Dårlig kokosmelk

En helg for ikke så lenge siden hadde vi glemt å kjøpe den gode økologiske kokosmelken vi vanligvis bruker, og siden vi var på Rema og handlet ble det landlord kokosmelk istede. Bigtime skuffelse! Det var produksjonsfeil på kokosmelken, og kokosmassen og vannet hadde skilt seg og var umulig å blande sammen igjen, det så ikke pent ut. Prøvde å mikse den sammen med stavmikser til og med, men den skilte seg med en gang da også. Så jeg sendte en mail til Rema1000 og fortalte hvor ekkel kokosmelken var, og i går fant jeg denne i postkassen:

Oh yeah, gavekort som plaster på såret! Den skal jeg kjøpe frossne bær for :-)

Pleier du å klage til produsenten hvis du er misfornøyd eller opplever feil med et produkt?

71 thoughts on “Dårlig kokosmelk

 1. Det samme skjedde med meg da jeg skulle åpne en boks med kokosmelk fra Landlord. Men jeg skrev ikke inn og klaget, for jeg har hørt at det er ganske vanlig at sånt skjer med kokosmelk.. Angrer litt nå når jeg så at du fikk gavekort som unnskylding :P

  • Det er ikke uvanlig at kokosmelk skiller seg i boksen. Men det uvanlige er at det ikke går an å blande den sammen igjen :S vanligvis er det bare å røre/riste boksen godt, også blir kokosmelken tykk og fin.

 2. Jeg har faktisk ikke opplevd noe feil enda, men hadde jeg gjort det ville jeg sendt inn en klage. Det er viktig at produsentene får beskjed når noe ikke er slik som det skal være og det tror jeg de setter pris på også.

 3. Jeg er ei pyse, tørr aldri klage på noe :-/ hehe. Pappa leverer tilogmed tilbake frukt med brunheter ;) En mellomting der er vel det beste :)

 4. nei huff, det er jeg nok litt for dårlig med. Men det med kokosmelken har jeg opplevd på Rema stadig vekk! egynte med å riste på boksene for å høre etter om det var noe inni der ;)
  Men vi bør alle være flinke til å bli kritiske forbrukere, det hjelper jo! Alle jeg kjenner som klager har fått igjen penger, gavekort og beklagelser :)

 5. Jeg har aldri klagd på noe som helst, men tidligere i år hadde jeg kjøpt pesto, som jeg vanligvis elsker, men når jeg spiste det ble jeg skikkelig dårlig av å bare lukte på det, og begynte å kaste opp når jeg faktisk fikk smakt på det. Skikkelig dårlig opplevelse, og jeg klarer nesten ikke lukta av pesto lenger uten å brekke meg. Angrer sånn på at jeg aldri sendte inn noe klage til produsenten, men det hadde jo egentlig ikke hjulpet meg noe særlig.

 6. Jeg finner meg i altfor mye og orker som regel ikke å klage. Men i fjor fant jeg tre svæææære, døde fluer most sammen med blåbæra (sånn bendit blåbær), og det var så jææævla ekkelt at der måtte jeg klage ;p Fikk også gavekort på 200. :)

 7. Jeg klager ALLTID! (når jeg er misfornøyd altså, ikke de andre gangene haha!)og de sender ALLTID enten slike gavekort, penger rett på konto, eller en pakke i posten med produkter :-D Og det funker, for jeg blir strålende fornøyd. Ellers ville jeg jo gått rundt og boikottet produsenten/butikken og fortalt det til alle jeg kjenner.

 8. Er… ikke det normalt? Jeg kjøpte (min første) Landlord kokosmelk for en uke siden, og jeg trodde det skulle være sånn! Men jeg ble kjempekvalm av å smake på den, trodde det rett og slett ikke var noe for meg!
  Ææ, nå tror jeg det må mailes her! Kjøpte TO til og med! :(

  • Kjøp den grønne økologiske kokosmelken fra Santa Maria istede, den er GOD! :-) Den skiller seg ofte den og, men man kan ihvertfall blande den sammen igjen.

   • Åå, da vet jeg det. Blandet for harde livet, men det ble bare sånne ekle dotter. Og det smakte kjemperart.
    Må se etter det neste gang. Det var kun to da jeg så, en blå/sort boks, fra Toro?, og landlord.

   • Er Santa Maria pastuisert?
    Den beste?
    Hvor får jeg kjøpt den?

 9. man gjør det alt for sjeldent! jeg prøvde å klage en gang, men det var vist ikke så ille at de hadde klart å blande to forskjellige produkter i en pose som det kun skulle være en. synes jeg var litt uproffesjonelt. jeg har fremdeles ikke fått svar på mailen..

 10. Nei, jeg pleier absolutt ikke å klage. Jeg har den ulogiske mentaliteten at jeg ikke kan klage, fordi det er frekt. Sånn siden jeg faktisk betaler for varen OG siden det kan hjelpe produsenten å få vite om hva som er feil med varene deres, er det jo egentlig bare idiotisk «/

 11. Trur eg også kjøpte den kokosmelka der. Var eit tjukt lag med kokosfett på toppen som var meget vanskelig å få blanda inn med det som var i botten… friskar ikkje heilt å prøve å kjøpe den igjen, men om det var produksjonsfeil skal det vel gå bra å prøve ein gong til. :)

 12. Ååå, opplevde det samme i går!! Over halvparten var tykt som kaldt smør og resten tynt vann… Men jeg heiv hele oppi gryta, så blandet den seg fint ;) Lurte på å klage, men jeg gidder liksom aldri sånt. Neste gang!! ;)

 13. Jeg klaget på en fetaost fra Lyst meierier en gang, og fikk en kjempefin ostehøvel og en osteraspe! Så det lønner seg å klage :) Produsenten blir jo kjempeglad for å få tilbakemelding,også :)

 14. Har aldri klaga på matvarer, siden jeg aldri har møtt på dårlig mat. Men jeg tok industrial piercing for noen måneder siden, og fant nettopp ut at den har blitt satt inn feil. Så jeg klaga til de som tok den, og plutselig hadde jeg 600kr ekstra på kontoen :P

 15. JEPP! De fleste sender et eller annet til deg, både for å blidgjøre deg og for å takke deg. Husk, all kritikk de får gjør at de kan endre noe og bli enda bedre og få enda flere kjøpere.

  Jeg har fått vaskemiddel, tannstell-greier og gavekort på 5 pakker rekesalat-produkter. Pga jeg har sagt ifra om feil og merkelige ting.

  Flott de var såpass generøse da!! :D

 16. Butikkene er vanligvis veldig flinke sånn, men jeg er for dårlig til å klage når noe er feil. Men jeg husker jeg klaget da jeg var liten, og hadde kjøpt en pose TV-godt, hvor det var avbildet stratos på posen, uten at det var noen inni. Etter et tårevått klagebrev, fikk jeg etter noen uker en liten eske med diverse sjokolader, og en stor unnskyldning fra nidar, som håpte at lørdagskvelden ikke ble ødelagt. Made my day! :)

 17. Offda, jeg har opplevd det samme med kokosmelken på rema, men jeg tok de bare med og fikk byttet. De nye jeg fikk, også landlord, var fine. Ellers har jeg sendt inn lite klager selv, men syns det er viktig å gjøre det om du finner noe slik at produsenten kan prøve å rette opp i eventuelle feil.

  Husker bror min fant en stein i en findus fiskesuppe en gang. Far sendte inn brev og vi endte opp med hele fryseren full av findusprodukter. Grei deal, det. :P

 18. Bra, Rema! Jeg maila til Lipton en gang, fordi jeg fikk teposer uten innhold. Et par måneder etter kom en krøllete pose med en mosa tepakke hjem til meg.. :) 20 kr spart ;)

 19. Hahha, så GENIALT! Den kokosmelka kosta vel mellom 10 og 20 kroner eller noe, og så får du gavekort på 200! Haha, så flott! Utrolig ekkelt når maten er dårlig… Får skikkelig avsmak på produktet hvis det er noe skikkelig «feil», som f.eks da jeg fant et SAKSEDYR(!!!) i brokkolien:'( Jeg hater saksedyr.

 20. // Hihi, ja, det er jo helt genialt! Hurra for gavekort! Iiih, griiiiseeen:D Den, og alt det andre, er fra Åhléns. Halmgrisen kosta 29,- tror jeg:>

 21. Så moro! Deilig med 200 ekstra å handle mat for når lommeboka er alvorlig underernært!

  Har aldri klaget selv, men har stort sett vært heldig med produktene jeg har kjøpt. De produktene jeg ikke har vært fornøyd med er som regel ferskvare, og ofte gidder jeg ikke gå tilbake til butikken for å klage på cherrytomater til 15 kroner. Noe må man jo også finne seg i når det kommer til ferskvare, det er jo tross alt en grunn for at man skal skylle salater og forvekke brokkoli og blomkål. Men neste gang jeg finner et dårlig produkt, da altså..!

 22. Du er jammen ikke dum du, Silje! Så smart gjort! Mange (inklurdert meg selv) ville jo bare sukke oppgitt, men ikke gjøre noe med det. Og det lønner seg tydeligvis ikke! :D

 23. hm, jeg har kjøpt kokkosmelk fra ica-merket og det sushi-merket, blue dragon heter det vell? melken har alltid skilt seg, men den blander seg alltid fint igjen da… men skal den egentlig ikke være skilt? :S

  • Det er vanlig at den har skilt seg, men uvanlig at det ikke går an å blande den sammen igjen. Vanligvis er det jo bare å røre/riste boksen så blir den fin igjen. Jeg bruker økologisk santa maria kokosmelk, den er god.

 24. Hæ? Skal det ikke være sånn? Alle kokosmelkene jeg har kjøpt har massen og melka vært skilt. Hva pleier du å kjøpe da? Sånn at jeg kan se hvordan det egentlig skal være

  • Det er vanlig at den har skilt seg, men uvanlig at det ikke går an å blande den sammen igjen! Vanligvis er det jo bare å røre/riste boksen så blir den fin igjen. Jeg bruker økologisk santa maria kokosmelk, den er god.

 25. isj:/
  Jeg er dårlig på å klage.
  Godt at du fikk ett plaster på såret da i alle fall.
  (hihi… nå har du nok til maaaaange bokser med Landlord kokosmelk;) )

  Så søt pus i ditt forrige innlegg.
  Godt at det finnes gode mennesker som kan ta i mot små pusekatter når de trenger kos, stell og kjærlighet.

 26. Kjøper aldri kokosmelk fra Landlord, for den er etter min erfaring alltid sånn :S Men har ikke kommet på å klage, fordi jeg trodde det var vanlig at kokosmelken kunne skille seg jeg også.

  • Det er vanlig at den har skilt seg, men uvanlig at det ikke går an å blande den sammen igjen! Vanligvis er det jo bare å røre/riste boksen så blir den fin igjen.

 27. Som forbruker finn eg meg dessverre i altfor mykje tull! Syns liksom det er så kjipt å klage på noko, men det skulle jo bare mangle. Eg skal bli flinkare. Kanskje årets nyttårsforsett? Bli ei klagekjerring ;)

  Kjæresten min er mykje flinkare å klage. Sendte f.eks inn ein pose med saltsild pga ein hard klump i pakken, fikk eit langt takkebrev og ein haug med saltsild og andre malacoprodukt. Lønner seg tydeligvis å klage :)

 28. Landlord sin kokosmelk er ikke noe bra. Har opplevd akkurat det samme (men tenkte ikke på å klage). Fint med litt kompensasjon, da :)

 29. OJ! Jeg kjøpte også dårlig kokosmelk på rema. Den smakte skikkelig harskt og hadde skilt seg.
  Blir kanskje litt teit å klage på det errer at jg lese at du hadde fått gavekort for det. Hehe.

  Men, jeg pleier å klage på diverse varer jeg ikke er fornøyd med.

  /Greta-G

 30. Jeg opplevde faktisk dette for noen uker siden med Eldorado-kokosmelk. Men jeg oppdaget etterpå at den var fettredusert (kun 6 % fett), og antok det var derfor den var så elendig.

 31. Så bra at du fikk gavekort:) Det ender liksom opp med at det går så lang tid at jeg glemmer å klage når vi er borti noe, eller så er jeg kjapp tilbake på butikken med varen men da får jeg bare en ny eller penga tilbake. Fint med tipset med santa maria, skal prøve den. Har for det meste brukt den fra toro og en anna med sånn drage el noe på.

 32. Hihi, vi kjøpte en flaske brus som viste seg å ikke ha tett kork. Det ble oppdaget da sambo kom hjem fra nattevakt, trøtt og sliten, og fant ut at kjøleskapbunnen var full av brus. Han skrev en passelig sint mail til Coca Cola og fikk gavekort på en kasse brus i retur :)

 33. Klager ofte på frukt og grønnsaker som er dårlige. Spesielt spisemoden avokado, som OFTE er dårlig. Hver gang (de gangene) jeg hadler på rimi eller rema er det nesten alltid noe dårlig. Blir sur av det. Men samtidig vet jeg hvor mye mat som går i søpla fordi vi ikke tåler at det er en brun flekk på banenen etc. så det er en balansegang. Men det jeg reagerer mest på er at de ofte er lite imøtekommende/ skeptiske når jeg bytter varer på rimi og rema. Men kan jo være folka på akkurat de butikkene da, og ikke generelt. Langt svar, men ja, jeg klager :)

  • Ja avokado er ofte ikke helt fin, ofte MYE brunt inni. Jeg må bli flinkere å klage på ferskvarer, syns det er enklere å klage på andre ting.

 34. Hei Silje! Jeg kjøpte en hermetikkboks med kokosmelk fra det Bunnpris-merket som jeg lot stå i kjøleskapet natta over for å lage krem/mousse av det. Når jeg åpnet den dagen etter var over halve boksen KNALLhard og knudrete når jeg skrapa den ut med gaffelen, ikke tykk kremete som jeg trodde den skulle være. Tror du den var dårlig? Prøvde likevel å vispe den til krem, men den ble veldig klumpete. Masse, små «fettklumper» om du skjønner. «Kremen» fikk også en rar alkoholsmak. Merkelig.. Har prøvd å google dette men finner ikke ut av det. Håper du har et tips! :-)

  • Ikke kjøp bunnprisgreier eller andre billigting, de er tilsatt kjipe ting. Jeg kjøper alltid den økologiske fra Santa Maria (grønn boks) eller øko fra iherb. Santa Maria gir veldig fin krem.

 35. Regner med du ike prøvde å blande det under oppvarming. Jeg åpnet en TORO kokosmelkboks i dag (første gang jeg åpner kokosmelk) – jeg trodde den skulle være flytende, men den var fast. Smakte på den, dog, og smakte helt greit kokos. Så jeg tror at om du hadde varmet opp skvipet hadde du sikkert fått det sammenblandet – og om det ikke ser bra ut, så smaker det ikke nødvendigvis ille heller. Så å klage til rema vet jeg nå ikke om var helt nødvendig…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.