Driving home for christmas


Her er jeg nå. Ser du hvor det er? (snurr pila over fjellrekkene)


Tok med litt mat og supermat, greit å ha litt på lur ;-)


Tok med juiceren.


Og tok med Rastus. Og sammen med Lise gaula og sang vi julesanger og hørte på Radio Møre mens vi kjørte nedover hit i snøstormen. Blir her ei uke, og på julaften kjører jeg, mamma og Rastus opp igjen til Trondheim. Og Lise bare «HÆ! Men hvordan skal du få sett alle juletvprogrammene på formiddagen da??». Lise, min julegris <3


Det er masse og godt (litt sterkt) lys her i leilighten, sola skinner rett inn.


Og jeg har lange treige morgener.


Og nå skal jeg joine Rastus på sofaen.

Har du også en fin 17.desember?

49 thoughts on “Driving home for christmas

 1. Det øverste bilde så helt magisk ut!! Begynner å bli litt stresset av at det er bare en uke igjen. Puster dypt inn og setter meg med en kopp kaffe og skriver liste :-D God helg til deg og Rastus!!

 2. Det så kos ut. Nesten så jeg savner å kjøre hjem til jul etter at jeg flytta hjem igjen. Det var noe eget ved det. Og jeg er dødsens misunnelig på lange trege morgener…. er vel en 10-15 år til jeg kan ha det igjen tenker jeg. Jeg var så oppgitt husker jeg når jeg var liten på at alle tegneseriene på tv gikk så gudsjammerlig tidlig. Men har jo skjønt nå hvorfor, hehe. «Synd» vi ikek har tv da. Men, men… jeg klager ikke, sånn egentlig. :D

  Ønsker deg en strålende helg, og uke før jul!

 3. Så masse deilig supermat du har tatt med deg! Jeg skal feire jul hos svigers, og vurder å lage meg grønn drikk på badet (!) så de ikke skal tro at jeg er helt sprø…Hihi! Åh, får hjemlengsel av å se romsdalsalpene! Jeg er egentlig fra Rauma:)

  • Ååå ja da kjenner du igjen fjellene ja :-) Haha, nei du må ikke lage grønt på badet! La de tenke hva de vil, mest sannsynlig bryr de seg ikke.

  • Stakkars pusen er tatt hånd om av Dyrebeskyttelsen og bor hos meg og teg midlertidig nå, vi er Krisehjem. Han har gått ute i over et halvt år og var skikkelig sjuk, skadet og utmagret når han kom til oss. Nå er han mye bedre, men har krage pga at ørene hans var frostskadde, og måtte skjæres av av dyrlegen.

 4. Hørest veldig koselig ut!:) Med unntak fra det å måtte være forsiktig å kjøre på glatte veier er det jo såå koselig å kjøre bil og se på snølandskapet:)! Må kose deg masse masse i jula!

 5. Jeg har en ganske fin 17 desember jeg også, knirkesnø og julestemning :)

  Planlegger også å ta med meg en ladning med sunne godsaker hjemover om en uke. Kanskje jeg klarer å konvertere noen i familien :D

 6. en veldig fin. snart drar jeg, med kjæresten på slep, hjem til sørlandet for å feire jul med familien. og da blir nok min koffert også lignende din.

 7. Hei fine Silje!

  Hvor har du kjøpt juicemaskina di?
  Du har virkelig inspirert meg til å begynne å tenke nytt, og da spesielt i forhold til mat.
  Takk :)

 8. Nydelig natur bilde! Ønsker meg et kamera, så jeg og kan ta fine bilder :) Dessuten, kjøper du det meste av supermaten via iherb? Mye spennende du har der ;)

 9. sv: Jeg har aldri visst blodtypen min før jeg fikk blodoverføring, men jeg vet at de sjekker sånt før operasjoner og når man er gravid ihvertfall, og helt sikkert i andre sammenhenger, så kan godt hende det står i journalen. Hvis ikke er det bare en blodprøve, så sikkert bare å høre :-)
  Kan hende det er tilfeldig, men jeg merker ihvertfall stor forskjell når jeg spiser blodtypevennlig:-)

  Ha en strålende jul!

 10. Ahh, godt å komme heim åt ho mor en tur. Og herlige Rastus, ser ut som han tar d chill:) Skal kjøre på julaften jeg også, men skal kose meg med Ronny, Live og Yngve hustad Reite på Nrk p3:)

 11. Sv: Det forstår jeg godt :) Da vet du i hvert fall at jeg liker bloggen din!

  Åh, ser ut som et postkort. Nydelig, rett og slett. Jeg håper du får en fantastisk jul i kulden. Det fortjener du! Kos deg i Trondheim :)

 12. Du er så utrolig flink som tar på deg katter for dyrebeskyttelsen! Når jeg flytter i eget, selveigd hus, skal jeg også det. Både katter og hunder, håper jeg. Per idag får vi bare ha hund i leiligheten, og skal ha litt mer erfaring på ræva før jeg tar på meg flere hunder, men det er garantert verdifullt arbeid som er verdt den tiden det tar :) Håper Rastus kommer seg fort til hektene og blir en sprelsk og leken katt, som han er ment til å være!

  • Takk for det! Rastus er blitt veldig bra og fin nå, trygg som bare det og er blitt rundere i kantene :-) Kult at du også har lyst å bli krisehjem for dyr!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.