Burgergrateng med ostetopp

Grateng 2

Grateng 3

Når kontoen er tom og man er skikkelig middagssulten, da må man kaste sammen det man har og håpe på det beste. Denne «man taver hva man haver»-middagen ble heldigvis bra.

Jeg hadde en bortglemt pose blackeyebønner nederst i fryseren, en skvett tacosaus, litt kokosmelk, tidenes beste kryddermiks, en burger, og noen skiver vegansk hvitost jeg kjøpte i USA (som desverre ikke selges i Norge enda). La bønnene i en ildfast form, slumpa oppi tacosaus, kokosmelk og krydder, la oppi burgeren, og ost på toppen. 15 min i stekeovn + litt grill til slutt. Grillelement var mer effektivt enn jeg trodde da, i en fei var osten blitt littegrann gylden. Shit au tenkte jeg.

Voila! Kjempemettende og god middag. Trenger ikke være avansert :-)

Grateng ingredienser

Grateng 1

 

Grateng 5

Grateng 4

God helg!

16 thoughts on “Burgergrateng med ostetopp

  1. Haha, leste «ostepopp» først. Det hadde vært en merkelig kombinasjon. Men dette så ikke værst ut!

  2. Å, dette så godt ut! Jeg har endelig summa meg til å svelle chia i kokos og soyamelk (takket være din oppskrift), så gleder meg til frokost i morgen! :)

  3. Hah, det der hørtes ut som en skikkelig u-vegansk rett ;) Men det er det jo ikke! Og kjempegodt ser det ut også. Den osten har jeg forresten lest så utrolig mye bra om. Du er heldig som har fått tak i den (på turen din regner jeg med?).
    God søndag søte Silje!<3

  4. Åååh, Silje! Jeg har laget terte/kakebunnen din, med valnøtter. Himmel og hav, gleder meg til det blir ferdig for bare massen i seg selv var jo knallgod. :D når jeg skal lage fyll, er det i prinsippet bare en litt tykk smoothie du lager? Og, kan jeg erstatte lecithin med fiberhusk, eller blir det heeeelt feil?
    Håper du har en fin helg!

    • Herlig! :-D Ja i prinsippet en tykk smoothie, med ingredienser som setter seg når de blir avkjølt. Du kan ha i litt fiberhusk, men ikke like mye som lecithin. De fungerer på litt ulikt vis, og tykner forskjellig i både konsistens og smak. Jeg liker å bruke litt av begge :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *