Bilder fra Julekonfektsnopekurset i desember

Siljekurs_1 Siljekurs_8 Siljekurs_11 Siljekurs_14
Alle foto av Elin (Reitehaug) fra Taste of Slow.com

Her ser dere bittelitt fra det første av to kurs/demoer jeg hadde på Vegetarisk julemesse desember i fjor. Kjempegøy! Jeg blir å holde kurs rundt om i landet også hvis ting går som planlagt. Kanskje noen av dere vil komme hvis det blir et sted nær deg? :-)

Å holde små kurs er en flott mulighet for meg til å teste formen i forhold til utholdenhet i det «virkelige liv», hvis dere skjønner hva jeg mener. Tid uten jobb og skole gjør noe med en, og takknemligheten jeg føler omkring det å så smått kunne vende tilbake til valgfrihet i livet gir meg gledesklump i magen og tårer i øynene. Tenk å kunne velge hva man vil gjøre! Er jeg forsiktig og tar det veldig med ro mellom slagene tror jeg det vil gå bra :-)

Håper dere har hatt en bra helg!

41 thoughts on “Bilder fra Julekonfektsnopekurset i desember

 1. så fantastisk det må være å føle at du har blitt bedre! jeg vil veldig komme på et av kursene dine:) holder du på å bli «friskmeldt»? er det et mål å komme i studier og jobb igjen, eller vil kursene holdes etter hvordan formen er?

  • Hurra! Det er kjekt.
   Friskmeldt ligger fram i tid fremdeles, formen er ikke stabil nok enda. Er jeg forsiktig derimot får jeg gjort mer av det jeg vil :-) Perioden nå framover liker jeg å kalle en slags testperiode, hvor jeg prøver ulike ting for å se hvordan det går og hva jeg kan endre for at det skal gå bedre neste gang.

 2. Spennende tanke ja! :) Jeg har tenkt litt på det, om formen din og sånn, du er jo ikke så personlig på bloggen lenger :) Håper det går bra fremover! :D

 3. Skjønner godt at både klumper og tårer titter litt frem av å endelig kjenne på valgfriheten igjen :-) Nesten så jeg får det selv på dine vegne <3 Er kjedelig å være "låst inne". Jeg har veldig lyst om det blir i Oslo igjen. Kommer naturligvis an på pris og formen jeg er i..
  God uke, Silje!

 4. Hei! Er så glad for at du har fortsatt å blogge her. Er så mange matblogger som har skiftet fokus, men din holder stand. Det eg likar med bloggen din og, er at den er så positiv! Mange andre bloggar no har veldig peikefinger. Eg har sett at det å drikke vatn rett fra springen har blitt advart mot. Då blir eg heilt matt!

  • Kommentaren din varmet veldig! Jeg har tenkt en del på min «plass» oppi bloggsirkuset, men nå fikk du meg tilbake dit jeg føler jeg er. Takk <3

 5. ååå søteste Silje <3

  Tester selv ut "formen" om dagen, og gleder meg på samme måte som deg! :)

  Ønsker deg en fantastisk dag videre <3

 6. Å, gratulerer! Så moro både med kurs og formstigning! Så ut som det var litt av hvert av godbiter der ja;) Du er så flink!:):) Keep up the good work, men ikke glem å ta vare på deg selv oppi alt sammen!:)

 7. Flotte Silje!! Håper formen bare stiger og stiger fra nå, og at du blir å holde mange fine kurs i det nye året! Du er flink<3

 8. Kommer gjerne på kurs dersom det blir ett i Oslo. Hadde ikke mulighet da du var på Sagene:-(

 9. Det så veldig godt ut og jeg skulle likt å smake!

  Å holde kurs høres ut som en fin måte å teste ut formen på. Fra å være hjemme på fulltid til å ha et vanlig yrkesliv kan det være langt, så å prøve deg på en slik måte er ikke så dumt.

  Du er heldig som har mulighet til det. Den følelsen av å ha jobbet for noe er så god!

 10. Så fantastisk at du kjenner at du er bllitt friskere/generelt bedre i formen! Tenker du at mye av det rett og slett kan skyldes at du har vært så strikt med kostholdet og selvutviklings fokus de siste årene, eller at sykdommen holder på å brenne seg ut på et vis?
  Uansett er jeg glad for at du nå orker å gjøre mer, krysser fingrene for at formen stadig vil stige – og skal du holde et kurs her i nærheten har jeg veldig lyst å komme :)

  • Jeg er overbevist om at kosthold og jobbing med meg selv, samt å ikke tøye strikken for langt (slik jeg har gjort nå:-( ). Heldigvis blir jeg raskere i form igjen nå enn før hvis det har blitt for mye. DET er kjekt det:-) Gi meg et par tre uker så tenker jeg jeg er i gang igjen. Og jippi! Håper du kommer på kurs.

 11. Respekt at du sladder ansiktene på bildet! Det er svært få som ikke respekterer at ikke ALLE vil bli tatt bilde av, og attpåtil bli lagt ut på nettet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.