Bloggere på photoshoot

Her er litt behind the scenes-bilder fra photoshooten jeg var på i dag! Det var jeg, Silje Bredesen og Anna Edwin som ble fotografert for Femelle.no. Resultatet av det, og hva det skal være til får dere vite litt senere :-) Arti var det, og veldig kjekt å treffe damen bak Femelle, nemlig Reidun Beate, og fotograf Drea! Hun er skikkelig flink. Det nederste bildet i kollasjen tjuvlånte jeg forresten fra henne. Og ser dere påskeliljene? De laget jeg av papir og piperensere i går kveld, og kjolen min er en norsk vintageskatt jeg fant på fretex i sommer.

Er dere spent på å få vite hva bildene skal bli brukt til eller? ;—)

33 thoughts on “Bloggere på photoshoot

    • Ja den var et kupp den der syns jeg :-) Litt kort til vanlig bruk syns jeg, så var arti å få brukt den til foto.

  1. Silje, bare så du vet det, så er du utrolig pen! det samme med kjolen din også, super fin!:-D

  2. SIlje, du er så vakker! seriøst! du har alltid ein slik sunn glød i huden din!
    Eg lurar på om du brukar nokon spesielle hudprodukter, eller om det berre er all supermaten som viser igjen, hehe

    • Hehe, takk! Sikkert supermat og ellers sunn mat og et lysere syn på livet :-) Også bruker jeg sminke fra greenspirit (terre d’oc fundation og solpudder). Også har jeg brukt mye den siste ansiktsmasken jeg blogget om, den med banan osv. Den er digg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.