Bringebærprikker


Laga enda noen nye monster ikveld, fått skikkelig ånden over meg! Og morro at de blir solgt :) De to hvite med bringebærprikker og hjerter er selvlysende, og øynene til hele gjengen er også selvlysende.


Tenkte å prøve å vise dere at de lyser i halvmørket, men får det ikke fram på bildene. Men de er det altså, og det er litt kult.

Monstrene blir lagt ut for salg i mårra ca kl 15.
De blir sendt som brev, og INGRID (som også selger fine julegaver!) informerte meg om at brev går kjappere i posten enn pakker, derfor kan du fremdeles rekke å få monster hjem til jul hvis du bestiller torsdag17. eller fredag 18.desember – mest sannsynlig! men kan ikke love noe.

Så vær så kjapp som mulig! Bestiller du før kl 16.00 sender jeg monstrene samme dag. Og jepp, jeg pakker dem inn som julegave for deg hvis det trengs.

Bestille hvor? –> HER <--
Også laga jeg en nisse. Hihi. Han er dømt til et liv som nissebrosje på jakka mi. Han har selvlysende ansikt :D

Nå er det natta for min del, sov godt allesammen.

:*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *