Dyrevennlig «Dust it» hårpudder

Acurevsdustit

Osis Dust it er testet på dyr og er et produkt du skal unngå. Det var nedtur å oppdage det for noen år tilbake, men det fikk så være. Men så, når jeg var i LA og San Francisco i vår kjøpte jeg en tørrsjampo – og gjett om jeg ble glad! Den viste seg å være nesten identisk til «Dust it»! Så voila! Da var det problemet ute av verden. Snill og dyrevennlig dust it, velkommen! Men vær obs, ikke få den på huden, den gir lett urenheter. Og ha i minnet at dette er dustit, ikke en tørrsjampo som gjør håret mykt og glatt.

Fra nettsiden til Acure: «Each of our products is free from animal testing, parabens, sulfates, phthalates, synthetic fragrances, harmful preservatives and artificial colors.» Jeg har prøvd flere produkter fra Acure den siste tiden, og jeg har likt de fleste av dem. Blogger dem senere.

Her lister på produkter som er testet og ikke testet på dyr. Det fins også app til mobilen, den er veldig nyttig å ha på farten.

Silje hjerte blogg

Dagens tips fra meg :-) Spre gjerne det gode ord!
Du finner hårproduktet på iHerb her.

 

12 thoughts on “Dyrevennlig «Dust it» hårpudder

  1. Dette merket har de hos iHerb :) Har nettopp kjøpt Acure sin fuktighetskrem med arganolje og probiotika og er fornøyd så langt. Spent på å se om den holder i vinter når huden min blir to nummer for liten.

    • Kjenner til for liten hud ja, haha. Kjenner godt på behovet for ekstra fuktighet allerede. Er på iHerb jeg bestiller Acure nå jeg også.

  2. Nice! Har lett etter noe som er like bra som Dust It. Elsker det, men orker ikke tanken på å legge igjen pengene mine hos slike selskaper. Har ennå ikke funnet noe som ikke gjør håret til kriseområde. Men hvis du mener dette er like bra som Dust It så skal jeg definitivt bestille det :D

  3. Jeg har alt fra acure, bortsett fra body lotion! 3 forskjellige ansiktskremer, rens, skrubb, maske sjampo, balsam, tørrsjampo, leave in balsam.Alt er fantastisk :D

  4. Ping: Pakker fra iHerb! – Maria Uldahl

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *