Det er 13 dager igjen

Det er nå 13 dager igjen – det er ikke lenge! Hjemme på påskeferie hos mamma nå, blir her til over helga regner jeg med. Når jeg kommer opp til Trondheim igjen blir det fredagen i den uka jeg sitter på flyet ned til gardermoen, tenk det! Kommer dit i 23 tia på kvelden så det blir soving i en krok fram til innsjekkingen (altfor) tidlig på morrakvisten;-) Det skal vel gå greit, flyet går 06.35 mener jeg. Gleder meg nå, spesielt siden våren hardt og brutalt ble revet bort på et øyeblikk og erstattet av snø, slaps, vind og kulde.

Ellers er formen rimelig skral om dagen, hatt en kjip forverring siden starten av februar. Jeg er ikke stort å skryte av nå, men dog – det kunne vært mye verre. Jeg er utrooolig takknemlig for at jeg ikke er helt på bånn! Det jeg klarer å samle opp av krefter går nå med på å møte venner og dra litt på yoga og pilates. Forrige uke besto desverre av mange avbud på å treffe venner, det er så fryktelig trist… Men hva skal man gjøre liksom.. Bitterhet hjelper ikke og det stjeler energi. Å ta det med ro i kombinasjon med aktivitets/energi-tilpasning er den eneste «medisin», men herreguuuud man blir jo skrullete og gal av å ikke kunne gjøre som man vil når man vil. En kropp som 24/7 jobber imot ens egen vilje er ikke alltid så lett å bli glad i. 

Men av andre ting som kan hjelpe enkelte er da dette oppholdet ved dødehavet som jeg skal på. Vet fra før av at jeg reagerer positivt på sydligere klima, sol og varme, så det blir spennende å se hvordan det blir ved dødehavet siden det er kjent for å være spesielt helsefremmende. Kanskje helsa vil være bedre og mindre sensitiv når jeg kommer hjem?? :-) Håper det, og håper det vil vare, men sånt veit man jo ikke på forhånd.

Ønsker alle ei riktig god påske!
Stooor påskeklem fra meg :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *