Dehydrator og superfoods kurs (rawfood) – Dag 1

Jeg er på kurs med Unge Kokker i helgen, «Dehydrator og Superfood». Det er på en måte del 2 etter innføringskurset jeg var på i februar. Det er både del 1 og del 2-kurs nå denne helgen, og vi deler alle på maten, dvs MYE digg rawfood! Oppskriftene er forbeholdt de som deltar på kurset, så det vil ikke bli publisert noen av dem her på bloggen. Men håper bildene kan være til inspirasjon likevel? Trivelig kurs er det ihvertfall, og masse kjekke folk. Og jentene fra Funky Fresh Foods som er kursholderne, de er jo bare helt fantastiske :-)

Her er bilder fra dag 2.

25 thoughts on “Dehydrator og superfoods kurs (rawfood) – Dag 1

 1. Nam! Alt ser så godt ut! For ikke så lenge siden har jeg kjøpt meg dehydratror og har lyst å prøve nye oppskrifter i den! Hva er det du likte best av det som var laget i dehydratoren?

  • På kurset lagde noen nøttebaserte burgere i dag, de var skikkelig gode. Ellers elsker jeg å lage grønnkålchip i dehydratoren, og fruktremser.

 2. hvorfor fortsetter du å anbefale rawfood hvis det ikke har hjulpet deg å bli bedre av ME uansett?

  • Rawfood gjør meg godt både i kropp og sinn, og jeg hadde ikke vært her jeg er i dag hvis jeg ikke bl.a hadde lagt om kostholdet.

 3. Mmm, ser så digg ut! Gleder meg vilt til neste helg, da skal jeg på Rawfood kurs!

  Kjempefin blogg du har :)

  Klem Inger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *