Den turkise dagen! Nye monster :-)


Det viser seg gjerne på monstrene hvilken farge som er dagens favoritt
;-)
Disse seks monstrene finner du nå i Eplabutikken min!

Og vet dere hva, i dag har jeg og monstrene vært på photoshoot – i studio! Det var morro det! :-) Bente har vært i action, og dere får se resultatet etterhvert når jeg får bildene fra henne.

Jeg har forresten behov for en liten pause fra aktiv blogging. Å bytte plattform og få eget domene gjorde meg sliten og lei av data, så derfor det blir mest monster å lese om her om dagen. Men de er jo trivelige de!
Jeg kommer sterkere tilbake snart. Og tusentakk til alle som har lagt meg til på nytt på Bloglovin! Love you!

25 thoughts on “Den turkise dagen! Nye monster :-)

 1. Hihihi, photoshoot i studio for monstrene, så søtt ;) Skjønner du er lei av data hvis du har styra med design. Må bare unne deg ei pause :)

 2. love ju too :))

  Jeg har også en litt mindre aktiv tid på bloggen for tiden, av akkurat samme grunn! hhaha! Men vi kommer nok sterkere tilbake :)

  woohoo, så gøy med studiobilder av monsterene da! gleder meg til å se resultatet! Bente er kjempeflink :)

 3. Skjønner godt et skifte og alt det må innebære gjør deg sliten. Jeg vil heller ha en kort pause eller sjeldnere innlegg framover, enn hyppige, kjedelige, uengasjerte innlegg. Ingen blogg er tjent med det. Så ta det heller rolig!

  Og masse nydelige monstere som popper opp ja! :D

 4. Å skjønner deg godt. Det er mye jobb å sette opp blogg på eget domene. Jeg var så sliten at jeg måtte bare ta meg en datafri uke etter all den lesinga.. godt med pause da, kommer en sterkere tilbake :)

 5. sv: Så bra det er flere som støtter omplasseringen. Hadde vært morsomt å hørt hvor mye denne grasrotandelen bidrar til dem.

  Hadde nok vært lurt å latt pengene stå på konto noen måneder ja…hadde nok lett gått til hodet…

 6. Grattis så mye med nytt domene! :D Very nice!

  Og som vanlig er monstrene dine rett og slett veldig søte og fine og morsomme og koslige :)

 7. Da er mine followers flyttet av bloglovin, så da blir det ikke lange stunden før du får tilbake dine du også :) wee

 8. Likte den helt gule. Fresh <3

  Gøy at du har fått eget domene. Og skjønner godt at du ble litt sliten av blogging. Er litt slik selv om dagen… Mistet litt den "åpne datan og skrive lysten" liksom:p

 9. Hei, fikk de søte monsterøredobbene i posten i dag :-) kjempe fornøyd og reklamerer for deg i bloggen min!!! Ha en fin lørdag :-)

 10. Hei Silje :-)
  Hva anbefaler du å kjøpe på iHerb?
  Tenkte å kjøpe inn et lite basislager og lurer om du har noen tips? ;-)

 11. åå de var supersøte!!

  Du, jeg lurte på noe. På Epla, så har du paypal som betalingsalternativ. Har du oppgradert kontoen din til Premium eller Business, eller har du den vanlige alle får med en gang man registrerer seg? Driver å skal åpne butikk der jeg og, men er så usikker på den paypalgreia..!

 12. Jeg skal nedover siste helga 26-28 november. Hva med deg? Jeg skal ikke på deftones nei (selv om det hadde vært supergøy!), men skal du nedover samme helg, så skulle vi ha fått til en kaffe eller noe synes jeg?=)

 13. Kjekke monster! ;)

  Jag skulle vilja komma i kontakt med dig Silje. Svara till min e-post! Så skriver jag vad jag vill där.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.