Besøkte Rastus på brakka

Hver søndag har Dyrebeskyttelsen i Trondheim åpen dag der alle som vil kan komme på Brakka og hilse på kattene som bor der. Brakka er åpen mellom kl 14 og 16. Her er nettsiden deres.

I dag er det én uke siden Rastus flyttet opp dit, og jeg savner han så innmari. Desverre bor vi sånn til at vi ikke har trygge utemuligheter for katter, og kan ikke adoptere han. Jeg elsker likevel Rastus som han skulle vært min egen, han var virkelig spesiell. Han kjente meg igjen i dag, og sto tett inntil meg i en halvtime mens vi bare kosa og klappa og nussa. Han har også markert seg ovenfor de andre kattene på Brakka, og brummet litt til enkelte av dem. Men han er langtifra aggresiv, han går godt overens med andre katter. Flinke Rastus :-)

Skal snart skrive innlegg om den nye lille supersøte Molly som bor hos oss nå. Hun er virkelig et lite sjarmtroll, dere må glede dere til å se bilder av henne.

37 thoughts on “Besøkte Rastus på brakka

 1. Koselig!!! Han ser så morsom ut =) Jeg var på dyrebeskyttelsen i HArstad i dag, for å ta bilder til facebooksiden vår :) Sjekk den ut!

 2. Kjenner du ikke noen med fine utemuligheter som kunne adoptert han for deg da? :) Iallefall til dere flyttet? :)

 3. Får nesten tårer i øynene her. Jeg elsker katter, og man får et helt spesielt bånd til dem. Håper dere får katt en gang i framtida! <3

 4. åå har bare lyst til å reise dit å susse på alle sammen!! Haha hadde sikkert vært morsomt for dem det, sett meg fått anfall og pusteproblemer. Men det er seriøst drømmen!! Katter er så nydelige <3

 5. Selvsagt er han flink, han hadde jo verdens beste mamma! ^^ Han er så nydelig atte, og han var utrolig heldig som fikk komme hjem til deg Silje :D

 6. Hei Silje :-) fint innlegg, beundringsverdig det du gjør for disse kattene :-). Elsker oppskriftene dine og forresten, og i den sammenheng lurer jeg på en ting. Har du opåskrift eller tips til hvordan man lager en god iskaffe? Har blitt hekta på iskaffe i det siste skjø, noe huden min ikke er så begeistra for pga alt sukkeret :p Håper på svar :-D

  • Jeg lager all kaffe med usøtet soyamelk som jeg søter selv med littegrann steviapulver. :-) Jeg er ikke fan av iskaffe, men du kan lage det med soyamelk eller annen vegetabilsk melk, og søte med stevia, sukrin etc.

 7. sv: jaa, føles som om kroppen min har gått på reservebatterier den siste måneden. helt utsligg og kommer meg aldri på skolen, og magen er konstant vondt og rar. også prøver vi å bestille time hos doktoren, ringt tre ganger nå, men enten er de stengt eller så er folka sykemeldt…. gøy! hehe :)

 8. Åååh, Rastus er så fin! :)
  Synd dere ikke kan beholde han, men han får det nok tipp topp uansett!

 9. Så koselig at du fikk besøkt han! Håper han får noen skikkelig snille og gode eiere siden han ikke kan bo med dere :)

 10. skulle virkelig ønske jeg hadde mulighet til å hjelpe søte små som trenger min hjelp, men de 3 kattene jeg har fra før vet å kreve mer enn nok plass. det er så flott det du gjør!

 11. Beundrer deg virkelig for hva du gjør for dyrene. Selv har jeg adoptert tre katter fra Dyrebeskyttelsen Bergen (den ene døde desverre). Og jeg kommer garantert til å adoptere flere. Skulle gjerne vært mottakshjem jeg også, men pusene mine er ikke så veldig snille med fremmede katter…

  • Nei når du har en såppas solid gjeng fra før er det sikkert ikke like greit å bli krisehjem nei. Men det er jo helt fantastisk at du har adoptert så mange derfra da :-)

 12. For en søtsnusk!
  Umulig å gå innom dyrebeskyttelsen uten å ville ta med seg hjem hver eneste en, sukk.
  Buddha elsker puser, så han hadde nok blitt superhæppi!

 13. Du er så snill n_n jeg var på FOD på fredag og var innom kattehuset der og koste på dem, og gikk tur med hunder. skikkelig koselig hehe.

  • Akkurt nå bruker jeg en som er kjøpt i Japan, fikk det i reisegave av bror :-) Men ellers bruker jeg en fra innvandrerbutikk, husker ikke hva den heter.

 14. Så veldig fin ut den katten! Hyggelig at du fortsatt ser til katten «din»! ;) Dyrebeskyttelsen gjør en utrolig god jobb!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.