Årets første monster!

Årets første monster! Jammen satt kreativiteten langt inne denne gangen, men nå satt jeg meg ned og kom i gang.

Besøk gjerne eplabutikken min her. Klikk på småbildene for å komme direkte til monstrene :-)26 thoughts on “Årets første monster!

 1. Så søte de er! Kjenner igjen det med at kreativiteten av og til har gjemt seg, men får man først satt seg ned så er mye gjort:)

 2. Sv: Sønnen min (2,5 år) drikker det rett i melk han!
  Det klarer jeg ikke, men i smoothie er det helt greit :-)

 3. for noen søte monster!!! over til en annen ting; ser at du har lagt ut et innlegg om div kostilskudd, bl.a om spirulina. jeg lurer på om det finnes flere typer spirulina. jeg kjøpte tabletter fra sunkost for noen uker siden, men har ikke merket noe forskjell siden jeg begynte med de. tar tre stk per dag (den anbefalte doseringen på pakken) som er 1,2 g. disse var ganske dyre så jeg skal absolutt kjøpe på iherb neste gang :)er spirulina i flytende form mer effektive tror du?

 4. Jeg elsker monstrene dine! Mitt monster har klart å amputere den ene «foten». Det er litt trist, men det ser ut til å trives som nøkkelknippe for det.

  • Uffda, ja de kan miste en fot av og til. Ikke greit å være monster. Men de har godt humør likevel og ser lyst på livet :-D

 5. Jeg fikk nettopp et spørsmål fra en om det var vitenskapelige bevis for at raw food og supermat faktisk har de egenskapene de blir markedsført og solgt som. Helsekostbransjen tjener enorme summer hvert år, og det er ingen bestemmelser vedrørende hva de har lov til å kalle produktene eller påstå det har av effekter uten at det er bevist. Alt er spekulasjoner. Dette gjelder også supermat. Det som selger kan likegodt være 100% oppmalt bark eller sagflis. Det vet vi ikke, for produktet blir ikke kontrollert av andre enn de som pakker det og merker det. Vel jeg tror ikke det da. Eller må velge å ikke tro det… Men det er en tankevekker. For flere leverandører av superfood er store kapitalistiske selskaper, og et av de var tidligere leverandører av slankepiller og slanketea som inneholdt sopp. Jeg ble svar skyldig han som sa dette til meg. Om man føler man blir friskere av slik mat så kan det likegodt være placebo, som når en føler seg beruset av å tro at man har drukket en flaske alkoholholdig vin, men i realiteten har drukket en alkoholfri…

  • Jeg tror på det kroppen forteller meg. Ang useriøse selskaper som selger supermat osv så bør man holde seg til de som er kjente, og kjent for å være skikkelige.

   Skeptikere vil det være til alt. Man må bare velge hva man selv tror på og lytte til kroppen sin. Det vil være folk som stiller spørsmålstegn og kommer med kritiske pekefingre uansett hva som sies.

 6. Kommenterte på feil innlegg. Sorry. Er vant til at kommentarskjemaer ligger under innleggene og ikke over ^..^

 7. Søte Silje, lurte på om du kunne lage et lilla monster? Det hadde vært digg ;)
  Om du kommer til å lage det, så vil jeg gjerne kjøpe :o)

 8. Kjempefine monstre, jeg er superførnøyd! De har fått i oppgave å minne meg på denne bloggen, som viser meg at det er fullt mulig og enkelt å leve sunt og storkose seg i helgene uten sukker. (jeg har nemlig veldig dårlig viljestyrke når det kommer til mat og godteri:p )

  • Jeg er bombesikker på at de tar oppdraget sitt på alvor og vil gjøre sitt beste ;-)) Kjempefint å høre du er fornøyd, sånt gjør meg glad!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *