Brakstart og sjuk, statet på detoxkur, og vegetar nyttårsmiddag!

Vi kan si det sånn at året fikk en brakstart. Så ble jeg syk og har snørra og såra i halsen og vært skikkelig dårlig siden søndag. Midt oppi det hele får jeg mensen. Livet er så kult. Men jeg liker å tenke på det på den måten at både det å være syk og tante rød er renselser for kroppen. Men fare for å høres gærn ut, men det er jo sånn. Vi svetter og tømmer oss for gørr når vi er sjuk, og mensen… ja. Det sier seg selv. Så på en måte passer det bra, for på mandag starta jeg nemlig på frukt og grønnsakskur.

Frukt og grønnsakskur. Det går ut på å spise kun frukt og grønnsaker i en periode på 7 til 14 dager. Det er en rensekur/detox. Utfordringen kommer likevel ETTER at kuren er ferdig, men det skal jeg skrive mer om senere. Jeg går for gull og har 14 dager som mål. Skal egentlig kun være rå frukt og grønt, men jeg lager suppe til middag likevel. Har gjort dette en gang før, for 1,5 år siden. Det var på sommeren.

Har fått ny oppblomstring i interessen min for Raw Food, og igjen fått ny giv til å gjøre en innsats for meg selv og kroppen min. Google raw food og bli inspirert! Eventuelt kan du lese DENNE bloggen, bra dame! Jeg blir ihvertfall superinspirert til å tilføre sunne og friske ting både på innsida og utsida av kroppen når jeg leser der.

Fant også en nettbutikk jeg liker, http://www.funkyraw.com/. Bra priser, ok porto. Bestilte 500g gojibær og en raw sjokoladeplate. Glær mæ til å få det i posten.

Et eget innlegg om kuren og rawfood osv kommer om noen dager, nå skal jeg lage smoothie og snørre litt mer.
EDIT: Her er kategorien min om Detox-kuren, begynn nederst. Her er kategorien min om rawfood og supermat.

Her er nyttårsmiddagen vi hadde:


Vegetarkoldtbord! Vi var 7 stk tilsammen.

Stekte poteter, hjemmelaget burger, hjemmelaget kikertstek, siljes pastasalat, hjemmelaget hvitløksmør, tomater med olje, salt, pepper og basilikum, og foccaciabrød som teg baka. Vi sto på kjøkkenet i over 5 timer!

Mye folk rundt lite bord.

Nå skal jeg som sagt lage smoothie så nå må jeg gå.

Husk å besøk nettbutikken min!

Er du kommet i gang med nyttårsforsettene? Hvis du har noen da såklart.

:*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *