Body Lotion med solfaktor fra Alba Botanical


Very Emollient Body Lotion med solfaktor 16. 350 ml, ca 52 kr.
Den fåes også i stor flaske på 950 ml til ca 99 kr.

Denne har tykk kremkonsistens og lukter litt krem. Altså hudkrem. Selv om jeg egentlig ikke liker sånn lukt så går denne gjennom nåløyet, jeg liker den! Lukten gir meg sommerfølelse, og hva er vel bedre enn det? Så lukten er godkjent.

Den har solfaktor 16 og er rimelig med tanke på at flasken er på 350 ml. Tenkte at den er kjekk å bruke som solkrem på kroppen i sommer. Men det som kan være kjipt med bodylotion med solfaktor er at nettopp pga solfaktoren blir de lett klissete og legger seg som et lag oppå huden. Ei venninne av meg som er hudpleier sier det har noe med hva slags type solfaktor det er, kjemisk eller noe annet jeg har glemt. Uansett, den her syns jeg trekker rimelig kjapt inn, så jeg er fornøyd. Det tar litt tid med denne her og, men ikke sånn at det gjør noe. Og huden blir veldig myk! Smurte meg inn på kvelden her en dag og var god og myk på morgenen.

Så alt i alt:
– Lukten er ok
– Tykk kremete konsistens, kanskje ikke av den aller drøyeste sorten
– Trekker inn i huden innen rimelig tid og gjør huden myk
– Passer til tørr og sensitiv hud

Litt fakta om kremen (fra produktsiden):
– Inneholder «Alpha Hydroxy Acids» og antioksidanter fra grønn te som er med på å gjøre huden frisk og fin og er bra for cellefornyelsen.
– Hypo-Allergenic
– Solfaktor 16
– Ikke testet på dyr
– 100% vegetarisk
– Uten parabener
– Kjøpes HER.

Kommer sikkert til å kjøpe den store flasken når den jeg har nærmer seg slutten.

Alba Botanica har mange produkter som ser spennende ut syns jeg, ta gjerne en titt. Jeg har jo også kjøpt denne solkremen, når jeg får prøvd den skal jeg skrive et innlegg om den.

Har du erfaringer med bodylotion med solfaktor?

:*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.