[Del 2] Mallorca – Cala Bona

Torsdagen i Mallorca-uken vår lånte jeg og mamma oss sykkel på hotellet. Kjempesmart! Det anbefales virkelig å utforske et feriested på den måten. Man kommer seg fort rundt og man får sett mye mer enn hvis man skulle gått på beina. Så har du muligheten dit du reiser – lån en sykkel :-)

Cala Bona er nabostedet til Cala Millor, der vi var. Det tok ca 15 min å sykle dit i trivelig husmortempo, og det var veldig bra sykkelstier hele veien bort. Og for et sted! Det minte veldig om Portugal, Albufeira på naturen, strandlinjene, strandvikene og de ruglete og uslipte klippene/bergene. I kjernen var det et gammelt havneområde med masse båter, lune kafeer og masse resturanter av alle slag tett i tett med rutete duker. Stedet er tilpasset turister, ikke et skapt turiststed. Hele atmosfæren og luften hadde en nydelig ro. Jeg slappet godt av der borte og fikk puste.

Her har dere vår opplevelse av stedet:


Du ser det bare såvidt, men under palmetrærne sto det noen få solsenger. Perfekt plassering spør du meg!


På vei tilbake til Cala Millor, du ser sandstranden baki der til venstre.

Så er du ute etter et rolig, naturlig sted å feriere hvor det samtidig er et enkelt å være turist er Cala Bona et bra valg. Sunving Resort hadde et par tre hoteller der som så fine ut.

Har du vært der før?
Har du tips til lignende steder?

:*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *