Bli inspirert!

Internett – halleluja! Tenkte å dele noen nettsider jeg syns er bra med dere. Kunnskap er alt! Bevisstgjøring er vitkig. Ved å lese masse om rawfood og supermat forstår man viktigheten av et bra kosthold bestående av rett næring i riktig form.

Jeg er ikke et supermenneske selv og kommer ikke til å bli ekstrem på rawfood selv om jeg tror det har ekstremt mye godt for seg. Men jeg elsker å la meg inspirere, og ønsker å tilføye mye av det i mitt eget kosthold.

Enn så lenge er jeg ikke så veldig flink med å spise rawfood, men grønne smoothier er jeg litt flink til :-)
Jeg ønsker å dele noe jeg selv tror og mener er godt for oss, det er grunnen til at jeg skriver om dette og deler opplevelsen rundt frukt og grønnsakskuren med dere. Dette har jeg tro på, dette er vitkig! Så med interesse for temaet og troen på at mat kan gjøre underverker med kropp og helse syns jeg at denne livsstilen og kostholdet er det som virker mest logisk for å være bra. Lavkarbo med masse kjøtt og fett har jeg ingen tro på er sunt og bra i det lange løp. Jeg har tro på at en større eller mindre andel av rawfood og supermat i ditt daglige kosthold kan utgjøre både store og små endringer i riktig retning.

– [Denne teksten] er veldig bra, den burde alle som er interessert i hvordan rawfood, steinalderdietten og egg påvirker kroppen lese.

– Det meste av raw food kokebøker er på engelsk. Her er en på dansk som jeg har lyst å kjøpe [Her]

– En bok om superfood, også på norsk. [Her]

– http://www.raw-food.no/

– Facebookgruppe – «Raw Food og Supermat for vanlige superhelter»

– Kjempefin side, raw food. Masse bilder, info og inspirasjon! [Her]

Hva er dine tanker omkring raw food?

:*

2 thoughts on “Bli inspirert!

 1. Jeg synes dette med Rawfood og Supermat er utrolig spennende og interessant. Jeg er ganske ny når det gjelder denne type mat. Noe jeg har merket veldig godt er at magen oppfører seg litt anderledes. Det blir en god del luft (lukten er helt forferdelig) og det som kommer ut fra «toern» er veldig mykt. Dette er sikkert vanlig når man endrer kostholdet, men det er jo litt plagsomt da.

  Jeg tar ikke chlorella, men spirulina og hvetegress i pulverform. I tillegg har jeg tatt hampolje, aloe vera 40x og activated barly (er tomme for de tre sistnevnte). Har tatt alt dette som en morgendrikk en liten stund nå.

  Nå er det slik at jeg ikke er vegetarianer (i hvertfall ikke enda). Jeg føler mer og mer at jeg har lyst til å kutte ut kjøtt.
  Siden jeg har glutenallergi er det ikke noe problem å kutte ut melvarer.

  Jeg leste det innlegget du linket til på raw-food.no der skrives det at det er viktig å ta B12 tilskudd. Gjør du det eller får du det gjennom noe av maten?

  Jeg skjønner at jeg må sette meg inn i alt dette, men har du noen tips til hva jeg burde passe på når det gjelder endring av kostholdet, tas de takknemlig i mot.

  Hilsen «luftige» meg :)

  • Jeg får i meg B12 gjennom algen Spirulina :-) Kjedelig å høre at magen blir vrang, men det er nok bare i overgangsfasen. Jeg er kommet så langt i prosessen eller hva jeg skal kalle det, at det er kun når jeg spiser nesten 100% rått og mest grønnsaker at magen min faktisk oppfører seg normalt! Både godt og gale, for det er kjipt å ikke kunne skeie ut noe særlig uten at det blir baluba og 5 dager oppblåst. Men men, av og til er det verdt det ;-) Mitt tips ang å legge om kostholdet er vel å gjøre det gradvis, så du venner deg til det og ikke føler du går glipp av noe eller må «ofre» for mye.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.