[Del 3] Mat og drikke på Mallorca

Før vi reiste var jeg litt urolig for hvordan det ville gå å finne noe mat jeg kunne spise på resturanter der nede på Cala Millor. Et vegetarisk kosthold uten melk, gluten og sukker gjør ikke akkurat at ting blir så veldig enkelt. Men det gikk fint! Jeg slingra litt på grensene mine, og da ble det ordnings :-)

MIDDAG ble som regel paella med grønnsaker for min del, kjempegodt!


Bra paella til ? 9,50 med friske grønnsaker og gjennomkokt ris.


Mindre bra paella til ? 7 med hermetiske grønnsaker, ikke helt kokt ris og svidd bunn. Man får nok hva man betaler for tror jeg.


Bakt potet hadde vi også en kveld.

FROKOST på hotellet. Slik så min som regel ut, med melon og ananas til dessert.

Bakt tomat med grønt krydder på var faktisk veldig godt.


Og for å si det sånn, slik så ikke tyskerne sin All-inclusive frokost ut, *grøsse ved tanken*. De spiste noe helt vanvittig, og avsluttet/startet gjerne fråtsingen med et digert berg kaker, kjeks og pannekaker med sjokoladepålegg:


Til frokost !!! Fysj.


Et lite glimt fra den digre bufféen. Bra opplegg. Det var mye folk der så jeg ikke ville ta så mye bilder.


Indisk! Med mulighet for å få dagens meny vegetar :) Hurra! Jeg lot gluten og melk være gluten og melk og spiste og koste meg – for denne ene gangen. Forretten ser dere over her, min til høyre med grønnsaker og mamma sin til venstre med kyling. Supergode dipper til! Vanvittig god mat!


Hovedretten. Min curry til venstre med ris, og mamma sin korma til høyre med nanbrød til.


Te, vann og oliven var fast følge før middag for min del. Elsker oliven!


Mamma sin favoritt – Sangria. Det er rødvin blandet med frukt og isbiter osv. Tradisjonell spansk alkoholholdig drikke som ble pyntet nesten som bittesmå tivoli.

Ellers gikk det mye i nøtter for min del, og maisriskaker med banan.

Jeg var også føre var og tok slike magetabletter. Disse er uten gjær. Tok en til frokost og en på ettermiddagen, og magen fungerte som bare det. Denne kommer jeg til å bruke igjen! 169 kr på apotek. Denne er sånn at den forebygger både løs og treg mage.
http://www.vitusapotek.no/Produktbilder/Large/816932_large.jpg

Haha, jeg var også litt ambisiøs og bestilte meg en omelett til lunsj ene dagen. Trodde ikke det ville være noe stress, men den gang ei. Jeg fikk LITT mageknipe, ble kvalm, luftig som en ballong, og følte meg som en murstein i 3 dager etterpå. Så for å si det sånn, jeg må kanskje ta det litt rolig meg eggene.

Så alt i alt, både mamma og jeg har spist godt og kosa oss. Og til andre vegetarianere – i spania kan man spise vegetar paella, pizza og bakt potet, så ikke noe stress å reise dit.

:*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *