Årets første vegetargrilling

I dag børsta jeg og teg støvet av grillen og hadde årets første bakgårdsgrill i ettermiddagssola :-)


Jeg bruker hjertesalat som «burgerbrød».


Og jammen hadde vi flaks! Bare minutter etter vi hadde ryddet sammen braka tordenet løs. Himmelen åpnet seg bokstavelig talt. Ah, trøndersommer <3 Tre årstider på én dag er ikke uvanlig. Men været kan man ikke gjøre noe med, så jeg klager ikke :-)

Flere som har kommet i gang med grillingen?

39 thoughts on “Årets første vegetargrilling

 1. Har grillet et par ganger hittil ja, men kun på besøk hjemme hos mamma, så har ikke mekket meg noe grillmat selv ennå. Tenker å kjøre på med mye grillspyd i sommer.

  Halloumi-ost er forresten utrolig digg å grille, men jeg har på følelsen av at det er ganske dyrt… Stemmer det? Har aldri kjøpt det selv, bare grillet det hos andre.

  • Ja det er vel en 50 kr for en liten klump. Jeg spiser det ikke pga kumelk, men teg spiser det. Jeg har smakt på da, veldig godt!! :-)

 2. mmm, det så godt ut :-).. Hvem er det som har alle de fine tatoveringene? Vurderer å snart få meg en ny selv :-)

 3. Det er kumelk ja, bummer. Jeg skal ikke så alt for mye av det jeg heller. Men litt går greit, det har jeg i hvert fall bestemt meg for, hehe :P Var litt dyrt, men er vel noe man kan unne seg et par ganger i løpet av sommeren :)

 4. Wow, flaks, har vært et grusomt vær her også så tviler på at noe grilling skjer her i nærmeste framtid. Og da har jeg egentlig veldig lyst å prøve å grille en diger sopp!! Det ser litt godt ut som burger!! Vegetargrilling hadde jeg helt klart vært med på, det ser fristende ut!

 5. har ikke grillet enda, men har hatt en fin og varm dag med bare sol her i steinkjer. liker det litt, men 30 grader i skyggen kan bli litt mye innimellom da :p

 6. For en herlig og inspirerende blogg du har, med så mange fine bilder :o)
  Nam, det ser veldig godt ut! Koser deg med grilling i det er typiske trønderværet ;p Litt bedre i Oslo da, for det er stort sett opphold, med litt duskregn inn imellom. Det tåler jeg.
  Ha en fin lørdagskveld :-)

 7. Det så deilig ut! skulle ut å grille selv i dag, hadde akkurat pakket klart, så bare åpner himmelen seg og regner pøøøser ned! tordner og lyner og hele pakka.. :-/

 8. sv: åå :-) de ser kjempefine ut!! men finnes det noe innlegg her med bilder hvor de viser bedre? Har du noen tatoveringer selv?

 9. Etter å ha lest bloggen din ca et år har jeg endelig somla meg til å lage kikertpannekaker, og sjokolade :) kjempegodt jo! Kommer til å bruke bloggen din masse som inspirasjon i sommer :)

 10. Vi har samme grillen! Hvem trenger en til 25 tusen spenn når en til to hundre gjør samma nytten? Var på grilling i går og grillet grillspyd og quornfileer. Funket det også :D Men morsomt dette været her i trøndelagen…måtte ta med alt og løpe inn da regnet kom.

 11. skal egen tlig ut og grille nå, akuratt gjort klart masse veggis mat..men så begynte dte og pøs regne!! arg!:)

 12. Ahh… hvilken inspirasjon :-D *Takk* Var på fjellet i helgen, og i går var det et fantastisk uvær (Ja.. jeg elsker lyn, torden og voldsomt regn ;-) )

 13. Været er ingen hindring, (finn et takutspring!) og ALT kan grilles! ALT! Og digre sopper er bedre enn biff, faktisk, som et slags svar til innlegg lenger opp her :o) Fjern «stilken», pensle på olje, og krydre etter etter smak – putt gjerne noe digg oppi også! (Hvitløk, mmm…)

 14. ah, bor selv i trheim, og synes det er ganske fasinerende med sånn værforandringer på så kort tid!! :-) lurer forresten på hvor teg har tatt tatoveringene? skal ta selv nå, og driver å leter etter ett bra tattoostudio :-) håper du har hatt en fin pinse!

  • Han får de fleste sine i usa eller av amerikanske tattovører som gjester i norge. Når du leter etter tatovør er et godt tips å se på arbeidene de gjør, og finne en som lager den stilen du liker. Hva slags stil/hva vil du ha? :-)

   • aha, skjønner.. jeg skal ha en fugl, med masse sterke farger! jeg får vel bare lete i vei :-) takk for svar!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.