Bær og spinatsmoothie

Bærsmoothie 1

Med vimpel og norgesglass blir smoothien rett så trivelig å spise. Viktig å gjøre det litt fint for seg selv!

Smoothien består av
 Fryst gul smoothiemix fra rema1000
♥ Blåbær
 To store never spinat
 Kokosolje
 Lecithin
 Litt kanel
 Toppet med fersk jordbær og kakaonibs.

Håper helgen har vært fin!
Jeg startet scootersesongen i går og elsker at våren er på vei :-))

14 thoughts on “Bær og spinatsmoothie

 1. Jeg pleier å lage en lignende smoothie med den samme smoothiemix’en, blåbær, spinat, avokado, kokosolje, rismelk og litt forskjellig annet snacks :)

  • Ja er ikke den mixen helt fantastisk! Digger den. Fikk du med deg at de sluttet å selge den en periode? Det var krise! Heldigvis kom den tilbake igjen.

 2. Hei Silje!
  Bruker du Nutribullett? I såfall, synes du den er bedre enn blender? Vurderer å kjøpe det ; )
  Takk for svar!

  Birgitte, comeclean.no

  • Beklager sent svAR! Jeg har Magic Bullet, sånnder tv-shop. Den er kjekk den, men jeg ser for meg av Nutribullet er enda bedre! Miniblender er en snerten ting å ha i hus, jeg bruker den ofte til småting, maling av frø og havregryn til mel, litt syltetøy etc.

 3. Liker bloggen din veldig godt, men har av en eller annen grunn ikke vært her inne på stund. Besøkte bloggen din i går, og bladde meg bakover noen sider. Måtte rett hjem å prøve cashewdipen du hadde oppskrift på. Spiste den til stekt kål og blomkål og det var superdigg! Takk for en fin oppskrift :)

 4. Haha, jeg fikk 17-mai steming av smoothien din jeg :D
  Smoothie er så godt, og ja enig, man må gjøre det litt fint- selv når man bare lager mat til seg selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *