Camu-Camu og påfyll av hvetegress

Camu Camu er en frukt og har en av de høyest målte menger med C-vitaminer. I følge denne nettsiden gir Camu Camu «30 ganger med C-vitaminer, 10 ganger mer jern, 3 ganger mer nicin, dobbelt så mye riboflavin, og 50% mer fosfor enn appelsiner.» Så dette er en liten kraftbombe dere!  Det finnes Camu Camu som er økologisk men ikke raw, og ikke-økologisk, men jeg valgte å kjøre hardcore med en raw og økologisk variant. Posen er ikke stor, men jeg vil tro det er verdt det, jeg har nemlig en tilbakevendende småsår hals og ta meg av!

Raw Camu Camu kjøpes her.

Les om Kamut Hvetegress her.

Men en ting skal være sagt, og det er at Camu Camu smaker beskt som fy, så ikke ta en hel ss i smoothien slik jeg gjorde. ;-) Skal fylle pulveret i tomme vegetariske kapsler jeg tror jeg.

Bløtlagte gojibær som skulle i smoothien. Bløtlegg minimun 30 min i kaldt vann, og bruk bløtleggingsvannet i smoothien også.

Forresten så tror jeg det har løsna nede på toll og pakke-mottaket i Oslo, nå kommer det pakker i som perler på en snor her. :-)

Have a nice day u people! Nå skal jeg sove bort den gryende forkjølelsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *