Børstet støv av juiceren

Grønn juice blogg

Å juice har blitt nedpriortert i flere måneder, og det er ikke gøy siden jeg har så fin juicemaskin. Men den tid er forbi, for i går kveld juicet jeg igjen! :-) Når det er så mørkt ute som nå tror jeg det er ekstra viktig å spise mer grønnsaker, bær og frukt. Derfor har jeg som mål å lage grønnsaksjuice hvertfall 2 ganger i uka. Denne juicen består av agurk, stangselleri, pære, lime og økologisk grønnkål. Den ble veldig god!

Hilser også fra Herodes, han fotfølger meg overalt og vil være med på alt. Verdens beste katt♥

7 thoughts on “Børstet støv av juiceren

  1. Har så lyst på en juicer når vi får kjøkkenet opp og gå, men er så redd for at den ikke kommer til å bli brukt. Men så ser jeg igjen på hvor billig frukt er i frysedisken, spesielt blåbær, så da blir jeg litt gira igjen.
    Er kjempeflott at du har klart å dra den fram igjen, er så godt med egenlaget juice, til alle anledninger :D

  2. Juice er fantastisk digg, juicer eller lager smoothies hver dag. Har så lyst på en Omega juicer jeg også, er den like bra som alle påstår? :)

  3. Ble så glad når jeg oppdaget denne bloggen!:) Har mange inntoleranser og allergier som gjør at jeg spiser vegansk uten gluten og sukker, og det er en utfordring når du går 2vgs og bor på hybel 5 dager i uka, men her er det jo mange oppskrifter jeg kan bruke. Takk for at du har en slik blogg! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.