Den nye kokeboken RAW

For litt siden fikk jeg denne kokeboken i posten – den første skikkelige kokeboken om rawfood på norsk! Dere som har vært på Unge Kokker-matkurs kjenner til Josefine, Jenni og Lise, jentene fra Funky Fresh Food. Det er de som har laget oppskriftene i boken, som er enkle, inneholder ingredienser man får tak i, med lekre bilder! Bra bilder er viktig. Når jeg bladde i boken tenkte jeg «det vil jeg lage, det vil jeg lage, og DET vil jeg lage». Det er alltid et godt tegn å bli inspirert etter første titt i en kokebok. Innledningen i boken er også veldig fin og fornuftig, ikke noe hallelujastemning og mat som religion. Godt å lese.

Boken kjøper dere HER, hos Norsk Vegetarforening. HER kan du lese mer.

20 thoughts on “Den nye kokeboken RAW

 1. Viktigste med kokebøker er fine bilder + ingredienser man har i skapet/får tak i. Verste som finns er de gammeldagse uten bilder :o) Gleder meg til du kommer med bok, Silje ;-)

 2. Denne boken er så fiiin! Smugleser alltid i den når jeg jobber på Helios. Tror det blir den neste «koke»boken jeg kjøper :)

 3. Den har jeg, det er tydelig at fotografen vet hva hun gjør. Bare bildene var jo verdt prisen :D Har til gode å lage noe fra den enda da, men det kommer etterhvert ^^

 4. Kjøpte denne på «Tilstede mat og mer» i Kristiansand, -Funky Fresh food café og restaurant. Herlig bok, med herlige bilder og oppskrifter laget av tre herlige jenter.

 5. Åh, den hadde jo spesielt fine bilder da. Enig i at det er utrolig viktig, tror aldri jeg har blitt inspirert til å lage noe etter kun å ha sett oppskriften, det er lekre bilder som gjør at jeg får lyst å lage det!

 6. Jeg kjøpte denne boken på GlaMaten i Stavanger i sommer og er kjempe fornøyd :)

  Jeg skal forresten til Trondheim neste helg sammen med familien min, har du noen tips til koselige cafeer vi kan besøke?

  • Trondheim Skydsstasjon på Bakklandet er liten og koselig. Bær og Bar på solsiden liker jeg godt. Kommer ikke på noen flere i farta.

 7. Vakker bok og raw böker er alltid kjärkoment!Men forstått det som denne boken har mange oppskrifter med nötter/frö som base og mindre uten? Må titte litt i den når jeg er på Helios:)

 8. Den så fristende ut! Bilder er superviktig, om man ikke blir fristet til å lage maten er jo størsteparten av poenget borte, after all^^

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *