Bare kom du kulden, jeg har kjøpt meg ullstillongs!

For å si det sånn, fra nå av går temperaturen bare nedover, og jeg har konkludert med at nå var tiden inne for å kjøpe meg en skikkelig ullstilongs, og nye halser. Jeg er blitt tipset om butikken Nøstebarn, og det var bra, for jeg trodde de bare solgte barneklær. Så feil kunne jeg ta, for Nøstebarn selger klær til både barn og voksne i ubehandlet ull som er farget med miljøvennlige farger og ikke bleket.

Kopiert fra Nøstebarn sine nettsider: «Vår ull tar hensyn til miljø og mennesker hele veien, – under produksjon, under bruk og når den siden skal brytes ned. IVN godkjenning*), færre plagg og sjeldnere vask er bra for naturen og trygt for oss!

IVN-godkjent

Mens de fleste andre miljøgodkjenninger tar hensyn til kun deler av produksjonen, for eksempel at råstoffet er økologisk eller at sluttproduktet er giftfritt, sikrer IVN hele produksjonen. Godt dyrehold, trygge arbeidsforhold, minst mulig belastning på naturen og et trygt giftfritt sluttprodukt. Produktene er derfor trygge og miljøvennlige i bruk samtidig som vi vet at ikke andre lider for at våre barn skal ha det godt.»

Det som også var kjekt var at jeg passet inn i barnestørrelsen 164, og sparte meg en god hundrelapp.

Hvordan tar man egentlig et godt bilde av en stillongs? :-) Denne gleder jeg meg til å bruke, den er i ull og silkeblanding. Kjøpte den bevisst uten fot, for da trenger man ikke bekymre seg for tåfis, og den slipper å vaskes ofte. Tenkte å kjøpe litt strikk og sy på under foten slik at jeg kan bruke den under strømpebukse også uten at den krøller seg oppover leggen på innsida av strømpebuksa.

Her er halsene. Den brune er i ull/silke, og den grå er ull/fleece med borrelås-åpning bak slik at man ikke ødelegger sveisen med å dra den over hodet.

Så nå kulden, er det bare å komme! Jeg er beredt!
Skal ønske meg flere ullplagg fra Nøstebarn til jul, besteforeldre blir jo så glade når de hører at noen vil ha ullundertøy ;-)

Er du forberedt på kulden?
Har du erfaring med Nøstebarn sine produkter?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.