Bursdagsselskap no.1

Friske blomster, jukseblomster, glade venninner og masse stearinlys – sånt blir det blomsterfest av! Og slik feiret jeg 24årsdagen min :-) De store kamskjellene vi brukte som fat plukket far min for sånn, tja, minst 40 år siden. Det er stas.  Muffinsene mine ble også supergode, og de er selvsagt uten gluten, melk, egg og sukker. Mine normalspisende venninner likte de kjempegodt. JESS! Men oppskriften holder jeg for meg selv en stund til ;-) Bursdagsselskap no.2 kan dere se her.

19 thoughts on “Bursdagsselskap no.1

 1. Så utrolig fin pynt!! Ser superkoselig ut, akkurat sånn en perfekt bursdag skal være. Håper forresten at du deler oppskriften etterhvert ;-)

  ..og apropos muffins så har jeg en liten giveaway nå, hvor du kan stikke av med en vegan cupcakes-bok (og boka «why we love dogs, eat pigs and wear cows»), hvis du har lyst til å være med :-)

 2. Så utrolig skjønt og kreativt! Likte veldiggodt skjell-fatene. Jeg fikk skikkelige assosiasjoner til barndommen på morfars hytte ved sjøen, med skjellplukking og utflukter med båt til små øyer med vidunderlige blomster som ikke fantes noen annen plass i hele verden :)

 3. Av alle de rå kakene du har laget, hva er din favoritt og favoritt blant andre? Jeg skal ha en bursdagsselskap og har tenkt å lage en av dine kaker men alle ser så fristende ut! Vet ikke hvilken av de jeg skal velge :)

 4. Hei :)
  vil bare takke for en kjempefin blogg med mange nyttige tips. For tre uker siden fikk jeg resultatet fra diverse matintoleranse prøver jeg tok på Lillestrøm å det var veldig tøft å høre at gluten,egg,meieriprodukter,soya,nøtter+++
  ikke var bra for meg. Samme kveld sjekket jeg på nettet (elsker kaker og sjokolade;) å fant bloggen din å du reddet meg! bestilte rå sjokolade fra The raw chocolate shop med en gang! Alle de rå kakene dine ser kjempegode ut men siden det er nøtter har jeg ikke kunnet laget dem men skal snart prøve meg på rundstykkene dine uten soya,melk,egg og gluten :) Så ville egentlig bare takke deg for en kjempefin blogg med masse nyttige tips (Iherb å jeg er gode venner nå å takker for tipsene for å holde seg under 200 kr ;) den har vært lyset i tunnelen for meg :)
  Håper du med tid og stunder deler muffins oppskriften da jeg savner kaker…

  Beste ønsker Tanya

  • Takk for så fin kommentar, jeg blir så glad når noen finner inspirasjon og nytte av bloggen min! Beste ønsker tilbake :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *