen lukter! Mamma sa til meg en gang; «Du liker å lukte som en kake, du» :-) Rett inn på Iherb, og bestille!

 6. oj, interessant. Tenkter jeg skal legge inn litt bestillinger til julegaver på iHerb i år, så denne var ikke dum. Fin pris var det også. Litt skeptisk på vaniljeduft egentlig, etter jeg møtte ei dame som luktet så sterkt vanilje at rommet dunstet i timesvis etter at hun var der…. Antar denne ikke er sånn ;)

 7. Mm, jeg elsker også sånne lukter:) Bare at når jeg tar på kakao bodylotion og kokos parfyme så lukter det så godt at jeg får lyst på godis, haha:D

 8. Det var ikke dyrt at all, da! :o vaniljelukt er digg <3 men det må være den "riktige" lukten, ellers kan den være ekkel! haha, hvis du skjønner hva jeg mener xD

  sv: haha ja, jeg var innom på oslo s byporten lush, og der var de også søte, og de gav oss snowfairy daiquiri! xDD uten alkohol da seff. rosa, masse is, og kjempesøt!! XD

 9. Hei Silje!

  Takk for kommentar i bloggen!
  Joda, det finnes vaniljeduft i Acorelle serien også! Amber Vanilla heter den :)
  Ha en strålende søndag!

  Ingunn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *