36 thoughts on “Dagens beste loppiskupp:

 1. Å, så fin!! Det er så nostalgisk. Vi hadde en sånn hjemme når jeg var liten, og satt og pekte ut alle stedene vi hadde vært (reiste veldig mye).. skikkelig kos!

  Håper du har en fin lørdag :-)

 2. Åååå, så fin! Skulle egentlig på loppis selv i dag, men siden jeg skal flytte snart, så har jeg heller kastet 2 store søppelsekker, og fant ut at jeg heller får dra på loppis etter at jeg har flytta, så jeg ikke har mer å hive før jeg flytter. Spontanshopping skjer ofte hos meg, skjønner du.

 3. Jeg så deg i byen i dag! Satt inne på Byhaven mens du sto utenfor Oasis i gågata : ) kjente igjen den awesome sekken din.

 4. häftig :)

  jag gjorde kupp idag med på loppis… två jackor, två böcker (vegetar bok och kjernesunn familie boken), och en sodastream…. :D och massaa annat smått….

 5. Sånn har eg og. Den e so kosli:=) Skal på loppis i måro i Bergen… Håper på nåken fine kupp… Alltid spennande å sjå etter skattar…

 6. Så heldig du var :) Jeg har også lyst på globus, men de nye koster skjorta og de på loppis blir borte med en gang.. :)

 7. Hei! hvor mye betalte du for globusen?? fant den på nettet til 199,- men den er antakelig billigere på loppis?? *misunnelig* :P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.