Dronninga i pleddet

Sjekk blikket til Hydralica (t.v), hun er så herlig! Godag deres høyhet der oppe i pleddet. Knis ;-)

Jeg har forresten fått fotografert alt julesnopet mitt i dag, så nå kommer det julegodis-innlegg som perler på en snor her om ikke lenge.

29 thoughts on “Dronninga i pleddet

  1. Hehe, så ut som hun er litt høyt oppi det ja(bokstavelig talt;)):)

    Gleder meg vilt til julegodis-innlegg:)

  2. Awww de er så fine :D Skikkelig dronninga på haugen der oppe, hihi, mens Linus holder vakt ved siden av. Det er så fint at de to søtingene går så godt sammen, og at de får fortsette å være roomies&bestbuddies. Det ser imidlertid ut som de har holdt av en Silje-plass mellom seg, hvor du kan kose en med hver hånd (det var nok planen fra deres side!). Puser er det fineste som finnes, og nå må jeg nesten mosekose litt på min, får helt pusekoseangst her :D <3

  3. ser ut som du bor i en så fin leilighet? bor du alene eller sammen med kjæresten – og leier eller eier du (dere)? hvordan bestemte du deg for å bo i akkurat Trondheim?

  4. Hahaha. FIkk meg dagens latter nå! Ubetalelig ansiktsuttrykk det der ja. Dronning så det suser :) Takk for at du deler slike finfine bilder :)

    • Kid tror jeg, fikk det av mamma. Også kan jeg tilføye at dronningen er alt annet enn hoven – heldigvis! Hun er verdens herligste lille dame.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *