Billig, rask og glutenfri wraps/tortillalefse!

Jeg har tidligere postet innlegg med oppskrift på kjempegode glutenfri tortillalefse bakt med polenta og jyttemjøl, HER. Den litt tidkrevende å lage, så her er et tips til en raskere tortillalefse, nemlig kikertpannekake! Åh, hva kan man ikke bruke kikertmel til spør du meg! :-)

For at det skal gå raskt forutsetter det forresten at du har laget røren ferdig på forhånd og har den klar når du trenger den. For å lage wraps trenger du en diger stekepanne, og bruk lav varme så pannekaken ikke blir knekkebrød.

– Oppskrift  og info om kikertpannekake finner du HER.
– Du kan også lage pizzabunn av kikertmel og kokt brun ris, se oppskriften min på det HER.
– Kikertmel er glutenfritt og har god bindeevne, brukes med fordel i burgere/farse. La fasen hvile minimum 30 min før du steker den.

Tilbake til kikertpannekakewrapsen! Slik så den ut med bønnetacofyll, guacamole, salat, koriander, og skvist lime oppå. Kikertpannekaken er stekt med salt, pepper, cumin og frisk oppklippet kinesisk vårløk (kjøpt på innvandrerbutikk).

Nam nam! Dette må dere prøve :-)

20 thoughts on “Billig, rask og glutenfri wraps/tortillalefse!

  1. Lurer på hvilke innvadrerbutikker i Trondheim du liker best? Om noen er bedre/billigere enn andre? :) Gleder meg til å teste ut kikertpannekakene!

    • Asia Mat rundt hjørnet nederst i munkegata bruker jeg mest. Prisene i midtbyen er omtrent de samme overalt syns jeg. Fruktkorga har også veldig bra utvalg, ligger i dronningensgt over gata forbi Rema 1000 mot Ila.

  2. Nam. Etter at jeg fant oppskriften hos deg har jeg brukt kikertpannekake til alt mulig rart. Det er jo så utrolig godt. Brukte enkel kikertpannekake som pizzabunn for litt sida også, og hadde på litt greier, og herregud så godt, og METTENDE. OG kun 450 kcal ca! Perfect! Nå har jeg fått Spirulina, Hvetegress og Chiafrø i hus også, så nå er jeg superspent!! :oD

  3. mmmm.elsker kikertepannekakene! spiser det nesten hver dag nå. men jeg lager de søte, med stevia og vaniljepulver fra gojiking. mm, delicious :)

  4. tiller asia mat ved biltema er en fin butikk. også har de i tillegg verdens beste vårruller!! må prøves!

    • Der har jeg ikke vært. Vært på Heimdal da, den er også bra! Tiller blir litt upraktisk for min del, men det er et fint tips til de som bor i nærheten :-)

  5. Nå har jeg endelig prøvd å lage kikertpannekaker, men jeg får dem ikke til å henge sammen :S Dvs. de smuldrer når jeg prøver å snu de i panna. Jeg har fulgt oppskrifta og latt røra stå i over 30 min, har du noen tips til meg? De smaker veldig godt, men hadde vært kjekt om de hang sammen også :-)

  6. Ping: Ukens bloggunderholdning | Magasinet Femelle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *