«Angelina Jolie»


Hver kveld når jeg legger meg skrur jeg av strømmen til dataen under sofaen. Onsdags kveld skulle jeg gjøre det samme, med hendene fulle av mobil, håndkrem, lypsyl, og imsdagflaska i munnen (siden hendene var fulle). Man kan ikke gå to ganger skjønner du. Så bøyde jeg med ned for å skru av strømmen, DUNK!


Flaska traff bordet og kakka oppi leppa så det ble sår. Au. Og slik ser jeg ut i dag. Ser dere hvordan overleppa buler nedover på ene sida i forhold til den andre? Føles som den henger ned på haka. Skikkelig vondt. Der prikkene er er sårene, på innsida.

Klokka sju i dag tidlig var det blitt betent og. Vi snakker to poser på størrelse med en ert hver med grønn gugge – inni kjeften. Det smaker ikke særlig godt nei. Tømte dem med Qtips, tok sånn bakteriehemmende munnskyll og la meg igjen. Sto opp noen timer senere og da var det blitt en ny pose med gugg. Deilig.

Kjenner det i kroppen nå, jeg er helt kake. Så det blir hello mr.Doctor klokka halv tre i dag. Typisk at slikt skjer akkurat den helga bestevenninna mi fra Molde komme oppover på besøk! Men får ta det med et smil og le av det, det er jo litt tragikomisk syns jeg.


Se som den gliser, den lille djevelen. Den er vel fornøyd nå. For å si det sånn, panteautomaten neste.

Har du også vært klønete?

:*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.