Bilder fra 2012

Bloggåret 2012

Jeg storkoste meg med å lage meeengder mat, snop, kaker og glutenfri bakst på vårt bittelille kjøkken i fjor. Mer blir det sikkert i 2013! Derimot er jeg beskjeden på dele oppskrifter-fronten, men kanskje det vil bedre seg? Vil dere det? På bildene ser dere mat dere har sett på bloggen før, og noen sniktitter på  litt som kommer. Er det ikke gøy?

Alt jeg lager er vegansk og uten gluten, sukker og gjær. Utrolig hvor mye man kan lage når alt man bruker ikke er «vanlige» ting som egg, melk, sukker, hvetemel og gjær.

Ønsker dere et godt nytt mat-år!

31 thoughts on “Bilder fra 2012

 1. Del gjerne mer oppskrifter! (eller cirka-oppskrifter og bildeinspirasjon) Sånn type «dette er hva jeg spiser i løpet av en dag»-innlegg syns jeg forresten er veldig gøy å lese, og det gir meg masse inspirasjon! Kanskje det kunne vært en idé? ;-)

 2. Takk for freshe matbilder :) oppskriftsdeling er aldri feil…. Ha en fantastisk fin nytt år :)

 3. Og jeg har hygget meg med hvert eneste blogginnlegg :) Ikke det at jeg har klaget på det før, men jeg vil gjerne ha flere oppskrifter! :D Du er så fantastisk flink, og jeg gleder meg til å se hva du poster på bloggen i 2013 :) Godt nyttår <3

 4. Mangoterta er en hitt blandt mine venner, og jeg deler gladelig ut lecitin fra den store boksen min til alle som har smakt den hos meg og vil prøve å lage kaka selv. Så oppskriften ruller og går, kansje kommer den tilbake med noen nye tips og endringer? I en barnebursdag laget jeg toppingen og serverte det i små 2 cl glass. Bra for ungene med nøttealergi.
  Medisterpølsene du foreslo som julemiddag, fungerte bra de. Skal jobbe med å finne en spennende saus til. Familien koser oss stort, når vi tar en fellesøkt og lager en av sjokoladeoppskriftene dine. Så, ja, jeg blir veldig glad for at du deler dine matlagingsferdigheter.

 5. Først vil jeg takke deg for den fine bloggen din og alt du legger ut av oppskrifter, du er en kjempe stor inspirasjon for meg og min familie. Jeg har en gutt på 20 mnd med proteinintoleranse og en mann som nettopp har fått diagnosen ME, vi venter nå vårt andre barn sammen og planen er å fjerne melk og gluten helt fra kostholdet mitt slik at lille mann som kommer kanskje slipper de samme plagene som storebror hadde (siden jeg skal amme). Jeg har lest bloggen din siden 2010, og du har lært meg så mye om kosthold og ikke minst det å ha en positiv holdning til livet. Jeg ønsker kun det beste for min lille familie, men det er ikke alltid like lett å vite hvor man skal begynne, men takket være din blogg og dine fantastiske oppskrifter så har jeg holdt ut og kan nå med god samvittighet mate sønnen min mat han tåler og blir stor og sterk av ;) Jeg håper du fortsetter å blogge og dele oppskrifter med oss for vi elsker maten din og de fine bildene du tar. Takk Silje :)

  Klem fra en liten familie på vestlandet

  • Takk for kommentaren, veldig kjedelig å høre om mannen din. Jeg har jo selv hatt ME i 9 år, ingen morsom ubuden gjest å ha med seg. Lykke til med nye lilleknert, og fortsatt god bedring til storegutt :-) Takk for fine ord ellers, setter stor pris på det. Klem tilbake til dere <3

 6. Hei og takk for en utrolig flott og insprerende blogg! Og nydelige bilder… Jeg har fulgt deg en stund uten å kommentere, men må bare si, siden du spør; ja takk til flere oppskrifter :-) Du legger jo ut noen, og det er supert, men gjerne flere, for du lager ting som ser helt herlige ut. I tillegg kan du så mye om råvarer og kominasjoner av ting, så det ville være spennende å få lære enda litt mer. Stå på videre, det er alltid fint å lese det du legger ut.

 7. Jeg håper inderlat du vil dele flere oppskrifter. Blogger som din er i ferd med å endre livet mitt takket være uvurderlige tips til mat jeg kan lage som ikke gjør meg syk.

 8. Hei og godt nytt år :-)
  Ja til flere oppskrifter og inspirasjon.Det har gått litt trått for meg i julen med mye mat som jeg ikke tåler og som jeg igjen har måtte svi for.Men det er jo ene og alene min dumhet! Men kjenner jeg sliter litt med motivasjonen nå,men vet jo at her trengs det sjerpings! Jeg har laget en del godis til jul som jeg tåler,men jeg er blitt så utrolig lei kokos……Finnes det kokosolje uten smak som man kan lage kaker av også?
  Håper du får et supert år.og at du fortsetter bloggen din ;-)

  • Det fine med at maten sklir ut er at man kan snu det tilbake igjen. Krever ekstra innsats (ihvertfall for min del hvis det skjer), men godt når man er over kneika igjen. Det finnes kokosolje uten lukt og smak på iherb, men den er ikke kaldpresset. Det er uansett et alternativ for deg:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *